ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

keskiviikko 12. helmikuuta 2020

Jos keskityn musiikkiin, pystyn keskittyy, sen tuomiin muistoihin ja ajatuksiin mutta jos aivoalueet on käytössä muuten en välitä edes kuulla

Ei tullut yhtäkään, lahjaa mieleen jota olisin saanut exältä vaikka, avosydämin sille ostelin välillä kaikenlaista. Shortseja, paitaa, safkaa. Vaikka se ei tykännyt jos maustoin ruokaa, jauhelihamausteella, ja sit suostunut syömään, heitti vaan kourallisen lisää, vaikka itse tunki pihveihinsä valkopippuria. Pyyteli anteeksi omaa temperamenttiaan, mutta kyllä minäkin voisin tiskit ladata välillä, vaikka piti kertoa miten voitaisi toistemme elämää helpottaa siinä ekassa ja vikassa pariterapiassa olevinaan.
Varsin taipumatonta ja tapoihinsa kangistunut se.
Sen kerran, kun vein, kihlasormukseni, myymään kullaksi, ja se veti mielialan maahan ("crappy"), kun tuo vaati sitäkin takaisin ja varmaan pitkin hampain silloin aluksi käyttikin, niihin parisataa.
Mutta siis päässä liikkuu kaikenlaista uutta. Kymmenen tuntia ja yli sata biisiä löytyi niiltä ajoilta kun oli rakastunut johonkin nuoruudessaan jopa kaksi kertaa mutta platonisesti. Kerran kirjoitin lyriikoita vihkoon kun se oli järjestetty swappi tuolla swap-bot.com.
Kyseltiin mun opintopisteitä yliopistolta niin laitoin kopsua mun tutkintotodistuksesta. Jos osp oisi op. Joku kelpoisuus oikeastaan.
Pian on ystävänpäivä ja mulla ei ole mitään lahjoja ja kortteja kenellekään. Ette ole kukaan niin vitun spesiaaleja.
Silmät ehkä vähän kuivat päässä ja aikaisempi hihitys ja höhötys olotila on väistynyt kun en ole nukkunut. Tuulet saisi puhaltaa pilvet pois että aurinko lämmittäisi sielua eiku.
En rakasta sinua kuin rakastin eilen. Enkä rakastakaan. Näytän kiintymystä lahjoilla mutta onneks oon jo persauki ja veloissa. Ei tarvi kehua kumpaankaan suuntaan. Materia on materiaa. Kunnioitus olisi edes jo jotain. Jos saisi toivoa ettei mua rakastettu taaskaan sen takia että kukaan ei rakasta mua. Vihan siementen kylvöt. Kulunutta sanaa, liian vahvaa sanaa, silti tarpeen ilmaista.
On se musiikki hyvä keino vähän ilmaista. En muista oikein että olisin tempaissut mitään lempimusiikkia vuosikausiin. 2012-2018 on vähän tyhjää aukkoa uuden lempimusan suhteen suunnilleen. Olen mä toki kuunnellut brittipoppia ja vanhaa lempibändiä, ja sitten kaikki yöt laitoin vaan surullisia erobiisejä ym sydänsurua puseroon kun joutui nukkumaan vielä exän vieressä.
Samoihin aikoihin tuli se live sovellus ja toi yksi julkkis jota iltaisin ihmettelee jostain kännykästänsä. En edes... niin. Ei se edes ole niin seksikäs että ihailisin sitä mitenkään, se sattuisi olemaan ainoa joka laittaa säännöllisesti jotain sisältöä tonne someen tjtn. henk.koht. lähietäisyydeltä.

Täällä on taas sisällä niin vitun kylmä että hengitys hyyrystyy kohta että alan hakea jostain lämpömittaria ja jonkun pattereita ilmaamaan talonmiestä.

No juu. Sain luettua oman vastineeni tuosta swap-botin viimeisimmästä, sähköpostista jossa esitellä omaa maataan. Huomasi että jätin paljon statistiikkaa pois esim. väkilukua ja muuta tärkeitä numeroita ja vientituotetta pois tms historiaa... paljonko on teitä ja rautateitä, montako lentokenttää. Iso maa, pieni väkiluku, oikeastaan juuri mitään merkitystä ilmaston kannalta ellei kaikki lentelisi ilmojen halki ja lämmittäisi kotejaan.

muttajoovittuperkelesaatana pitäisi tehdä jotakin asioille eikä valittaa helvetti ;)

aivokemiaa. Pistä pehva kuumalle hellalle, niin sitä on rakastuminen-joku Einsteinin sanonta eikä se osannut purjehtiakaan tai käyttänyt sukkia ja oli sillä sotkuinen työhuone myös
terkuin triviaalisten asioiden puolesta pakoonjuoksija 🦋in English:

I spread love like I share my wealth if I had anything left... falling in love and those intense or imaginary relationships ya know as if the tarot card lovers upside-down. Starts with regret.
Music and a sleepless night makes my eyes dry.
Only came to my laptop to email back to the university administration of what I've needed to already study to get into that public speaking or whatever the open uni course was?