ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

perjantai 7. helmikuuta 2020

No miksei hymyni murhaa ketään, itken sisältöä sydämeni kyllyydestä, keinotekoiset kyyneleet poskilla kaikkiin tilaisuuksiin kasvojani kehystäen

“Why, I can smile and murder whiles I smile,
And cry 'content' to that which grieves my heart,
And wet my cheeks with artificial tears,
And frame my face for all occasions”
― William Shakespeare, King Henry VI, Part 3
Luin eilen sit vielä 7 lukua retoriikkaa. Ei opeteta koulussa.
Aamulla kiinnosti nukkua pidempään. Mitä tahansa muuta paitsi että soittelee noita buukkauksia omalla kännyllä. Ei mulla se herääminen, mutta kun menen uudestaan nukkumaan.

Kai soittamiseenkin tulisi himo jos vaan jatkaisi. Mun palvelut on parempia kuin sun palvelut... se on niin vaikea alkaa perustelemaan vaikka en myy mitään... soittoaikoja ja tapaamisia. Mokomat yritykset. Maksaa veroillaan munkin elämisen toisaalta mutta sitten eivät kaipaa muutosta. Työntekijöitä, työterveyttä.
Laitoin pesukoneen päälle, pitäisi viedä roskia ja tyhjiä pahvilaatikoita varastoon pois tieltä. Pesukone tuoksahti homeelle tai jotain, se pitäisi näköjään jättää kansi auki aina pesun jälkeen.
Yritin maksaa velkajärjestely juttuja pois tieltä, mutta ei siinä ole mitään järkeä kun mulla ei ole rahaa noin muuten. Pari kuukausierää laitoin. Suurin velka mikä on muodostunut, on just tonnin vuokravelkaa vanhasta homeisesta asunnosta Olo asunnoilta. Ajattelin jos takuuvuokrarahoista riittäisi sen maksuun jos säästän vähän tai jotain. Joka paikkaan olen auki. Ajattelin että jos toi nyt vielä raukeaa tässä ennen huhtikuuta ennen kuin velat on mukamas annettu anteeksi, niin se oisi helpompi mukamas, jos eläkkeestä menisi satanen kuussa velkoihin.
Noh, tän kuun vuokra meni tililtä alkuun.

Kaveri tuleekin huomenna tuoden makaronia sekä jauhelihaa, ja tehdään makaronilaatikkoa. Olen jo siirtynyt veteen ja leipään muutenkin. Toisaalta voisi paikallista ruoka-avustusta kysyä srk:lta.

Tietäisipä mitä elämältä haluaisi. Sain eilen tunnin sisään haettua kirjoja postista (pääsin vaihdolla) ja söin subisämpylän nopeeta.

Mieluummin lukisin niitä tai kuuntelisin tuota suomalaisen plus sovelluksen äänikirjoja joka ilmestyi eilen ja sain ilmaisen kuukauden.

Sophie tyyppi
Illalla katsoin vielä jotain sarjoja/elokuvaa eilen, söin toffeeta kaksi pussia. Oli niin tylsää että askartelin hahmon tyhjästä vessapaperirullasta.

En ole varma kulkeeko tämä mun ajatus.

Kyniä, tusseja, lyijyä, liimaa ON ja muuta toimistotarviketta 2 täyttä penaalia sekä pieni pahvilaatikko johon niitä sopii vajaa kilo (taustalla kuvassa). Niitä ei tarvisi ostaa enää ikinä khyl. (sama mulla tuikkukynttilöissä) En tarvitse tulostuspaperiakaan, voisin kyllä tarvita ideoita mitä tulostaisi nyt kun vaihdettu musteet.
EI mulla oikein ole mitään arvokasta myytävääkään. Nintendo switch, pari iphonea ja tää macbook air mutta tartten niitä. Kotivakuutus vuodessa satasen. Puhumattakaan sähkölaskuista ja siitä, että lääkkeistä on taas vuoden alusta 50e alkuun maksettava ennen kuin korvattavuuden saa niistä.

En mä nykyään rahasta enää stressaa, masennun vaan. Aika menisi vaikka tuijottelisi kattoon.