Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

perjantai 7. helmikuuta 2020

Heitin ketjukirjeen menemään ja nyt kärsin seuraukseni - voi miksi en ottanut oppia vaan nauroin vuonna X

Mittasin mun kirjoitusnopeutta. Jotain 50+ sanaa minuutissa.
Katselin avoimen yliopiston tarjontaa. Ilmoittauduin parille kurssille. Parasta olisi jos saisi opinto-ohjausta... mutta valitsin(2): akateemista englantia, sekä puheviestintää ja vuorovaikutusta. (yht.6 op)
Olen melko varma että en ole mitenkään verbaalisesti lahjakas. Tai siis asia on melko pihvi, koska mulla ei ole kelle jutella. (Jaa mikä pihvi? Liha on kallista.)
Ketään pientä velhokoulun oppilasmäärää joille, huutaa, että vaikka... PEIKKO TYRMISSÄ! (paitsi että olisi pahis takaraivossa ja olisin itse kutsunut peikon koulun sisään) Tai siis minua kutsuu tuo Severus Kalkaroksesta kirjoitettu fiktiivinen opus. Snape, A Definitive Reading. Näyttelijä on kuollut, mutta ilman koko monitahoista, pakkomielteistä ja kaunaista, hahmoa ei olisi niitä pottereitakaan. (En tiedä miksi kukaan ei usko, kun kerron että vihasin Kalkarosta kolmannessa kirjassa kun se huutaa oppilaille täyttä kurkkua ja on niin epäreilu todellakin, mutta kukaan ei tunnu muistavan sen luvun olemassaoloa. En ole koskaan vihannut fiktiivistä hahmoa niin paljon!)

Sain kiitettävän englanniksi bloggaamisesta ammattikoulussa, mutta se miten kirjoitettaisi työelämän englantia ei oikein ole tuttua.

BR. Best regards.

Ehkä menen syventää mun jo olemassaolevaa itsensäilmaisua.
Jos ne ottavat minua.
Toisaalta kiinnosti filosofia, algebra, ja kieltentutkimus.

Mitä noilla kuitenkaan tekee, kun ei ne johda työnsaantiin. Tein yhden varastotyöntekijän työhön hakemuksen. Tutkailin kesätöitä. Mitään ohjelmointikieliä tai elektroniikka insinöörin taitoja mulla ei ole. <h1>Hyvä jos HTML- kielellä teen sivut</h1> Esim. kun olin 12, tein kotisivukoneella sen virtuaalisen taikakoulun, ja joku aikuinen olisi laittanut lapsensa sinne. Osaan olla vakuuttavakin!
Hyvä tietokoneiden kanssa, nörtti.
Toisaalta huolimattomia virheitä tein ja sain vain keskimääräisiä arvioita perustutkintoon. Kokeilen ja virheistä opin mitä vain, voi toki käydä kalliiksi. Ei kannata mun takia sammuttaa koneita. Hyvällä tuurilla, ei ammattitaidolla, suhteilla jne töihin. Mahdut paitaan, otat jonkun toisen saappaat. Siivoat muiden oksennukset ja koirien kakat. Kaikkea sitä mahtuu työnkuvaan. Sitä että sinut huomataan. Se, että kerrot olemassaolollasi edustavasi jotain kuria.
En silti parempi tuotepäällikköä. Profeettaa omalla maallaan. Jokin nimike vain tänne ja palkka juoksee. Ei tarvitsisi niinku lähteä sotiin soittelee.
Jokainen lumihiutale ei tiedä minne se sulaa.

Sitä paitsi tunnen, että kaikki muut on mua jotenkin edellä elämässään. Kaikki on loppuviimein, jo keksitty, ettei siinä. Kautta tekoälyn, luulisi että älyllinen aivotoiminta ja psyyken omaaminen riittäisi. Ihminen on vielä laumaeläin. Ne haluaa minut johtoon. Johdon päähän hirttyy mutta miten vaan.

in English:

my words per minute was around 50+ in Finnish.
I applied to open university. I looked for jobs.
I brag about stuff but really just want to express myself this new century way. People younger than me have been doctors for a century.
I mean jobs I did, stuff I read 20 years ago? PFFT. Teach me people, lead me. I'll be the dead fish that follows the current. I'll follow your advice. My gut tells me I shouldn't blindly go ahead with anything, but.. guess it'll leave more and more gaps in my life's accomplishments (the biggest of which have already been demoralised, so much it's as if I'd ever existed)

PEOPLE ARE SHEEP. BEEP.

I forgot the working title.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy