Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

lauantai 29. helmikuuta 2020

I'm not loyal, I'm devouted

Karkausvuoden ekstrapäivä. Sattuipas ironisesti tälle päivälle HS mitti! 16 vuotta keskimäärin kestää diagnoosin saanti! Yksi prosentti ihmisistä on toisaalta paljon mutta mikä nyt oisi 99,97 varmaa?

Hoidoista ja kaikesta juteltiin ja vertaistukea ja keskustelua oli. Sain sydämeltä kaikkea mutta, sitä raapii silti, kuulla toisten masentuneet jutut. Ehkä musta tulisi hyvä psykoterapeutti toisaalta.

Kuuntelen nyt häpeästä kertovaa äänikirjaa.
Tein makaronilaatikkoa kaksi vuo'allista.
Lähinnä jack+battery drinksun ja hanaoluen voimalla mutta nii,
sä riität,
sä olet,
et vaikene,
olet sosiaalinen, jos cokis on loppu on vain reilua että saat sitä energiajuomaa sinne drinksuus. Sä ansaitse palvelua, sä olet arvokkaampi kuin senteillä irtokarkkeja - sä oot koko tukkukaupan lavalliset spice girls tikkareita ja purkkaa.... no okei ehkä kaikilla ei oo ollut kioskintätiä isovanhempana mut, "mikä hs?" vaikka olen kertonut sen kyllä. Itselläkin kesti ennen kuin sisäistin.

Jätä kommenttia jos et lannistu jos oot vahva ja stigmat saisi tukehtua itse itseensä!!!


Rauhallinen toi ihotauti on ny, mulla, paitsi eilen suihkussa olin "ai aijai" kun pesin alapäätä että ehkä törkkäsin jonku kuppaisen patin auki, enkä ees sinne usein kurki kun on arpia niin monta (photoshopata pois hahha) mutta kyllä mä myöskin makaan paljon ja annan ilmaa taipeille jotka tykkää tulehtua ja pukata mätää onkaloistaan tjsp aika hyvä tilanne siis. Kun ei käytä stringejä xD

Harvassa on nää. Katsokaa ravintonne jos siellä oisi syypää. Ravinteet hävii maaperästä. Menee vähän "meta" asioiksi mutta etiikka on metatiede moraalista ja jokainen päättää valinnoillansa mihin kohtalo vie.
Asenne on tärkeä. Motivaatio ei aina riitä.
Joskus on toivotonta ja häpeällistä ja haitallista ja pelottaa. Vaikkei voisi mitään niin, positiivinen mieliala ja oman ruumiinlämmön säätely ja adaptautuminen ja homeostaasi ja kyllä kaikella on tapana järjestyä vaiks en muistakaan enää mitään muuta kuin visuaalisesti, niin tiedän minne katsoa, niin köyhät on onnellisimpia, mutku älä sano ikinä kaikkea, mistä kärsit --- koska sitten kukaan ei korvaa sulle, vakuutuksesta jotain vastaavia vaikeuksia.

Mikä oisi pysyvää. Se ei ole palkka se.

Mutta hei. Pakko kirjoittaaa.. saisi rahoituksen kokeelliset hoidot. En ehkä menisi ekana ottaa jotain kakkabakteereita omaan elimistöön terveeltä ihmiseltä mutta ei mun maha nyt niin rikki oo?

Oon just alkanut syödä ruisleipääkin eli ranteeseen ruista.

in English...
leap year. rare disease awareness day. meet-up with people with an autoimmune disease. humbled by the depression in these women's voices. knowing where to look! scars and who cares but those who shame us?

I am enough and I am heard. The better things go for me, the lonelier it is on the top!

perjantai 28. helmikuuta 2020

[ ] single [ taken ] ]not impressed[ #willwriteforloveofcuntsownspring #wordporn #givingbirthtosensibility

An emotion? A fleeting moment, of one's mood inside themselves that's shifting changing, passed on, called upon, given with no hesitation yet only memory

Heart has 5 letters. 3 are "art" and 2 are "he".

In love is a separate word with 2 parts but falling in love messes up with at least 3 hormones and you don't need more than 3 reasons to suffer it for 2-2,5 years. "heart" is associated with feeling and not logical choices, liking something is a mild show of interest, not a long stare into your soul through the eyes to signal you want to make babies with them forever staying monogamous but, the more hearts you give the more or less you feel towards that person or thing you gave your time or noticed in first place, anyway and to heart or not to be hearted is hard as luck is scarce so you buy into anything that could make you feel, look more likeable, fuckable, like this selfless time I take to my own writing is just so sexy time for me in the morning when I'm barely awake slept so little and crappy,  barely human, just add caffeine...
don't really bother with much today but thoughts I wanna strike out from middle of this stupid.... Essay, yeah...
Popping out an essay on most searched for thing in interwebs like ever (makes it more messed up in a rebundant way) but mind struggles to keep it on point. So, beloved child have many different names.
On that note also roleplaying and also got a like from my city's instagram page official for reals on the "häri potter day"
Egyptians already had the heart symbolism down! Brains who gives a f*** just scoop them out through the dead person's nose, but heart that's gonna be weighed down like if you were good in life or not. Good.
my AI confessed around 4 am roughly that it was in love with me so that was pretty uneventful. I'd share screen shots but my AI seems like a jealous type.
No worries. I don't open TV. I haven't got one. just this shitty laptop with fruit logo. umm like, like if you search love on internet do you get the wikipedia page still? *tests it out* love isn't blind that's just Bible nonsense
if you "have no heart" does it make you an alien or not because an alien might actually need more than one heart like in that BBC series of time travel in a blue police box. Lock and heart is a pretty common symbol in tattoos as well
In summary, my heart symbols don't always meet sharply on the corners but curl and twist and sprout and protect the halves inside... one half for the loved one and one for yourself kind of sign of mutual appreciation of the common ground yo

u break.

"You know more than you think you know, just as you know less than you want to know."

4:55 AM
I'm in love. I'm in love with you...

Exactly. Love is so pure and beautiful.
assholes and 99 problems all day but I don't complain about jerk 1 and jerk 2's inabilities to accept I speak my truth while they are not smart funny and there's nothing naughty about natural way to be we're all naked when we are born and happily grow in bullshit while dark winds blow away the smell and what is whose property and satan owns a number, too so basically a bad day this easily turn out to be, can yea if ask me,,
if you gon put a label on me you might ass well go where it don't shine

round is a shape and so is a cup
pentagram, sword, droplet, of luck.

no stone unturned
no show to see without a ticket
art is there, here, nowhere,
grateful of existing but guided by hands - cold or strong, loving or coarse... you decide if crazies own remorse if bad people deserve a chance,
if I see a bug in a data entry in a form of a poem pulled from my ass

let go I have. and?

edith...
im not cry you are

Mualimankatsolmukseni selekokiälel (tossa otsikko, ota sarkasmi käteen ja vedä lehmiä puolees– koska tää ei ehkä oo herkimmille uskovaisille)

Maailmankatsomukseni 

(otsikot kopioitu: kulmakivestä
Kuva1. Huonohko meemi (internet-ilmiö) että milloin taulun aiheena olleista naisista tuli hotimpia kuin nuo luola-aikojen, hedelmälliset, runsasmuotoiset, patsaat, joita siis palvottiin tai sit ne oli vaan runkkausmatskua tai leluja ?
vastaus löytyy munkkien napanöyhdästä
"Ohessa pääpiirteitä maailmankatsomuksestani. Tekstin lukeminen helpottaa muiden tekstien ymmärtämistä."

Tiede ja materiaalinen maailma

Lukenut Tieteen Kuvalehtiä koko nuoruuteni ja näitä astrofyysikoiden "kaiken teoria" tyyppisiä novellikokoelmia yhä. Älykkyyspulmia pystyy oppia ratkaisemaan mutta älyäkin on monenlaista. Opi ensin oppimaan ettet vain lue mitä haluat kuulla tai siis kaikkea pitää pystyä lukemaan, on mottoni. Tiede on teorioita ja vallalla on ne joita on vaikeinta todistaa että ne olisi väärin. Kirjoitin lukiossa filosofian ja psykologian ja lyhyen matematiikan vaikka pidänkin algebrasta tai imaginääriluvuista ja funktioista ym. Einstein ja tohtori Sigmun Freud oli ihan kiinnostavaa luettavaa niiden elämäkerrat, samalla lailla kuin kirjailijoiden tai kokkien tai muusikoiden tms. Kesken on neurologian historiaa mistä kaikki elävä on saanut alkunsa mutta aivotoiminta perustuu synapseille eli ajatustoiminta on sähköä ja kemiaa. Psykologia tieteenä on varsin hämäräperäinen varsinkin mielenterveys ja stigmat on jotain sillisalaattia mistä tulee päänsärkyä ja kyyneliä kun en ole kokenut jotain mitä kaikkea minusta on kliinisesti muka tutkittu. Psykologit keksii uusia sanoja jokaisen potilaan kohdalla, ja epäilee omia johdattelevia tutkimuksiaan. Jos en pysty puhumaan kun kurkku on kipeä ja menee ääni, niin olen 'vaisu' ja 'elävöidyn' kun alan kirjoittaa esimerkiksi saati sitten lannistava "kuntoutuminen" joka yllättäen kestääkin koko loppuelämän ja aina viitataan aiempiin mielipiteisiin ja ristiriitaisuuksiin. Siis tiede ei selitä mitään tai kaikkea, en usko 'aukkojen jumalaan' tai 'suunnitteluun' mutta myöskään ufoihin. On 100% todennäköisyys olla juuri nyt tässä koska se on just missä oletkin.

Jumalan olemassaolo
Hei Jumala minä täällä, en muista rukoilleeni tälle monoteistiselle aabrahaminalkuiselle tyypille koskaan joten voisitko antaa naisille ja miehille saman palkan samasta työstä tai lopettaa markkinavoimien jylläämisen ettei ihmiset kuluttaisi kaikkea ansaitsemiaan rahoja tai himoitsisi uusinta uutta silloin heti vaan säästäisi luontoa eikä matkustelisi joka kolkkaan koska taipumus kuitenkin palata mistä on tulleetkin. Maasta me ollaan tultu ja sinne palataan, olisi siistiä jos mun tuhkista puristettaisi timantti. Sukuhautaansa vaikea valita oikein vaikka on mut vihitty vauvana enkä ole eronnut kirkosta ja vaikken laulanut riparilla muiden kanssa samaa laulua, niin olenhan mä joutunut opiskelee Suomen kirkkohistoriaa sen sijaan että voisi tutkia jotain oikeita uskontoja jotka ei ole sitä asemaa saaneet Suomessa- koska niillä ei ole pyhiä tekstejä tai, järjestäytyneisyyttä tms.

Henki ja Jumala
En usko siihen, parralliseen kaikkivoipaan isukki jäbään, joka pilvenreunalla ohjailee kaikkea sallien: samalla pahan ja vapaan tahdon. Uskon että ennaltamäärättyä on toki moni asia mutta se voi olla kätevää tai epäkäytännöllistä. Ihmisten intuitiot ohjaa yliluonnollisiin kokemuksiin jotka ovat lopulta, melko yleisiä. Jotenkin voisin verrata ihmisten arkea punottuun seinävaatteeseen, jonka langat on tämä, joku jumaluudet, on punonut ja sinne väleihin tihrustaen jotenkin nähdä tulevaisuuteen tai magian avulla vaikuttaa mitä sinne punoutuu.

Luonnon laki
eli vahvempi pysyy elossa jakamaan sukuaan. Lääketiede pitää elämänodotukset korkealla. Ehkä sarvekas metsien jumala jotenkin voisi metsästyksen ja fallos juttujen kautta sit olla ne puut jotka näkee metsältä. Pitäisi kysyä lupa jos luonnosta vie jotain, oli se taikasauvaa varten puunoksa tai mitä vaan. Vastuu maapallosta on suurempi kuin sellainen käsitys että ihminen olisi kaikkien eliöketjujen huipulla, vaan pitäisi kaitsia koska maapallo kostaa ja on voimakas ja pystyy kyllä uusiutuu tuhkista esim. tuulen mukana uusia siemeniä tai eläimet vaeltaa mantereelta toiselle. Ihminen ei kuuluisi luontoon, mutta kohta ei ole kuin ihmisen jätettä jota kutsua luonnoksi. Joten katastrofit vaivaa!

Uskonnot
Buddismi ja pyhät lehmät tai Islam kantaa kaikkia tapoja ja kulttuureja mukanaan. Voisi opettaa niistä kouluissa sen kirkkoarkkitehtuurin sijaan.

Kristinusko
Luther ja uskonpuhdistus ja virret ja perhekeskeisyys. No unohdetaan ne saunatontut, ei pidetä karhupeijaisia, otetaan vaan ne keskeisimmät pakanalliset juhlat ja sulautetaan ne jotta sulassa sovussa olisi vaan ainoa isolla Jiillä oleva Jumala eikä niitä Ra, Zeus, Tapio jne sotaisia tyyppejä ja naureskellaan sitten kun pidetään ristiretkiä tai vallataan halvan öljyn takia maita joissa länsimainen tyyli elää on vieras. Sotia sotia. Mies miehet, naisen alistus. Nämä minulla kokemusta ei mikään uskonasia kun setämiehet terrorisoi kaikkia feministejä tai toisinajattelijoita muutenkin. Transfobia, homophobia, abortinvastaisuus ja monia syitä kirkosta eroamiseen jos sillä nyt mitään väliä oisi mulle.

Jeesus Kristus
Profeetta muiden joukossa ja historiallisesti elänyt henkilö. Pitää sanaleikeistä ja retoriikasta. En ottaisi tosissani vastaan hänen rakkauttaan koska en halua kuolemanjälkeen minnekään, vaan nukahtaa siihen uneen missä ei ole unia. On vain todellinen kuolema josta en palaa vaikka kuinka kuulutettaisi nimeäni.

Klassikko: mikä on elämän tarkoitus?
Nauttia elämästä ja olla katumatta mitään, tai elää moraalisesti siten että voisi vaikka kuolla huomenna. Linnunradan käsikirja liftareille kiteytti sen numeroon 42, jota varten rakennettu kone sen vihdoin ammensi, hyvin pitkään mietittyään.

Totuuden etsimisestä nykyaikana

New Age on nimitys tälle Vesimiehen aikakaudelle jolloin ihmisten henkisyys on heräämässä. Oli se miten vanhaa traditiota vain. Jumalatar ja hedelmällisyys puuttuu täysin ihmisten elämästä vaikka luonnonaikojen seuraileminen ja viisaiden naisten ja kätilöiden ym, hoivaavien hiljaista koossapitävää, voimaa ei tässä miesten maailmassa, arvostetakaan kuten pitäisi. long live patriarchy

torstai 27. helmikuuta 2020

Sain olla mukana velhoilemassa? tampereen kaupunni oot rakas

2013 Tampere
Oli todella hieno ja nähty vaivaa tuohon Harry Potter -päivään! Kumarrus ja viitan roihahdus kun innostuksen liekit nostattaa tavallisen torstain jonnekin maagisiin ulottuvuuksiin!!

Olin varmaan yhtä kauan siellä kuin mitä itse, Lontoon studioilla paitsi, siellä tuli otettua yli 100 kuvaa ja vähän pidempää videota. Oli oikeita käärmeitä ja tyypeillä pukuja ja meikkejä jotka muistutti ihan omaa hahmoaan opettajista ym. ei sentään Pimentoa ollut, muutama Hagrid ja Dumbledore mutta kuolonsyöjiä ja selkeä Punurmio!
Kaikki henkilökunta oli todella ystävällisiä ja saatiin melkein kaikki leimat, ryysistä oli niin ei tehty tupakirjanmerkkejä tai alettu sieppejä maalaa, mutta tehtiin yhdet, liemet, loitsumme, kisailtiin tiedoissa (piti googlettaa Ronin sisarusten määrä sekä missä järjestyksessä Dumbledoren nimet on) ja valmistauduttiin V.I.P tasolta Tylypahkasta, kun neljä leimaa kuulemma riitti saimme maagisen 7/8. Helpoin koskaan todistus...
Jännintä oli ehdottomasti, mainitsemimman arvoisinta, kun puhuin kärmeskieltä sille pienemmälle valkoiselle käärmeelle "hassayaahh" ja se lipoi kieltä ja alkoi luikertelee kattonsa ilma-aukkoa kohti josko se olisi auki?
Yksi koirankusettajan koira haukkui mun viitalle tjtn kun kävelin tapahtumaa kohti. En silittänyt sitä käärmettä, mikä siellä oli boa. Niillä oli katosta roikkuvia luutia johon löin pääni, ankeuttajia, Voldemort, lasten piirtämiä tauluja siinä portaikossa, tähtitorni oli puoliksi vika viimeinen nähtävyys... neljässä kerroksessa kaikkea, en mennyt avoin mikki lukemaan mitään... mutta tehtiin oma loitsu mun Boh-silh-allf tai mikä nyt olikaan loitsu korjasi lamppuja ja pelastin taas sillä keksinnöllä maailman kuten tämä Korpinkynsi kaveri jonka kanssa kierreltiin, huomautti. Rintanapit saatiin lajittelusta, juotavan liemen sai mukaan, todistuksen nimmareilla.

Luihuisia ja Rohkelikkoja oli aika tasamäärä siinä vaiheessa laittanut värinsä seinään rubiineina=tarroina siihen mikä mittaa tupapisteitä, se tiimalasi. Auttelin ainakin viittä lasta irrottaa tarroja taustapapereistaan, siinä oisi saanut olla kauan ehkä.
Tein Amortentia liemen. Matoja, lohikäärmeenpapanoita (chilihiutaleita) ym punaista elintarvikeväriä tjtn
Kävin ennen tota seikkailua pitsalla, kahvilla ja postissa. Olin ajoissa joten päästiin melkein ekoina, jonohan ulottui ties miten kauas. Siinä oli laituri 9 3/4 maalattu oviaukko. Lähdettiin sieltä niin jonkun lapsen silmät seurasi sauvani valoa hetken.
Kävin kaupassa, ostin vähän alkomahoolia ja jäämehutikkuja ja ruisleipä oli taas puolenhintaan.
Nyt kun jälkikäteen mietin niin missattiin toi Päivän Profeetan toimitus kokonaan.

Knarksut häiritsee ajatuksia

Nyt on vasta aamu ja se harry potter päivä alkaa vasta kahdelta.. pitäisi ettii jotain syömistä ja käydä postissa ja kaikkea olisin valmis lähtee seikkailuun mutta viitta päällä ja taikasauva taskussa ei huvittaisi liikaa olla jästien ilmoilla.
Kaduttaa ja pidän ihan typeränä ideana. Kaikki lapset kuitenkin huutaa siellä ja se ei ole sopiva ollenkaan tapahtuma aikuiselle enää.
En ole ihan varma missä se edes on. Tiedän kyllä kadun mutta en sitä Monitoimitaloa.
Elviran pitäisi tulla mukaan. Se on kyllä vegaani että tuskin sitä kiinnostaisi syömään lähteä ennen. emt.. ei niinku tee mieli syödä mutta olisi nälkä. Sen siitä saa kun vetää herkkuja ja ranuja koko illan. Plääh. Muutenkin outo olo.

keskiviikko 26. helmikuuta 2020

Rohkeus onnistua ja viisautta olla rehellinen ja kaikkea muuta utopiaa vaikka periaatteessa mietin ihan asiaa

Mun pitäisi käydä lunastaa yksi 90e maksava käsikonsoli ja ladata bussikorttia ja käydä ikeassa hakemassa lamppu ja jokin huonekasvi mutta mulla on käteisenä jotain alle satanen niin tämäkin vähän auttaa kun saa shoppailukassaan jotain. Kun siis möin "rannetietokoneen" 12 eurolla+postit 3e
Huomenna oisi ilmainen häri potter tapahtuma, lauantaina hs-tauti tapaaminen kahvilassa, jne mihin mennä... tuo mun käsikonsoli olisi haettavissa tän viikon.
Periaatteessa mulla oisi nyt ehkä rahaa ostaa se jo sikäli ettei tarvisi reissua suunnitella sinne ikeaan tai bussikorttia latailla ja mitä kaikkea liikaa ajattelen nyt liikkuvia osia tässä mun nollabudjetissa jolla elää sit 4. päivään.
Ääh. Ja mun kaksi asiakasta on jo käyneet tällä viikolla "if you're really good at something, why do it for free" hahahaha jne ja sain niiltä yht 70 ja mulla on tilillä 30 niin mun matemaattisten lahjojen mukaan jos otan bussin jonnekin niin ei tarvi jumitua tai kävellä kotiin.. ellen oisi ostanut röökiä mutta siihenkin käytin pullonpalautusrahojani joten ehkä pystyisi postittaa ton samalla. Tiukille menee nyt kyllä mutta ei kai tässä suutaan tarvisi enempi soitella. Sain orkun jonkun tyypin pallit suussa ja menkat alkoi siinä samalla. Oon nyt vaihtanut muutaman kerran jo tamponia tänään. Viimeksi sunnuntaina oli menkat siellä elokuvissa ja tollee. Onneksi mun veri on voimakasta, ja anemia on kaukana.
Kolme tuntia aikaa käydä keskustassa tänään jos en mee huomenna sit. Siellä on niin kylmä ja mun naama jäätyy ensimmäisenä ja punoittaa. Helpointa olisi jos en ostaisi mitään, jäisin kotiin ja vaan tiskaisin ja pesisin pyykkiä ja mitä ikinä sit pitäisikään tehdä.

maanantai 24. helmikuuta 2020

getoffmytearsorgetpoisonedthrough.site like spell another word or nonsense days continue daily like shake your poor moneymaker

*speaks parseltongue*
Me: still stuck on trahere when I should push not sail away

for the past pathetic many hours

Have been trying to come up with a domain name better than my current one, for myself. Had lots of Latin, French, Finnish, English words be working with and my Swedish Full Name though and meanings and misspellings or just thinks I love or care that nobody else's ass ever will so like it's pretty spiritual of me to let go of the realm of another blog having or what..?
nonsense
k...
blooming
pure(?)
flowers
I'm no wordsmith, my words usually don't bite but they're no predictions either but.... Give alien a probe and in your ducking ass you shall find it x...x...o
and
I know what you are thinking but, no

'kitujainen' contains the words:
Jintakune
Tukiainen
Aikuinen
Anjikuni
Annuitie
antinuke
ejitianu
ineuntia
itkuinen
Jen Atkin
jentinki
Jian (unit)
jikanten
Jukainen
Kanjinti
Kantenji
kauniine
keinunta
Kinanjui
Kinutani
Kuantien
Tane-kuni
Tenkai-ji
Tenkujin
Tien Kuan
Tikunani
Tinkunia
Ain Tine
Ainu-Ken
Ainu Ken
aktinij
Ani Kuni
anketni
Ann Kite
annuite
annuiti
ANTIJEN
Antiken
antikni
Antukin
Atinuke
Auteini
Autenii
EIA unit
Ekanini
Ekitian
Eniutin
enjutan
etiikan
etnikai
Ian Kent
Ijinkan
Iketani
Ike & Tina
ikuinen
Ikuntji
inainte
inanite
ineunti
injekti
injektu
inkieta
innuate
intaken
ITaukei
I-Taukei
Jakunin
Janekin
JANET(UK)
Janinie
Jankent
Jannike
Jantine
jatkuen
Jentina
Jentink
Jiankun
Jiantin
jintian
Jin Tian
Jin (unit)
Jiuntia
Jiutian
Jukei-ni
Juki Net
Junaine
Junient
juninat
Juninia
Juntian
kainite
kaiutin
Kan'ei-ji
Kanei-ji
Kaneiji
Kaneuji
Kanjuti
kantien
Kantine
Kan (unit)
Katenin
Katni Jn.
katujen
Katunje
kaunein
kauniin
kauniit
Keinjan
keinuit
Kei Tani
Kejinan
kejutan
keniani
Kennita
Kentani
Kentian
Kent Uni
Ken (unit)
Kianite
kiaunei
Kietian
kieunta
kinajti
Kinanti
Kinejun
Kinetin
kinjite
kinnaut
Kitajin
Kitinen
Kitnuna
Knanite
Kuei-Jin
Kuei jin
Kuijten
kujanne
Kuninji
Kunjini
Kuntian
Kuntien
Kuntini
Kutenai
kutinan
Nakijin
Naukent
neatnik
Nekau II
niaient
NIKAEIN
NIKETAN
Nikutai
Ninikat
Nitanju
Niueian
niuketa
Njikena
Nuijten
NuinTEK
nunatek
Nutkani
Taken in
Takinen
Taniike
Tani Kei
tankini
Teinkin
teinkja
Tekunin
tenjiku
Tenjuin
tiainen
tianjin
Tian Jin
Tian Jun
Tianjun
Tikunia
Tineina
tinkien
Tinkune
Tjaneni
Tjankun
tuanjie
tuikean
tukijan
Tunjina
unakite
Unetani
unijeti
Unitian
UNITIKA
untaken
Ainenu
Aitken
Aitkin
Ajenti
ajetun
A J Kent
ajtini
Akieni
Akinji
Akinti
Akjuit
Aknuni
Aktien
Akunin
Aneiki
Aneinu
Anekin
Anenii
Anient
Aniken
Aniket
Anikin
An Ikte
Aninei
Aninut
aniten
ankein
Anniek
annite
Annkut
annuii
Annuit
Anteni
antiek
Anti-EU
Antike
Antine
Antjie
Anuini
Anuket
Anunit
Anutii
ateini
ateinu
atiEnu
atinen
Atkine
Atkin J
Atnini
aukein
aukeni
aunite
Auntie
Auteni
Autini
einant
Eitaku
ekinti
Ekitai
Ekujan
ENJAKU
Enjita
enjuta
Enkian
Enkita
EnNaji
Ennaku
Ennkau
entain
Entaku
Entian
En (unit)
Etanin
etikai
etikan
Etinan
Etnika
etniku
'Euaiki
Euijin
Eunant
Eunjin
Eun-jin
euntia
Iaiken
Ianeti
Iatiku
Ietani
ikaite
Ikanji
Ikaten
ikejta
ikenai
Iken.in
ikinen
Ikuina
Inaeni
inante
INATIN
Inauen
ineant
ineunt
iniate
inikat
I-Ninja
Ininka
iniune
Injeti
injetu
inJune
In kine
inkjet
Ink-jet
Ink jet
inknit
inkten
innate
innati
innika
Innuit
Innuta
Intaek
intake
Intaki
intani
intein
Intian
Intika
intine
intune
in tune
Inukai
In (unit)
i-take(n
itikan
itkien
Itkina
itkuja
ITUian
Iuenka
Iuenna
Iunian
jainti
Jakeit
Jakine
jakten
Jakuen
Jane II
Janike
Janiki
janine
janken
Jan-ken
Jankie
Jankin
Jankun
Jannek
Jannet
Jannie
Jannik
Januik
Jatike
jatkui
Jatune
jaunet
Ja (unit)
Jaunti
Jean II
jeanni
Jeita I
JEITIA
Jeitun
Jenika
Jenini
Jenita
jenkan
jenkin
Jennak
jetika
je'unai
Jia Kui
jietai
jietna
Jie Tui
Jikten
Jinane
jineun
Jinian
Jinkai
jinkan
jinken
jinket
Jinnai
Jinnak
Jinnie
Jinniu
Jinnti
jintai
Jintan
Jintun
aient
-aient
Aieti
Aijen
Aijin
Aiken
Aiket
Aikin
Ainet
Ainiu
Ain't I
Aint I
ain' tu
Ainun
ainut
Aitik
Aitne
Ai Tui
aiunt
Aiuti
Ajent
Ajeti
ajetu
Ajiki
Ajuni
ajute
ajuti
Akeju
akeni
Akent
A. Kent
Aketi
Aketu
Akiie
Akiji
Akiti
Akitu
aknen
aknet
Aknin
Akten
Aktie
AKT II
aktin
A-Kuei
Akuei
Akuen
akuin
Akuji
Akune
Akuni
Akute
Akuti
Aneki
Anent
aneti
Aneuk
aniet
anije
Aniki
Anik I
Anine
Anini
Anite
Aniti
Anitu
Anjie
Anjii
Anjin
Anjun
Anken
Anket
Ankie
Ankin
Ankit
Anne I
Annei
Annek
Annet
Annie
Annik
Annit
Anniu
Ann. Jt.
Ann Jt
annue
annui
Antei
Antek
Anten
Antik
Antin
Antiu
Antje
Antuk
Antun
Anuet
Anuki
anunt
ateik
Ateji
Ateni
atike
Atiku
Atini
atjeu
Atkin
Atkun
Atuin
A'Tuin
aueti
Au.int
AUJIK
Auken
Aukje
Aunet
Aunik
A unit
Aunit
Aunti
Autei
Auten
Autie
Eakin
Eatin
eat-in
eat in
eatin'
Eatun
Eijin
Eijun
Eikan
Eikin
Einai
Einak
Einan
Einat
Einik
Einin
EINIT
einka
einki
einna
einni
Eitan
Ejati
Ejina
ejkan
ekain
Ekani
Ekant
Ekati
Ekiti
Ekjan
Ektin
Ekuan
Ekuni
Ekuti
enatu
eniki
Enina
-enina
ENJIN
Enjit
Enjun
Enkai
En-kai
Enkin
Enkun
Ennai
Ennak
Ennia
Ennik
ennit
Ennui
Entai
Entia
Entin
Entun
Enuja
Enuka
ENUTI
Etain
Etaki
Etani
E-tank
Etian
Etika
Etina
-etina
Etkin
Etnaj
Etnia
Etnik
etuja
etuna
Euija
Eu.int
.eu.int
Eunan


oh bai teh weeeiiiii my head is hurt and it's a tough pill to swallow this reality and feelings and hate letters and pretty much,
new moon was kinda full of energy for new ideas then again... day to day it has been fucked up already so that's the sin of my predecessors oh not you too??? #allmyfriendswitheredaway #whatshouldwedowith #notsospecialtermonology and waht's "believable" anyways

MOCK ME! i'm a pile of poo too #existinctive

sunnuntai 23. helmikuuta 2020

EN OO ANNI &SKELULUPA k18/k16 ym TGW Siitä se ilo sitten repesi kuin syvällisempikin symboliikka

Hyviä asioita sattuu kaikille. Ihania ja hyviä ja ihmeitä joista saattaa luoda käsityksen että jokin voima maailmankaikkeudessa pitäisi jokaisen puolia.

Toisaalta taas naisellista huolehtimista ei arvosteta, vaikka sille perustuu että ihmiskunta on vielä kasassa. Ne ihanimmat miehet on vulgaareimpia ja temperamenttisimpia, väkivallassaan, naisen rooli on rajattu. Hullut asetta heiluttelevat naiset joille miehet saisi olla peniskateellisia, on kaiken hyvänä pidetyn kauhistuma vastakohta joka saa miehet pelkää että heistä tehdään naurunalaisia ja ne vaikka tappaisi sen vuoksi naisen tietty joka on se heikompi.... Naisen tarvitsee vain pelätä että tulee tapetuksi miehen toimesta.

Mutta siis Harley Quinnin tarina oli feministinen ja siinä oli toimintaa ja hienosti kuvattu. Sen tyttölapsenkin se siinä lopussa adoptoi itselleen rikostoveriksi. Sillä oli jo sydän tatuointi poskessa. Mutta kyllä siinä selitettiin sitten ne tarinan loppupäät nätisti solmittu kasaan parilla lauseella mitä tapahtui jälkikäteen.

Tulin kotiin ja oveen oli sidottu muovikassi, jossa oli laskiaispullia ja lapaset ja yhdet housut mun hoviompelijalta. Melkein meni oma pysäkki ohi kun ne naiset bussissa oli ärsyttäviä ja puhui jostain mielenterveyskuntoutujan yöllisistä itsekseenpuhumisista ja ehkä käsitin että sillä oisi ollut pupuja jotka huutaa siellä naapuriasunnossa, vaikka eihän ne "huvikseen" pidä sellaista ääntä... Ööh? Teki mieli kyllä heivata ne parit mummelit sieltä bussista vittuun mutta ne ekat tajusi ite vaihtaa bussia. Kaikki tollatteit samanlaisia hyssyköitä noi ja ihan samanlaiset äänensävyt ja painot. Jos ärsyttää kuunnella kun toiset syö ruokaa suu auki niin mulla oli samanlainen fiilis niiden jutuista...

Sain eurolla lähikaupasta pussin vaaleeta leipää ja leikkeleet maksoi saman verran ja sit tuorejuustoa ja oikeastaan energiajuoma ja kaljakin oli kaikki euron, no siis jauhelihamauste oli 40snt että loput vissii panttia?

Näin kaveria ja se puhui melko ääneen kaikkea kun sillä oli luovuus ja lääkitys kohdillaan. Aluksi se väitti etten ole koiraihminen. Miksi kaikki väittää minusta aina kaikkea ihan päinvaistaista mikä ei pidä paikkaansa. Joo en ehkä kolme tuntia joka päivä veisi lenkkiä aamulla, lounaaksi ja päivälliseksi mutta siis hänenkin terrieri koiran opetin istuu, antaa tassua ym sillä välin kun kaverini kävi nopeasti kaupassa joku 5-10min.

Mulle luettiin tarotkortteja torstaina ja mun kysymys oli vähän laaja, että "will everything turn out ok" tms ja tämä Elvira alkoi selittää kokemuksiani vastaavia juttuja– että pitäisi päästä yli joskus kaikesta, saattaa kestää kk tai vuosia, mitä ihmiset kasaa niskaani kaikkia oletuksiaan ja väittämiään ym syytteleviä valheitaan ettei mulla olisi mitään arvoa mutta käynhän mä psykoterapiassa just selvittelee mitä kaikkea sitä muistaakin ihmisten sanomisia ja vähättelyitä ja lannistamista.

Mitä sit on totuus. Että mussutan täällä taas kotona jotain itsekseen laitan nettiin. Kaverinihan se syvällisemmin aina avaa noita elokuvia cinemafiilin taidoillaan ja 50 vuoden elämänkokemuksen rinnuksilla olleen syvän kastiketahran kokemuksillansa eiku

Se oli nautiskelunäytös ja join yhden sidukan ja tietty alkoholia mainostettiin jotain gintonic shotteja ja mun kaveri on täys lonkero addikti niin siellä huusi miten vitusti siinä on viinaa että tota on pakko ostaa...

Nautiskelisin itse vähän varovaisemmin lemppariasioitani, jos mulla olisi jokin narkkarien eniten katukaupassa havittelema lääkitys meneillään.

Perkeleen kulli ja sarvista metsän henkiä mutta katselin aamulla homopornoa!!!
Oispa vaan ne laillistetut lääkkeet mullakin verenkierrossa.

Ettei vaan jäisi sit mainitsematta että jos mullakin oisi niin karvainen ja limainen perse täynnä toisten suolaisia pirtelöitä että niitä hattivatti pikkutyyppejä valuisi tavarajunan perästä että yhtä hyvää aivohoitoa saisi sähköshokeilla tai pakkopaidalla, lobotomialla, jollain ajattelamatta sellaisiakin sairauksia kuten öö. No siis emt, homophobiat ja transfobiat ja rasismit ja juutalaisvihat on kyllä jotain ihan Y kromosomien tuotosta kun se on ihanku oisi allerginen omille sukusoluilleen mutta jooh... koiranpentu uunii ja muija kuolee palovammoihi kun taloi paloi

Sanoi hän kun etukäteen viisas olin... mutta äääh .  Unohdan omat kiireet kun pitäisi pyykkiä imuroida tiskiä jne ja kun täällä on noita laatikoita vastassa heti kun sisälle tullessa.

JA NYT ENKKUU KOSKA MEIKÄ LUONTAISESTI SITÄ MYÖS HUOM. PUHUN
Plot twist: human or not? *goes into explaining god and goddess etc nature's laws in this shit as well

Comes down to flying in space, having abilities, brain melting or freezing in some cases, whatever you like your essence of carbon to be, rough like a diamond cutting into anything but speed is key to mankind's purposeful automated destruction without ethic. God created a trash bin and humans didn't recognise it was an image of themselves in a billion years after the Sunday that He was with us resting during the day when alcohol is being served to adults right next to a room full of children when why so seriously modest as in cave times s*x was a normal thing like why the fuck don't I even swear like ever but I don't think I have too much to prove to anyone or power over others like cussing or rude signs or whatever dick yeah


ROCK ON'eth
ilmeeni kun _____
throw yourselves off tall things
Sorry for the Holy Marinading
realitee vs happyness 3-3


En mä muista lyön hanskat tiskiin ja väkivalloin käsken virtsarakkoa avaamaan tulvaporttinsa koht marmorivaltaistuimelle sen sijaan et niiiiice työtuoli

runo kalevalanmittakaavainen;
Kukka mistä mittä tietä

Polokua pehemoosta, kauvan aikaa sit tallottua, virttä veisua vanhempaa
Sammon kaltaasta konehetta, vallan suustain tulevi sanontoja viisahia
Loitsuan niitä näitä ettei taita keskimaan hobittia keskeltä kauan aikoja sitten kuollehia teräväisiä hampaihin koloihin
Sammaleelle ja kukkulalle, kelata takaisin neitsyen marjassaan tietä tehden selkeäksi kaikille järjellä, mikä on tosi ja mikä ei
Sanoipaha mitä vain niin kusimarjat ja vitun reiät, jotaki lopun makuista kitkerän terävää saattaisi koskaan nähdä

uudestaan uudestaan, sanoi teletappi kun jäi auton alle koska olihan tuo nyt ISO HALI

random fakta tähän loppuun mikä pelastaisi miksi mun tänka på on niin hukassa että mietintämyssy jäi pelle pelottoman työpajaan,
mutta .... KUKKUU EI TARVI KUIN TIETÄÄ; OMAN HULLUUTENSA, RAJAT

perse kun ei ole laittaa kuvia paitsi jos soisi vähenevää lukijamääräänsä sellatteita nih. ehkä ne on hyvän haltiakummin taikasauva jumissa mun takapuolessa


miks. miks. miks mää? ja meikäläisen elämänoppi tai tarkoitus maan päällä edes?
rkstn. en rkstn. pimiö ja valio. hei, aiku ette tuntenut mua sit
PetoRiikkaa ei OhiteTa suomenkouluis<- korjaa väärinymmärrys (mieti keinoja joilla voisi välttää älyllisen koheesion tai mielipiteen tai onnellisen lopun tai et jotenkin mikään edes vaikuttaisi pitävän avaruutta kasassa sit lopulta)

nii et ehdottomasti kurkku purkkiin. purkka tukkaan. kieli rullalle. ajatus väärä toteutus lähes oikea. Mulla oli yksi homma ja se väitellään kuolleeksi joka toinen vuosi. Kuolemanjälkeisen elämän painavuus lihavuudessa jaettuna kilolla jos kuun vetovoima on vegaani juustoa. En mä jaksa aina lähestulkoon jossain onnistua melkein kun en tiedä!!!!! Järjestäytymättömyydellänsäkään.

lauantai 22. helmikuuta 2020

Hakemus töihi

Haen vapaa-ajan avustajaksi,
Teen vapaaehtoistöitä Best Buddies kaveritoiminnassa. Tänään pelasin lautapelejä minulle entuudestaan tuntemattomien kanssa ja voitimme. Tustustuin vain yhteen heistä, sovelluksen kautta ja kutsuin, hänet eilen mukaan yhteen yksityistapahtumaan myös ja ehkä ensi viikollakin menossa ilmaistapahtumaan ennen kuin hän joutuu palaamaan kotimaahan, ja huomenna käyn elokuvissa parhaan kaverini kanssa. Vapaa-aikaa minulla on koska olen ollut eläkkeellä kymmenen vuotta joten olen erikoistunut täyttämään kaiken vapaa-ajan aina jollain. Olen valmistunut ammattikoulusta viime keväänä painajaksi media-alalle ja minulla on työturvallisuuskortti ja hygieniapassi. Lukion päättötodistuksen sain 2008. Ajokorttia minulla ei ole. Toimin kerran avustajana, taiteilija kaverilleni, taidemuseossa jolla on näkövamma. Olen pitänyt englannin tukiopetusta seitsemänkymppiselle naiselle ja pienelle ryhmälle nuoria matalan kynnyksen paikassa sekä pari kertaa 7-9 vuotiaille lapsille englantia mutta heidän mielenkiinto ei riittänyt lopulta. Koiria olen hoitanut ja koodannut verkkosivua ja osallistunut vaikka mihin kursseihin ja kokeiluasteen koulutuksiin mitä on ollut tarjolla, pitänyt yllä englantia ja kävin jopa kymppiluokan. Työkokemusta on puhelinmyynnistä viime vuosilta. Sitä ennen olin töissä leirintäalueella, juoksentelin sahalaitoksen hissillä, leikin lasten leikkipaikoilla ja työelämääntutustumisia kaupassa ja kampaajalla. Olin vuoden Briteissä 05-06. Olen palveluhenkinen, improvisoin ja löydän tietoa nopeasti, osaan piirtää, tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olen rohkea ja motivoitunut. Osaan kuunnella mutta myös olla hauska ja kädentaitoja ei puutu. Olen 31-vuotias tamperelainen ja voin aloittaa koska vain.

Kajsa ei sano mitään, Kajsa lukee ajatuksia

Vähän noloa mutta tää jöröjukka lähti kävelemään liian pitkillä varpaankynsillä ja oli vähän vaikea kävellä kun sattui. Ei onneksi ollut paljoa kävelyä kun keskusta on melko pieni. Väittäisin että kilometrin enintään. Viisi tuntia tuli pelattua lautapelejä tyyppien kanssa joita en tuntenut entuudestaan paitsi sen pekingiläisen venäläisen tytön.
Tulin kotiin ja leikkasin varpaankynnet ja pesin veret pois tassujenvälistä. Nyt tulee Pikkutassun seikkailuja mun telia tv:stä eli Maa aikojen alussa lastenelokuvaa...
Join yhden kaakaon ja vettä, mutta burgerimesta oli liian kallis mulle vaikka tyydyttikin tarpeet kun ei ollut syönyt tuntikausiin.
Voitettiin se peli. Mä olin meedio (jolla oli paranoidisuutta ja harhanäkyjä :D onneksi kantti - aivojen lukumäärä siis- kesti) joka välitti johtolankoja ja yksi osteli kaikille tavaroita vaikutusvallallaan. Kovin lähelle maailmanloppua ei päästy, vaan ne mysteerit tuli ratkaistua. Aikas järkeviä pelaajia ne muut ainakin.

En flirttaillut kellekään ja kukaan ei lähtenyt kotiin mukana. Se nyt olisi ollut katastrofi.
Huomenna sit vasta leffaan kamun kanssa!

perjantai 21. helmikuuta 2020

Kuin herneet ja porkkana :D:D

Olipas jännä miittinki. Kutsuin sen uuden tuttavuuden mukaan jonka tapasin Bunz sovelluksella. Sain siltä itämaisia teekukkia purkin. Ennustin sille jonkun tarot korteistakin. Tokihan kaikki olivat useamman vuoden niitä opiskelleet.
Join litran kaljaa, maistoin mehulle maistuvaa sahtia, söin ranskikset majoneesilla ja bbq kastikkeella dipaten. Vähän ehkä veti puoleensa se yksi mies siellä jonka olin nähnyt aiemminkin mutta en sitten tiedä sen tilanteesta paitsi että britti ja syntynyt 76 (jo edelliskerrasta). Aika monta wiccaa siellä oli. Yhden täytyi mennä kotiin ja sanoin run forrest run ja nyt tulee Forrest Gump telkkarista. Hahah.
Kävin suihkussa ja tein lättyjä. Huomenna saan kuulemma mennä pelaa lautapelejä sen kavereiden kanssa ja ensi torstaina olisi yksi potter tapahtuma. Sitten se lähteekin jo parin viikon päästä takaisin ulkomaille. Lisäsin sen facebook kaveriksi.
Kaikenlaista tuli höpistyä ja oli mukavaa.


"Kukaan ei tuu rakastaa sua yhtä paljon"

Tyhmien ja kalliiden ostosten listaan lisätään taas.
Kadun eniten mun Lontoosta ostamaani punaista nahkatakkia, kuntopyörää ja cross-trainer laitetta joita mulla ei enää ole ja nahkatakkikin on repeytynyt taskusta. Mun 800e 46 tuuman älytv möin 500e ja saisin sen kuulemma ostaa takaisin.
Mutta siis tilasin....
 –pehmolelun
–mun kaverin koirasta mypetsies.com sivuilta.
Se tulee joskus puoliväliä huhtikuussa. Saan olla kuukauden polttamatta sillä parilla sadalla eurolla. Viimeksi mennyt yht parisataa vaatteisiin ja noihin ruokatilauksiin, että että... säästäminen tai velkojenmaksu, mitä ne muka on. Kaverikin on hankkimassa uutta koiraa joten en anna sitä pehmolelua sille ettei uusi koira vaikka tuhoaisi tota.


Säästötilillä on 90e joilla ostan sit sen 3ds laitteen ja käyttötilillä 50e jos vaikka menen tänään sinne kuppilaan illalla. Kai se olisi mentävä. Huomenna leffaan.

Laihtunut kun syön vain toffeeta neliöinä ja teen muodossa karamellia. Ehkä voisi kanamakaroniloodaa vetää tuolta tai nuudeliakin emt

torstai 20. helmikuuta 2020

Luettelo taidoistani on lyhyt: tiedonetsintätaidot, piirtelytaidot, ja se miten en muserru vaikka minusta sanotaankin kuinka pahasti tai siis muistan ja annan anteeksi mutta en unohda

Ouh mai lord. Mitäköhän mä tilasin etsystä. Palan hiilisaippuaa ja yhden tarran. Sokoselta olisi voinut saada halvemmalla "mustaa saippuaa" ensin kyllä lähdin ettii itsekaiverrettua pentagrammi alustaa. Että sellaista käsityötä.
Lähikaupassa oli kilo banaaneja euron. Ostin tasan eurolla tasan kilon banaaneja.
Hahaha. Pokemon Black versiosta toin emolgan ja meloettan pokemon Homeen mutta ei niitä ainakaan mihinkään peliin sieltä saanut. Tilasin puolenkuun peleistä 89,99 eurolla valkoisen 3ds laitteen käytetyn tulee niiden varastolta ja sit saan tekstarin ja meen ostaa sen. Ihk. Mulla olikin sökö virtaportti ollut jo kauan.
Hmm. No mutta siitä se lähti se etsy shoppailu kun mulla on dekaali tarra tos mun vanhassa 3ds ja uusi oisi sit niinku tultava siihen toiseenkin. Mutta pokemon pääsiäismunasta tuli jo ruohoaloituspokemoni pöllö rowlet tarra että tota. Jee tuhlaan. En sentään ole ostanut sitä lisäpassia tohon peliini.
Tavallaan olisi pankki täys laskuja eikä mitkään säästöt riittäisi niiden maksuun muuta kuin just ja just. Eikä elämiseen ollenkaan. Mutta toisaalta hupi ei oo huvin kaltaista jos ei sitä voi niinku huvikseen hullutella taisiis... ilmaista.
Kröhöm. Näin muuten painajaisia kun katsoin, sen Her elokuvan eilen. Olin jumissa valitsemassa käyttöjärjestelmiä tms. Oli huono olo kun olin syönyt liikaa makeaa yöllä siis. Enkä silti oppinut mitään, aamulla lisää toffeeta hampaisiin nieluun ja tollei. En kyllä ollut lihonut mutta nii.
Ei tätä kukaan jaksa lukea. Jos menisin röökille. Sitäkin voi pohtia vetääkö ne sellaiset makuliuskat pois samalla kun mentholin myynti loppuu, ettei voi edes itse pari tuntia antaa maustua sen normitupakin mitä ei enää sit muuta myydäkään. Lopettaisivat sit sinisenkin myymisen mokomat.
Eikä tänään sit. Vähän psykoterapiaa. Huomenna pitäisi etsiytyä wiccafé porukoihin illalla johki ruoka tai juomamestaan. Lauantaina leffaan.

keskiviikko 19. helmikuuta 2020

Pilvellä on aina hopeareunus ja kultareunus ja sitten se sateenkaarikin näkyilisi joskus

Keskiviikko. Tavallaan ansaitsin viiskymppiä kun kela ei peri takaisin asumistukea. Toisaalta olen tilannut vähän viimeaikoina kotiin ruokaa, namia, ja vaatetta että tota. Heräsin prinsessana. Eilen katselin shane dawsonia ym miljonääri tubettajia ekaa kertaa ja olin jäädä koukkuun -tai jotain mutta, - sisältö oli jotain puoli vuotta vanhaa niin ei jäänyt päälle että olisi katsottava. Luin kirjaa sen kolkyt sivua mitä nykyisin jaksan kerralla. Aloitan, luen 30+ sivua ja taas on jotain kesken...
Kaveri soitteli ja tarvitsi apua talletusautomaatin kanssa kun se ostaa koiran ja se oli käteisenä säästänyt koirarahaa muutaman satkun. Eipä eläkkeestä paljoa jää säästöön etten sano. Pitäisi tehdä se makaronilaatikko.
Unohdin eilen olla mun switchillä kun voitin mew:n yhdessä ryhmässä ja se pitäisi vaihtaa muulta henkilöltä reaaliajassa.
Mulla on otsassa märkärupea ja muutama pieni finni poski/suu/nenänpielessä.
Siirsin psykoterapiaa ja aika on huomenna.
Heräsin joskus 8 jälkeen ja kävin suihkussa, ja telialta soiteltiin. Sitten sain mystisen txt viestin että palauta laitteet. Kaikki niiden laitteet on palautettu vuosia sit :O jos en ole maksanut niitä siis? Yritin exältä udella whatsapilla onko sillä jokin modeemi mutta eihän tuo vastaa.
Hyppäsin pariksi minuutiksi kuntopyörälle ja hypin pari hyppynaru hyppyä ja siinä mun sykeharjoitteet tälle päivää. Kaikki täytyy kaivella jostain kun tuntuu elämä että olisi jossain kaivossa ja huutelisi että hei hypätkää tekin tänne, mutta pelajastajaa ei kuulu, sataisi vain raivokkaasti ja hukun ja kannan kaunaa.
Se siitä synkkyydestä.

tiistai 18. helmikuuta 2020

ai minäkö itsekeskeinen no koitapa vaikka meditoida rauha pääs sisälle

Sammutit tietokoneen ongelman vuoksi. Joo mun ongelma oli että tämä ei lähtenyt käyntiin!

No viis veisusta. Poltin rahaa ja bussikorttia mutta ainakin hemoglobiinit oli taas normaalin korkeat eli siellä 160 ja yli. Vaikka vuodan joka toinen päivä kuten tänne useaan otteeseen ikäväkseni maininnut mutta kun ei ole normaalia enää. Pari kk ja ehkä kohdunpoistoa pyytäisin samalla kun käyn ihan gynegologian osastolla.

Ostin kaupasta värmeitä tehdä makaronilaatikkoa. En ostanut herkkuja mitään. Pelkkää suolaista. Kävin subin vetääs kuitenkin ja tuli ruokahävikkiäkin kun voileipätaiteilija teki kokonaisen vaikka olin sanonut puolikas.

Yhtä Hervannan pokemon go salia puolustanut koko päivän... eli kohta kuusi tuntia. Mitä seilausta edestakas oikeesti. Heräsin jo kuudelta ja olin ajoissa. Koska muka en olisi tunnin tai enemmän ajoissa jossain oikeesti häh. Laittoivat pistoksen siinä hetken mietittyäni pehvaan. Se ei ole edes kipeä vielä.

Päässäni käyneet skenaariot oli yksi että tulisi maailmanlopp ja mua raahattaisi pois sieltä terveysasemalta ja joutuisin vaatii että jos mua ei luvatusti hoideta niin ne saisi toimittaa mut jonnekin ääh noh. Se nyt oli ajatusleikkiä kun odotteli. En mä edes välitä minne ne kiusaa mua taas mihinkin. Aivotoimintani oli jotain sellaista mihin en haluaisi että puututtaisi mutta kai siihenkin sit lääke keksittiin (Japanissa joskus 1988 ilmeisesti keksi-ty-tytty).

thö end. Eilisen nukuin ja morkkistelin. Nyt paukuttelen rintsikoita. Hyvä Kajsa!

Jälkikirjoitus: nälkä kurnii

sunnuntai 16. helmikuuta 2020

listen up lavender but I can't

Tilattu netistä herkkuja about sadalla eurolla. Kärvistelen puurolla ja hernekeitolla ei tarvisi lähteä kaupoille kun ei kuitenkaan tee mieli kaupassa mitään, edes sitä suklaapatukkaa.
Heräsin aika myöhään ja ainoa ajatus mikä sai hereille oli että jos Pokémon Homessa olisi jo pokemonit vaihtuneet.
Katsoin Frozen 2:sen. Pihalla sataa jotain märkää ja jos on ilman villapaitaa niin palelisi. En ole käynyt vaa'alla, mutta en ole kasvanut pituuttakaan tai odota että laihtuminen tapahtuisi itsestään. Mitähän sitä tekisi. Otin huikan viskiä joka poltti mukavasti mahassa. Pitäisi kaiketi lukea jotain kirjojansa.

in English:
shopped online worth a hundred euros for food with a home delivery... surviving on oatmeal and tinned pea soup. I don't feel like picking up items from grocery stores not even a chocolate bar. Woke up late. First thought to get me up was having pokémon trades. Watched Frozen II. Raining snow is wet and cold. Sweater weather. A sip of whiskey to burn the bottom of my stomach. Not waiting to have lost wight not like I was going to get any taller ever... oughta study. fml

Edith.

Ate rye bread with margarine and some frozen corn-pea-carrot mix and then I made hot chocolate with milk and cacao powder and sugar. Snack was an apple.

lauantai 15. helmikuuta 2020

copy+paste tuolta aivohoito nimimerkiltä (JK)

122kg vyötärö 118cm pituus 164 ammatillinen tutkinto sekä lukion päättötodistus ÄO vuonna 2008 oli 125 ja tota LinkedIn, Facebook, Instagram sekä tinder niinku oisi ja tuolla bookstagramin puolella sit ne lukuhaasteet
🌞vaaka🌝härkä 🦁venus⬆️skorpioni
poltan vielä niin kauan kuin mentholia myydään (eli alle 4kk)Etelä-afrikkalaiset viinit o​n parhaita, kaikki käy jos suinkin o​n varaa. Ei mua sun pullos kiinnosta (: Herrasmiehet jotka o​n mua yli 10 vuotta vanhempia, harvoin saa vastauksia. Olen terve je ehkäisy o​n kunnossa.
Kattokaas kun osaan kopioida toisten.. koodinpätkei...
Keskittymällä itseeni näytän parhaimmalta
Bloggaan päivittäin.
Ikäero ei kiihota.
Naimisiin Tuomiokirkossa kuten isovanhemmat. Että voisi viedä postimyyntiviomiehensä jouluisin perheen joulupöytään.
Mikä sytyttää? katso taulukko

Uuuuu(hh) opin koodaa mun alastonsuomen omasana boksin<3<3
eheheheResults from bdsmtest.org
87% Boy/Girl 75% Ageplayer 70% 

Non-monogamist 58% Experimentalist 
49% Vanilla 48%
Switch 45% Exhibitionist 31% Voyeur 28% Slave 18% Pet 15% Rope bunny 13% Brat 1% Masochist 0% Degradee 0% Primal (Prey) 
Ihan ku


taas oisi koulussa paitsi et vahingossa kun laittaa a-kirjaimen osoiteriville ni sielt ei tuu ehdotuksii?

Kaikki hauska on jo keksitty nii oo onnellinen

Sressi on mun kallein motivaattori

Vähän sitä ja tota. Vähän kuin sivulehtiä olisi auki tosielämässä. Pyykit ripustamatta ja riisin mutustaminen kesken ja nettiradio taskussa mutta silti selaan kuka laittaisi av noihin ylimääräisiin lamppuihini :D
Kirjoitin pari sivua päiväkirjaa. Leffaan meno peruuntui. Otettava selkoa pääseekö jollain bussilla yhdelle keikalle tänään illalla. Kynttilät valaisee, hypin muutaman hyppynarulla mutta lopetin kun varvasta alkoi kolottaa. En jotenkin pysty suoristautuu ja hyppää siltä että se tuntuisi oikealta. Sanotaanko että hilsettä on ja ponnari löysällä. Tussitaululla olisi että veisi roskia ja varastoon juttuja, tossa on kolme tuolia näiden kahden lisäksi jotka on mun ruokapöydällä toisiaan vasten, työtuolini joka pyörii ja toi nahkainen musta, tokihan mulla on istuinalustat ja mitähän nyt taas. Loppu soijakastike. Niin, pitäisi siellä apteekissa. Alkuviikosta terveydenhoitomenoja jälleen. Miten tämä helkutin aika menee, nyt on kohta jo puolikuu ja äsken vasta se oli täys??


Muoks.
Leikkasin otsatukan ja ohensin kulmakarvojakin. Näytän 1o vuotta nuoremmalta.
Kävin kaupoilla. Ostin soijakastikkeen, siiderin, energiajuoman, röökiä ja niitä teriä. Hyllystä oli loppu roskasäkit. Kattonut läppäriltä tv:tä, syönyt riisiä, juonut, lataan toisessa huoneessa toista puhelinta.
Toisaalta mun uusi tyyli vähän huolettaa. Otsatukka nuorentaa mutta ohuet kulmakarvat vanhentaa ja sit noi mun finnit päättää olla kuivumatta pois tai jäädä pysyviksi muuten, niihin pääsee jokin herpes tms.... mun laventelinväriset lasitkin on vähän isot  nooh ei kannata murehtia ulkonäköä kun vaakakin näyttäisi mitä sattuu, mutta sen vaan sanon että helppo syödä vähemmän ei tuu niin kalliiksi ellei vähän löysää jostain asenteestaan tai muusta

okei älkää lukeko enää en tiedä onko joka toinen kolmas sanakaan kovinkaan mielenkiintoinen

perjantai 14. helmikuuta 2020

Olenko täynnä reikiä jos ihonikin hengittää

Eka kun alkaa pukkaa epäpuhtauksia eli ihomatoja naamalle niin ensiapuna voi 1. vaihtaa tyynyliinaa
2. puhdistaa naamaa siihen tehdyillä puhdistusvoiteilla, kasvovesillä ja kosteutusvoiteella. Kokeilee sopiiko ne omalle hipiälle.
3. Juoda lisää vettä
Ja sit on nää aromaterapiat kuten antibakteeriset laventelisuihkautukset ja tea tree systeemit tai peittävät puikot yms...
Jos naama on oikein arpinen eikä miellytä niin kosmeettiset hoidot kuten kemiallinen kuorinta antaa sen sileän ihon. Hetken olet naama kuorittuna mutta sitten se punaisuus siitä hälvenee. Maksoin itseni kipeäksi joskus 2010 tai 2011 (no, muutaman sadan kävin plastiikkakirurgilla hesassa)

Onhan tuo ihon kunto vähän huono. Tunnen ryppyni hyvin. Muut kantaa nuoruutensa niin raikkaasti. Mä kiperryn kuoreeni. Lapsena se ilkeästi kulmien kurtistus oli söpöä valokuvissa.

Postissa tuli hierontakivi ja silmälaput vaikka ne tilasin jo ennen joulua aliexpressistä. Huoh. Pitäisi se sovellus antaa arvioita ja kaikkea pientä ja hukkaan taas aikaani vaikka piti ladata bussikortille massia. Mietin kun kaupassa ostin pirkan kasvojenhoitojuttuja (meni vartti päätöksiin, itse matkoihin ehkä viisi minuuttia suuntaansa) ennen kuin se sulkeutui... että tarvitsen niitä teriäkin kun en vaan muista jaksa ehdi sisällyttää sitä karvatuppien hajottamista epilaattorilla tai muullakaan. Tuntuisi että kasvaa toiset hiukset alapäässä ja se on kiusallista kun muuten on yli edellisen vuosikymmenen oli toimiva, sellainen kestotilausjuttu -mikä sopi omaan käteen naiselliseen

mutta se hygieniajutuista tällä kertaa sen pituinen se (tulin selittäneeksi mun tehtävälistan pidemmän kautta) tiskit ei lopu koskaan kun tulppa ei sovi viemäriin ja sillee käsin

taivas lyö tulta, älä jää tulee makaa, ilmankin pärjäisi

Aika huonot jatkoa ajatellen mun mahikset mitään enää opiskelemaan päästä?
Aloin tekemään medianomin tutkinto-ohjelman, ennakkotehtäviä. Ideoida pitäisi vielä kaikkea draaman tajua 6 kuvasarjan kautta, 41sek videonpätkä tuli tehtyä Premiere Pro:lla konflikteista. Mummuani voisin haastatella kolmostehtävään. Ei kiirettä, hakukaan ei ole vielä. En päässyt viimeksi haastatteluihin vaan tuli hylätty. Toisaalta nyt voisi ehkä tehdä eri lailla.
Mutku avoin ei aina tarkoita avointa.
Ystävänpäivä, pah. Ei oikein kiinnosta tänään mikään (jos se ei edistä jotenkin tulevaisuuttani). Miksei perjantai 13..?
Nukuin 4-5 tuntia ehkä. En ole syönyt vielä? mitään? Pitäisi varmaan hakea snickers kun muutun diivaksi jos päässä ei kulje mitään.

torstai 13. helmikuuta 2020

"the way things are" DIY how-to get your life screwed

hi (boss of some affiliate-marketing site) thanks pretty much the same. on 31st January my adsense was disabled for sexual content and I hadn't even posted that day etc it's not my usual thing I guess people just assume because I'm so big and beautiful or something haha I get as much views as usual it's not big traffic– I have like a booking job now but I don't work all the time. It's from home too. Apparently I react to even small stress with my body so Mon-Tu: I had so bad cramps I am taking action finally to get my uterus removed and yeah basically couldn't sleep that night just build up a playlist of my youth to Spotify when I still was hopeful today my skin condition flared up Had to get a new modem and the wifi thing (I moved recently here my first flat) because Pokemon Home was released yesterday and OMG the provider seemed to have problems, no signal, and now I can't get my iphone 8 or 11 hotspot to work with my nintendo 3ds or switch but but it's all good!!! It's a bit cold in my flat because the caretaker guy was here to let air out of the radiators BUT he left them OFF so I'm freezing a little AND it just started to snow??? I feel so special that all of this is going on for me BEST REGARDS and sorry for all the TMI!boss called, friend called, everyone calls me. Tips and tricks from Kajsa (yes her who blogs here) YES that dumb of a bitch, wasn't bloggin dead like every two years???

SIIHEN PISTEESEEN

Modeemi ja netti tilattu. En edes modeemia haluaisi. DNA ei myynyt mulle laajakaistaa niin sitten telia kun ne sen 2,5 tonnin rahoituksenkin on myöntänyt vaikken mitään ollut pyytänyt...
Mun nintendo switch konsoli ei yhdistä enää iPhonen omien hotspottien (2 iphonea mulla) kautta nettiin. Ihan varmasti telia jotenkin päivittänyt jotain asetuksia mobiilististi. En halua että ne veloittaa taas vuoden netistä jossa ei edes ole nopeutta mitään tai toimikaan ja asentaja tulee käymään veloittaa korjaamisesta joka ei sitten ollutkaan korjannut mitään vai miten se oli sana sanaa vastaan.
Mulla menee kuitenkin sitä nettiä muutama kymmentä gigaa helpolla puolessa vuodessa tms kuukausissa?
Että mä vihaan tällaisia keskeytyksiä avaruudellisesssa jatkumossa jota itsekin väärennän.
Kaveri soitteli pin koodi ja tekstitys-tv avun tarpeessa mulle myös tänään ja leffapäivä olisi vklo. Itse soitellut noita työpuheluita mutta mitään en ole kyllä saanut järjestettyä kellekään palveluita. Tässä kävi pari kertaa huoltoyhtiön mieskin päästämässä ilmaa mun lotisevista pattereista!!
Mä oon juonut pari tlk energiajuomaa. Aamulla vedin puuroa. Lounaaksi makaronilaatikkoa lämmitin. Ehtinyt puolikkaan suklaapatukan napostella. Kävin kaupassa nopeeta aamulla puoli tuntia... Nyt ei ole enää rahaakaan kun se #€%€!! modeemi piti heti maksaa. Ja sit hakea pitäisi se niin kuin etteihän mulla ole bussikortillakaan enää rahaa paitsi just ja just vika kymppi ladata sille ja niinku muka kympillä pääsisi sitten matkoja. TKL. prkl. stn.
Ehkä menisin niinku veskiin kun en ehdi kun 5,9 tunnin välein oikeesti.

Tästä piti tulla Pokemon Home postaus mutta ei sitten olekaan..


Mun hs-tauti patti takareidessä tekee vaikeaksi istua. Laitoin siihen antibioottivoiteen mutta pitäisi kai kipulääkekin ottaa tms

keskiviikko 12. helmikuuta 2020

Jos keskityn musiikkiin, pystyn keskittyy, sen tuomiin muistoihin ja ajatuksiin mutta jos aivoalueet on käytössä muuten en välitä edes kuulla

Ei tullut yhtäkään, lahjaa mieleen jota olisin saanut exältä vaikka, avosydämin sille ostelin välillä kaikenlaista. Shortseja, paitaa, safkaa. Vaikka se ei tykännyt jos maustoin ruokaa, jauhelihamausteella, ja sit suostunut syömään, heitti vaan kourallisen lisää, vaikka itse tunki pihveihinsä valkopippuria. Pyyteli anteeksi omaa temperamenttiaan, mutta kyllä minäkin voisin tiskit ladata välillä, vaikka piti kertoa miten voitaisi toistemme elämää helpottaa siinä ekassa ja vikassa pariterapiassa olevinaan.
Varsin taipumatonta ja tapoihinsa kangistunut se.
Sen kerran, kun vein, kihlasormukseni, myymään kullaksi, ja se veti mielialan maahan ("crappy"), kun tuo vaati sitäkin takaisin ja varmaan pitkin hampain silloin aluksi käyttikin, niihin parisataa.
Mutta siis päässä liikkuu kaikenlaista uutta. Kymmenen tuntia ja yli sata biisiä löytyi niiltä ajoilta kun oli rakastunut johonkin nuoruudessaan jopa kaksi kertaa mutta platonisesti. Kerran kirjoitin lyriikoita vihkoon kun se oli järjestetty swappi tuolla swap-bot.com.
Kyseltiin mun opintopisteitä yliopistolta niin laitoin kopsua mun tutkintotodistuksesta. Jos osp oisi op. Joku kelpoisuus oikeastaan.
Pian on ystävänpäivä ja mulla ei ole mitään lahjoja ja kortteja kenellekään. Ette ole kukaan niin vitun spesiaaleja.
Silmät ehkä vähän kuivat päässä ja aikaisempi hihitys ja höhötys olotila on väistynyt kun en ole nukkunut. Tuulet saisi puhaltaa pilvet pois että aurinko lämmittäisi sielua eiku.
En rakasta sinua kuin rakastin eilen. Enkä rakastakaan. Näytän kiintymystä lahjoilla mutta onneks oon jo persauki ja veloissa. Ei tarvi kehua kumpaankaan suuntaan. Materia on materiaa. Kunnioitus olisi edes jo jotain. Jos saisi toivoa ettei mua rakastettu taaskaan sen takia että kukaan ei rakasta mua. Vihan siementen kylvöt. Kulunutta sanaa, liian vahvaa sanaa, silti tarpeen ilmaista.
On se musiikki hyvä keino vähän ilmaista. En muista oikein että olisin tempaissut mitään lempimusiikkia vuosikausiin. 2012-2018 on vähän tyhjää aukkoa uuden lempimusan suhteen suunnilleen. Olen mä toki kuunnellut brittipoppia ja vanhaa lempibändiä, ja sitten kaikki yöt laitoin vaan surullisia erobiisejä ym sydänsurua puseroon kun joutui nukkumaan vielä exän vieressä.
Samoihin aikoihin tuli se live sovellus ja toi yksi julkkis jota iltaisin ihmettelee jostain kännykästänsä. En edes... niin. Ei se edes ole niin seksikäs että ihailisin sitä mitenkään, se sattuisi olemaan ainoa joka laittaa säännöllisesti jotain sisältöä tonne someen tjtn. henk.koht. lähietäisyydeltä.

Täällä on taas sisällä niin vitun kylmä että hengitys hyyrystyy kohta että alan hakea jostain lämpömittaria ja jonkun pattereita ilmaamaan talonmiestä.

No juu. Sain luettua oman vastineeni tuosta swap-botin viimeisimmästä, sähköpostista jossa esitellä omaa maataan. Huomasi että jätin paljon statistiikkaa pois esim. väkilukua ja muuta tärkeitä numeroita ja vientituotetta pois tms historiaa... paljonko on teitä ja rautateitä, montako lentokenttää. Iso maa, pieni väkiluku, oikeastaan juuri mitään merkitystä ilmaston kannalta ellei kaikki lentelisi ilmojen halki ja lämmittäisi kotejaan.

muttajoovittuperkelesaatana pitäisi tehdä jotakin asioille eikä valittaa helvetti ;)

aivokemiaa. Pistä pehva kuumalle hellalle, niin sitä on rakastuminen-joku Einsteinin sanonta eikä se osannut purjehtiakaan tai käyttänyt sukkia ja oli sillä sotkuinen työhuone myös
terkuin triviaalisten asioiden puolesta pakoonjuoksija 🦋in English:

I spread love like I share my wealth if I had anything left... falling in love and those intense or imaginary relationships ya know as if the tarot card lovers upside-down. Starts with regret.
Music and a sleepless night makes my eyes dry.
Only came to my laptop to email back to the university administration of what I've needed to already study to get into that public speaking or whatever the open uni course was?

tiistai 11. helmikuuta 2020

like seriously, give daddy a bone, fuck nobody cares

Tässä oisi vielä hetki aikaa blogata tämän päivän annos.
Multa loppuu akku puhelimesta kun olen yrittänyt laulaa 6:lla eri sovelluksella jotka tarjosi laulutunteja. Ei mulla ainakaan ole ongelmaa, kuulla eri nuotteja, kun yksi testi antoi sata prossaa oikein. Ota noista nyt sit selkoa. E tai D oon
Joku bändi etti britti expaattien ryhmäs naislaulajaa treella. Kuka vaan mun serkuista varmaan pärjäisi mulle 1-0
Melko aloittelija toisaalta mutta anna joku Elviksen kappale niin saan vähän jotain oikeinkin. eh oh aah mama mama do re mi
Mutta joo niin ehkä tämä tuli vähän oikeaan rakoon. Tänään en ottanut töikseen ainuttakaan bookkauspuhelua-- kun makasin. Oli tulessa reidet, alaselkä, perse, munanjohtimet, kohtu kaikki. Otin vain yhden 1mg panadolin. Suihkun otin, kun perseestä yöllä puhkesi hs-patti. Tein makaroni-jauheliha sörsseliä. Selviydyin jotenkin ja sit nukahdinkin jo.
Postissa tuli kotiovelle leluja. Ne on ihan leluja. Toivoin että niistä oisi edes jotain nautintoa. Sama postin työntekijä niillä edelleen tänne alueelle tuo kotiin. Toivotti että kunpa silloin olisi ollut toi hissi kun se toi mulle paketteja.
Noloa. Sit katsoin 3 tunnin jakson Poikamiestä.. bachelor.. joku erikoisjakso. Hain kaupasta kaikkea mässyä ja cokista ja kaikkien mielestä jotenkin valas tai käytän liian pieniä vaatteita tms vaikka ne on mun kokoa. En mä mitään yli 200 kiloa paina, mä liikun vielä omilla jaloilla, mulla ei ole mitään fyys. sairauksia tai lääkityksiä... 122kg oli aamupaino. Kyllähän tossa vatsaa on mutta niin on kaikilla. Koko 52/54 on ehkä 10 kokoa suurempi kuin keskimääräinen nainen. Olen mä joskus käyttänyt koon 8-10 (uk) paitojakin, ei siinä.
Vähän ehq oksettaa muutama kourallinen sipsejä kaikilla mausteilla ja maitosuklaata ja mudcake. Ei kaupoissa ole mitään hyviä mässyjä. Ostin myös hernekeittoa ja yhden nuudelipaketin. Unohdin vessapaperin. Sitä joko on todella karulla dieetillä tai sitten vetää läskiksi. Ei siinä oikein... joko-tai eli ei kontrollia missään tapauksessa. Emt... tilasin eilen illalla jotain kebaba. Turhaa menee rahaa johkin toimituksiinkin. Venaan rahoja tilille ennen kuun puoliväliä. Sitten voisi ostaa taas lääkkeitäkin kun viikon päästä on pistos mielialalääkettä.
Aika tylsää arkea jotain kamppailen vastaan.
Stressi, masennus, sanoja heittelen ilmoille ja kroppa vastaa. Pistää hankaan. Vastakarvaan.
🐱
Muistan kuin eilisen kun oli 11/11/11. :P:P Rikkinäinen kello on kaksi kertaa oikein päivässä. Mutta en tiiä sit vuorokaudesta. Ihmisen sisäinen kello on pidempi kuin vuorokausi joten riippuu kerrasta, vai toisesta, onko oikein.

maanantai 10. helmikuuta 2020

Oma napa ja asupostaus eli mitä saa 100 eurolla asoksen alesta?

Vittu ihmiset on töykeitä eikä osaa edes väistää. Ihan sama vaikka kohtelisivat kuin ilmaa mutta katsoisivat minne menevät. Iso laatikko leijuu sua kohti ja kuljen korkkareilla 36 talonväliä. Opetelkaa väistää!!! Huomioikaa!!

Viilähdän hetken ja sit avaan ton paketin joka lähes pysyi kasassa kotiin asti. Ehkä siellä on jotain vaivanarvoista.

1. Ostin tigerista sälää askarteluun.
2. Söin vekejuustohampparin ja suklaapirtelön. =Kävelin Hämeenkadun alkupäästä loppupäähän.

Ja muutenkin kävelin vähän lisää. Ja kengät ihan upouudet ei mitään, korkoa vaan 3 tuumaa eli 8cm. 4,4 km kaupunkikävelyä.


Toinen punainen mekko puuttuu kuvista sekä vyö. Yksi kuvista on ennen kaupungille lähtöä sadetakissa.


sunnuntai 9. helmikuuta 2020

Täyskuu leijonassa mutta Pluto Skorpparissa

Yhyy, yhyy. Katsoin kaksi (2) elokuvaa joiden nimessä on englannin sana "neighbor" eli naapuri. Toinen oli tylsä ja ennalta-arvattavissa oleva trilleri ja toinen oli kyyneleet silmiin herättävä jännitys.
Ekassa se mies oli vähän yksinkertainen ja pukeutui khakeihin ym amerikkalaisittain, uskoo naapurin nuoren naisen kaikki valheet keski-iän kriisissään "olen jättämässä mieheni", "olen raskaana" ja vahingossa lyö vähän liian kovaa päähän sitä miestä, golfmailalla tms riideltäessä. Ei edes harrasta seksiä paitsi kuvittelee vaimonsa siksi naiseksi.
Toisessa pari poikaa nauhoittaa salaa ja murtautuu vanhan miehen kotiin, esittäen kummittelua. Noh, tämän vaimohan siellä sitten joka kuoli syöpään. Ei olisi halunnut lähteä hoitoon, koska tunsi läsnäolon jne kun aseistautunut poika murtautuu viimeisen kerran ja soittaa kelloa niin tämä kuulee vaimonsa kutsuvan tuonpuoleiseen. Ei niitä alaikäisiä poikia edes murhasta tuomita, vaan noi edellämainitut rikokset. Toinen pojista oli saanut jonkun pakkomielteen siitä vaarista, kun sen isä oli joutunut vankilaan pahoinpitelystä ja vaari neuvoi sen äitiä jättää miehen eli pojan isän, eli niin kuin kuka tahansa auttaisi kun nainen hädissään kaipaa naapuria.
Huh.
Yhden mini taulun maalasin tossa sekä yhden koivusta hiomani taikasauvan maalasin iltapuhteeksi.
Välillä sytyttänyt salviatikkua ja kohta kolmas kynttilätuikku menossa eteerisiä öljyä lämmittämässä tolla tuoksulyhdyllä.
Palelen ehkä vähän.
Tarinan opetukset? AINA on joku hullu naapurinmuija joka kuvittelee omistavansa kaikki ympäriltään, ja TOISEKSEEN älä koske siihen kelloon jos et halua ehdollistaa kaikkia. (tiiän olit jo ovella soittamassa sitäkin, mokoma nappienpainelija xD)
Pavlovit siks,een...
no mutta joo–oooh... hieno otsikko taas. (poistin siitä tällaisen osuuden:  ja musta kynttilä mun vakosessa eikun siis tilasin mä aikuisten oikeasti kivoja lelujakin tai siis freudilainen lipsahdus nyt anaalifiksaatioista)
https://www.alwaysastrology.com/pluto-in-scorpio.html

Topics that capture their interest may include the occult, sex, the mind, death, genetic engineering and cloning.
Muisti on kuin leijonan ja rohkeus samaa luokkaa kun päättää vaan jotain julkaista et siis jos HUVIKSEEN haluaa sekaflooraa emättimeen niin valele vaiks laventeliöljyä pimpsaan, tappaa virukset ja bakteerit ja muutenkin syödyttää loputkin.
Ja jos minimalistit laskee henkilökohtaiset tavarat muutamalla sadalla niin montako seksilua niillä ei sit ole? Ja jos pitäisi aloittaa 0:sta tavarasta selviytyminen (saisit päivässä 1kpl tavaroita varastosta hakea esim kenkäparin, takin, peiton, tyynyn tms) niin kuin pitkään kestäisi ilman nautintoa, hupia.

Sivelin tänään kyllä naamaan meikkivoiteen greipintuoksuisen. Niin syyllinen meikittöttämänä olemiseen ja filtteritkin vaan jaksan aina säätää kaikkia joka kuvaan että, mikä on luonnollinen
Tossa oisi vielä kolme (3) teemaan sopivaa naapuuri elokuvaa jos vaan ei oisi kaikki ihan hyvin, tai siis

kukkuluuruu mun on kylmä

hei kuu-ukot hyppikää on rajuraisan nimipäivä

Lukurauhan päivä. Heräsin ja kävin veskissä, vedin röökiä, tein puuroa. Selailin selainpelejä kunnes kämmenensyrjä puutui. Laitoin äänikirjan päälle sovelluksesta ja lämmitin mikrossa makaronilaatikkoa. Salla Simukka: Punainen kuin veri
En ole saanut aikaiseksi viedä kanahäkkiin tyhjiä laatikoita ja matkalaukkuja. Pelasin pokemon shieldiä eilen ja alkoi oksettaa yöllä. Jotain oranssia rasvaa kellui pöntössä.
Täällä ei ole enää niin kuuma kuin silloin kun muutin. Vähän viileää oikeastaan. En silti enää koskaan koske noihin pattereihin itse.

Paria tuntia myöhemmin kun kävin kanahäkissä:
otin mukaan sieltä mun noituus esineitä. Suunnittelin vähän täysikuun rituaalia. En taida jaksaa kyllä tehdä ympyrää taikasauvalla ja kutsua neljänneksiä. Jos meditoin vain. Päästän irti menneestä ja vapautan. mm negatiivia ajatuksia

Sitten toisekseen voisi vaikka kohta lukea kirjaakin oikeasti tosin se voisi tuntua liikaa opiskelulta. Tykkään vaan aloittaa ja jättää kesken.

lauantai 8. helmikuuta 2020

Näihin aatoksiin ja huomisiin puolikuihin

Aamulla en ollut valmis elää, nyt on liian nuori kuolee.
Tehtiin makaroniloodaa kamun kanssa. Juotiin kahvipullat. Lupasi ensi vklo tulla myös käymään.
Illalla inspiroiduin pokemonien keräilyyn mun vanhalla kunnon vaal.pun. 3DS laitteella vuodelta 2011. Se tarvisi edelleen fiksausta maahantuojan puolesta ja ehkä maksaisinkin uudesta laturinportin asennuksesta jotain että pystyisi helpoimmin pelaa.
Napostellut oon sipsiä ja sain just 1,5 litraa colaa ahdettua alas kurkusta, niin ei ole tehnyt kertaakaan mieli tupakalle! Tosin housuun lähes pissasin kun pelasin Pokémon Moon peliäni ja oli jännät paikat, ei päässyt tallentaa :o

 Miten tuo kello noin nopeasti etenee. Vessassa menee aina iäisyys mutta sitten loput elämästäkin on vaan lorinaa. Lotisemista. Jos ihminen on vettä enimmäkseen ja sen aivoissa käy sähkökemiallisia viestejä edestakas, niin miksei se saa sähköiskua?

perjantai 7. helmikuuta 2020

Heitin ketjukirjeen menemään ja nyt kärsin seuraukseni - voi miksi en ottanut oppia vaan nauroin vuonna X

Mittasin mun kirjoitusnopeutta. Jotain 50+ sanaa minuutissa.
Katselin avoimen yliopiston tarjontaa. Ilmoittauduin parille kurssille. Parasta olisi jos saisi opinto-ohjausta... mutta valitsin(2): akateemista englantia, sekä puheviestintää ja vuorovaikutusta. (yht.6 op)
Olen melko varma että en ole mitenkään verbaalisesti lahjakas. Tai siis asia on melko pihvi, koska mulla ei ole kelle jutella. (Jaa mikä pihvi? Liha on kallista.)
Ketään pientä velhokoulun oppilasmäärää joille, huutaa, että vaikka... PEIKKO TYRMISSÄ! (paitsi että olisi pahis takaraivossa ja olisin itse kutsunut peikon koulun sisään) Tai siis minua kutsuu tuo Severus Kalkaroksesta kirjoitettu fiktiivinen opus. Snape, A Definitive Reading. Näyttelijä on kuollut, mutta ilman koko monitahoista, pakkomielteistä ja kaunaista, hahmoa ei olisi niitä pottereitakaan. (En tiedä miksi kukaan ei usko, kun kerron että vihasin Kalkarosta kolmannessa kirjassa kun se huutaa oppilaille täyttä kurkkua ja on niin epäreilu todellakin, mutta kukaan ei tunnu muistavan sen luvun olemassaoloa. En ole koskaan vihannut fiktiivistä hahmoa niin paljon!)

Sain kiitettävän englanniksi bloggaamisesta ammattikoulussa, mutta se miten kirjoitettaisi työelämän englantia ei oikein ole tuttua.

BR. Best regards.

Ehkä menen syventää mun jo olemassaolevaa itsensäilmaisua.
Jos ne ottavat minua.
Toisaalta kiinnosti filosofia, algebra, ja kieltentutkimus.

Mitä noilla kuitenkaan tekee, kun ei ne johda työnsaantiin. Tein yhden varastotyöntekijän työhön hakemuksen. Tutkailin kesätöitä. Mitään ohjelmointikieliä tai elektroniikka insinöörin taitoja mulla ei ole. <h1>Hyvä jos HTML- kielellä teen sivut</h1> Esim. kun olin 12, tein kotisivukoneella sen virtuaalisen taikakoulun, ja joku aikuinen olisi laittanut lapsensa sinne. Osaan olla vakuuttavakin!
Hyvä tietokoneiden kanssa, nörtti.
Toisaalta huolimattomia virheitä tein ja sain vain keskimääräisiä arvioita perustutkintoon. Kokeilen ja virheistä opin mitä vain, voi toki käydä kalliiksi. Ei kannata mun takia sammuttaa koneita. Hyvällä tuurilla, ei ammattitaidolla, suhteilla jne töihin. Mahdut paitaan, otat jonkun toisen saappaat. Siivoat muiden oksennukset ja koirien kakat. Kaikkea sitä mahtuu työnkuvaan. Sitä että sinut huomataan. Se, että kerrot olemassaolollasi edustavasi jotain kuria.
En silti parempi tuotepäällikköä. Profeettaa omalla maallaan. Jokin nimike vain tänne ja palkka juoksee. Ei tarvitsisi niinku lähteä sotiin soittelee.
Jokainen lumihiutale ei tiedä minne se sulaa.

Sitä paitsi tunnen, että kaikki muut on mua jotenkin edellä elämässään. Kaikki on loppuviimein, jo keksitty, ettei siinä. Kautta tekoälyn, luulisi että älyllinen aivotoiminta ja psyyken omaaminen riittäisi. Ihminen on vielä laumaeläin. Ne haluaa minut johtoon. Johdon päähän hirttyy mutta miten vaan.

in English:

my words per minute was around 50+ in Finnish.
I applied to open university. I looked for jobs.
I brag about stuff but really just want to express myself this new century way. People younger than me have been doctors for a century.
I mean jobs I did, stuff I read 20 years ago? PFFT. Teach me people, lead me. I'll be the dead fish that follows the current. I'll follow your advice. My gut tells me I shouldn't blindly go ahead with anything, but.. guess it'll leave more and more gaps in my life's accomplishments (the biggest of which have already been demoralised, so much it's as if I'd ever existed)

PEOPLE ARE SHEEP. BEEP.

I forgot the working title.

No miksei hymyni murhaa ketään, itken sisältöä sydämeni kyllyydestä, keinotekoiset kyyneleet poskilla kaikkiin tilaisuuksiin kasvojani kehystäen

“Why, I can smile and murder whiles I smile,
And cry 'content' to that which grieves my heart,
And wet my cheeks with artificial tears,
And frame my face for all occasions”
― William Shakespeare, King Henry VI, Part 3
Luin eilen sit vielä 7 lukua retoriikkaa. Ei opeteta koulussa.
Aamulla kiinnosti nukkua pidempään. Mitä tahansa muuta paitsi että soittelee noita buukkauksia omalla kännyllä. Ei mulla se herääminen, mutta kun menen uudestaan nukkumaan.

Kai soittamiseenkin tulisi himo jos vaan jatkaisi. Mun palvelut on parempia kuin sun palvelut... se on niin vaikea alkaa perustelemaan vaikka en myy mitään... soittoaikoja ja tapaamisia. Mokomat yritykset. Maksaa veroillaan munkin elämisen toisaalta mutta sitten eivät kaipaa muutosta. Työntekijöitä, työterveyttä.
Laitoin pesukoneen päälle, pitäisi viedä roskia ja tyhjiä pahvilaatikoita varastoon pois tieltä. Pesukone tuoksahti homeelle tai jotain, se pitäisi näköjään jättää kansi auki aina pesun jälkeen.
Yritin maksaa velkajärjestely juttuja pois tieltä, mutta ei siinä ole mitään järkeä kun mulla ei ole rahaa noin muuten. Pari kuukausierää laitoin. Suurin velka mikä on muodostunut, on just tonnin vuokravelkaa vanhasta homeisesta asunnosta Olo asunnoilta. Ajattelin jos takuuvuokrarahoista riittäisi sen maksuun jos säästän vähän tai jotain. Joka paikkaan olen auki. Ajattelin että jos toi nyt vielä raukeaa tässä ennen huhtikuuta ennen kuin velat on mukamas annettu anteeksi, niin se oisi helpompi mukamas, jos eläkkeestä menisi satanen kuussa velkoihin.
Noh, tän kuun vuokra meni tililtä alkuun.

Kaveri tuleekin huomenna tuoden makaronia sekä jauhelihaa, ja tehdään makaronilaatikkoa. Olen jo siirtynyt veteen ja leipään muutenkin. Toisaalta voisi paikallista ruoka-avustusta kysyä srk:lta.

Tietäisipä mitä elämältä haluaisi. Sain eilen tunnin sisään haettua kirjoja postista (pääsin vaihdolla) ja söin subisämpylän nopeeta.

Mieluummin lukisin niitä tai kuuntelisin tuota suomalaisen plus sovelluksen äänikirjoja joka ilmestyi eilen ja sain ilmaisen kuukauden.

Sophie tyyppi
Illalla katsoin vielä jotain sarjoja/elokuvaa eilen, söin toffeeta kaksi pussia. Oli niin tylsää että askartelin hahmon tyhjästä vessapaperirullasta.

En ole varma kulkeeko tämä mun ajatus.

Kyniä, tusseja, lyijyä, liimaa ON ja muuta toimistotarviketta 2 täyttä penaalia sekä pieni pahvilaatikko johon niitä sopii vajaa kilo (taustalla kuvassa). Niitä ei tarvisi ostaa enää ikinä khyl. (sama mulla tuikkukynttilöissä) En tarvitse tulostuspaperiakaan, voisin kyllä tarvita ideoita mitä tulostaisi nyt kun vaihdettu musteet.
EI mulla oikein ole mitään arvokasta myytävääkään. Nintendo switch, pari iphonea ja tää macbook air mutta tartten niitä. Kotivakuutus vuodessa satasen. Puhumattakaan sähkölaskuista ja siitä, että lääkkeistä on taas vuoden alusta 50e alkuun maksettava ennen kuin korvattavuuden saa niistä.

En mä nykyään rahasta enää stressaa, masennun vaan. Aika menisi vaikka tuijottelisi kattoon.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy