ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

maanantai 28. joulukuuta 2020

Ennen oli naiset rautaa nyt ne on kivikovia

Se vitun laulaja metelöi kahvilassa radiosta ja mulle oli tulla psykoosit joten lähdin vetää ulos pariksi minuutiksi. Saatanan helvetti perkele. Vieläkin soittaa sitä paskaa.

Kaverit ei ymmärtänyt tai ehkä ymmärsi. En tiedä. En välitä. Tempaisen maailmankaikkeuden rikki suutuspäissään.

Kotona katsoin uuden Wonder Woman leffan. Se oppii lentää sillä totuuden lassolla. Niin, mikä on totuus. Mun arkkivihollinen. Pehmeä ääninen kuiskaaja nurkassa itkien menetyksen kyyneleitä. Vihan kylmä koura niskassa. Tunteet. Kaikki epänormaali. 

Kuvittele miltä tuntuisi seurustella Justin Bieberin kanssa-Selena Gomez

Kaveri soitti. Marketta. Se laulaja jota vihaan on Marko. Sama syntymävuosi. Eri horoskoopit, eri sukupuoli, eri puolelta Suomea. Toinen heistä on paras kaveri ja suurin toiveeni olisi että toinen heistä ei olisi ikinä syntynyt. Tai jotain kauheeta.

Ihan sama. En halua enempää mitään. Olen rauhallinen ja se riittää kaikki mitä on. "many things, so so many things"

Sanoo vastaan aina mulle kun sanon moi puhelimeen, että "housustasi lensi koi"

Ärsyttävää. Ei siinä pahaa ole jos toinen on hyvällä tuulella silloin kun itse on huonolla.

Käyn vääntää tortut anuksesta pönttöön, alkaa ehkä jo koit, "kurkistaa" kuin taksikuskeilla kuulemma. Kävin vielä mäkkärissä ja niillä oli bikmäkejä valmiina joten otin sellaisen aterian ja käyn tasan harvoja kertoja vuodessa kun harmittaa ne ruokalat. Pikaruoat joista tulee vain pahalle mielelle. Mutta me saatiin jo siis tämä ylös tarinoihimme, moneen kertaan, että vihaksi pistänyt kaikki minua.

Hidas olet jos blogini merkitys on ohi mennyt. Kääntää veistä omassa lihassa. Jakaa se silmitön kiukku joka pitää ihmisen tiellä-

miinus käytöksestä vissii mut eipä ole tapana kestää ihan kaikkea. Kaikelle paikkansa ja aikansa ja se on Raamatusta jonka nimi ei paljasta juonta yhtä hyvin se voisi olla Taivas ja Helvetti. Vähän kuin Ja yksikään ei pelastunut = Kymmenen pientä neekeripoikaa

Kaikki nääs jo tämän taivaan alla koettu ja nähty ja kivojen ja kauhuuksien kirjoihin merkataan taas. Lähinnä nimeä ja vuosilukuja. Mullan alle mahtuu saatana. Sinne puun alle. Olisihan se mukava kun lakkaisi olemasta ihminen itsekin.

Toiveeni toteutuu kun pääsen kukkamultiin matojen syötäväksi sun muuta ankeaa ja synkkää vittu perkele kuolkaa mä tosiaan sure enkä kaada haudoille teille sinne kiusallaankaan "juotavaa"

Kakka. Pissa. Runot perisynnistä.  Kaikki mikä tippuu eli ei tekijänoikeutta. Kuka keksi painovoiman. Ei rintaliivien valmistajat. Ajat muuttuvat Veikko Huoviseni.

Se on sen viinilasi joka ei pelkää itselleen kaataa. Sen sukkamehut joka ei rakkoa pelkää. Keittäjän kahvit.

Ja tämä kaikki salakirjoitusta sille että valheiden vastakohta EI ole totuus vaan rehellisyys

eikä totuus tule toimeen onnellisuuden kanssa

kuten myös tyytyväinen sika ei voi ymmärtää miksi joku charmikas on häntä suositumpi vaikka itse esittää kuin Pavarotti

mutta niin. terveisin aapishiiri muttei kirkonrotta

Kaikki mitä opitte on valetta. Kirjaimet on satunnaisessa järjestyksessä. Sitä voi tulostaa vaikka mitä mutta kiinalaiset keksivät alunperin kyseisen välineen ja mistä lähtien kukaan on osannut Kiinaa.

Aivot on kielletty käyttämästä sitä joten mitä jää jäljelle ihmiseltä.

Monia asioita osaat selittää mutta ilman kemiaa ei matikanope ja enkunope ala seurustella.

Noh painun vittuun omasta blogista taas vittu ketään vittu kiinnosta taivaanmerkit tulkoon vieköön viimeisetkin tuhkat pesästä

Aivan niin ette ymmärrä. Nyökkäillä.