Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Säilyn UPOuutena neitsyeellisenä kovaksipuristettuna ja stanssattuna, kuolleeksi perforoituna tai muuten oleellisena hassuntassuna nassuna Kajsan iloisena villikissan puhalluksena ilmassa tuhkina ynnä muuta maailman pisimmäksi otsikoituna allatiivi ellatiivi ällönörrömoonina

Ostin 88 eurolla Prismasta tarviketta "tyhjiin" kaappeihin. Mentiin naapurin autolla. Siitä oli varmaan hauskaa myös kulutella muiden ("stipendi") rahoja, eikä se kauppa onneksi ollut kaukana sille, ei vaan yleensä käy siellä (en tiedä miksei, kehui halvaksi, ja olevan lähellä...ehkä perhehelvetti kammoksuttaa olemassaolollaan kaikkia... perheettömiä)

Vaiks ei se mitään tarvinnut, niin askin tupakkia sai hän vaivanpalkkioksi.

Ostin kaikkea 
  • persiljasta kopiopaperiin, ja 
  • sodastream(10/21) pullosta 
  • ruusunen mehukannu- setistä 
  • Tarjanne nimiseen -tyynyyn, mutta myös 
  • perunoita, omenoita, pakastimeen yrttivoipatonkia ja 
  • mitä-ne-nyt-on ranskalaista, riisiä ja oliiviöljyä, 
  • kahvia ja 
  • tonnikalaa ja 
  • makaronia ja jauhoja eli ---
Tyyliin kaikkea mitä en IKINÄ saisi tuotua kaupasta ominvoimin. 
  • Sitruunamehua ja inkiväärinjuuri taisi olla halvimmat. 
Lihaa en ostanut. En tiedä koska syön seuraavan kerran.

Teen siihen kannuun jääteetä. Lotraan hunajaa ja laventelintähkiä jotka siivilöin pois. En kyl pysty juomaan tuota colatiivistevettäkään, ei sen puoleen atm

Se väitti että koska paikka on räjähtäneen näköinen ,etten löytäisi täältä mitään. Ei pidä paikkaansa! Vain koska mun varasto (kanahäkki) ei ole täynnä autonrenkaita vaan siellä on enää pieni laatikko joulukoristeita, ei tarkoita etteikö mun rojut kelpaisi kalliille kirpparipöydille.

(:

Olen karsinut ihan vitjakkeenomaisesti kaikkea roskea, kynsilakkoja ja meikkejä, tai mitä ennen säilytin kylppärinkaapeissa, kun siirsin vessan tavarat muutossa niin sängynalus laatikkoon ---hammastahnoja ym annoin pois ja NYT siellä on vain järjestyksessä olevia, vanhoja uimapukuja...

:D:D Onhan se vähän ironista hamstraukseni jos miettii kohtaloa. Hamsteristani on jäljellä yksi valokuva. Sen pää on ruokakipossa piilossa ja se on vähän harmaantumassa läski (se on edelleen mun mielestä musta, vaikka sillä olikin valkoista rinnan alla mikälie soopeli) raukka. Ihan kuin minä nyt. 

Jos kuolisin ja mulla oisi lapsi joka hamstraisi, niin jos se säilyttäisi MUN valokuvia ja niissä lukisi kuolinpäivä tai vuosi risteineen tjtn takana... ehkä enemmin muistaisin eläviä kuin mitä kuolleita mutta olin vaan niin söötti, että kyllä musta joku säilyttäisi edes jonkun lapsuudenkuvan?


Elefanttimarssinäin, hautuumaatakohti. Päin! Koska matka oli niin mukavaa, otti hän muitakin myös mukaansa........ En mä tiiä (!) mun rallatuksista mitään kun en muista sanoja.

you had me at my safe word... SQUIRREL!Tampereen korkeimmat ja kuumimmat paikat (siis ravintolat)


Mä vähän valmistuin hyvin arvosanoin. Stipendi tuli omasta takaa. Käytiin Sky Bar katsomassa ja sitten Kuuma ravintolassa syötiin. Piti mennä vaan kahville, paikkoja ei ollut vielä auki, mutta tuli mun juotua latte. Kotona odotti kylmä kahvi. Jotenkin vaan onnistui herätä pari tuntia ajoissa niin sain kaikki heitettyä niskaan ja löysin jonkun takin kun oli aluksi viileä aamu.

Ope toivotti jotain kaikkea hyvää, ei mitään hajua. Fiilistelin. Nauroin, itkin, lauloin suvivirttä, ikuistin kaverien naamat ja sedän naaman vaikka siitä ei ole mitään googletettavaa.

Häikäisevät onnittelut lukee kortissa, laitoin ruusun maljakkoon. jne otin räpsyttimet jo pois. Varmaan illanviettoa yksin kotona. Vähän toivonut mahdottomia mutta kuuluu taudinkuvaan.

Vähän siivoilua koko kesäkuun sekä yksi päivä tammerfestia, Särkkänniemeä. Päivä kerrallaan!! uuh.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King