ihmisoikeudet

Tyyli on käsillä olevaan materiaaliin leimatun temperamentin tunnusmerkki

🥀 Music, when soft voices die, 🥀 Vibrates in the memory; 🥀 Odours, when sweet violets sicken, 🥀 Live within the sense they quicken. 🥀 R...

Translate

tiistai 25. kesäkuuta 2019

Kaikki hauska on joko kiellettyä tai siitä olisi ehkä apua

Jaa-a. Olen ottanut kaksi vahvinta panadolia mitä saa itse ostaa apteekin hyllyltä jo tänään. Silti sattuu joka paikkaan säteillen selkään ja reisiin ym minne milloinkin, ja vuotokin jotain harmaankeltaista outoa välillä ruskeahkoakin jne tätä kestänyt jokusen päivän jo.

Huomenna pakko päästä lääkäriin tms. Pystyisi vain voivottelematta hoitaa aamulla pyykit 10-12 klo välillä.

Diagnosoin kaikkea vulkaniittia itselleni netin avustuksella, mutta en tiedä ehkä se vain oireilee kun olen yrittänyt vahvistaa lantionlihaksia ja sit mulla on hormonikierukka joka oireilee jos stressaan kai ilmeisesti. Tauteja en epäile, kun ei mua kovin moni ole päässyt tuikkii johtuen vaivaisuudestani, ja omasta mielialastakin. Historiikit pöytään, tökkikää munasarjoja pumpulipuikoilla, ultratkaa, ihan sama... haluan kivuttomasti elää kiitän. Voispa poistaa koko elimet, kun niistä vaan on harmia. Saisi aika paljon poistaa kyllä muutakin samalla. Leikkaus kuulemma auttaa. Hahaha, joo tehkää minusta mies. Masennun ja hirtän itseni koska en haluaisi olla mies. Miksi jumalan tähren maallinen elämä on näin tuskaa, ai niin mut joo voi valaistuminen sentään.

Kävin kaupungilla, kävelin ja möin pois viisi kirjaa. Pelailin pogoa ja hpgota välillä silmäillen mitä milloinkin peliä. Katsoin jakson My 600lb life, ja aloin kattoo Wonder Park leffaa jossa olen puolivälissä. Tekisi mieli lähteä vielä ulkosalle. Olisi pähkinäsuklaarakeita ja vesipullo mukaan. Heitin lokille niitä karkkeja, mutta ei kelvannut. Oravat varmaan "saa rikki" ne sit..

Eilen illalla myöhään leikin my little pony sulhasen/morsiusneidon kanssa ja otin siltä pois sen perseessä olleen merkin kynsilakalla ja yritin siveltimellä maalata vaaleanlilaksi mutta siitä tuli vain kirjava. Ei ihan mennyt niin kuin YouTuben tutoriaaleissa. Ainakaan mulla ei ole nyt päätöntä ponia.

Itkujen taival.