Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

tiistai 25. kesäkuuta 2019

Kaikki hauska on joko kiellettyä tai siitä olisi ehkä apua

Jaa-a. Olen ottanut kaksi vahvinta panadolia mitä saa itse ostaa apteekin hyllyltä jo tänään. Silti sattuu joka paikkaan säteillen selkään ja reisiin ym minne milloinkin, ja vuotokin jotain harmaankeltaista outoa välillä ruskeahkoakin jne tätä kestänyt jokusen päivän jo.

Huomenna pakko päästä lääkäriin tms. Pystyisi vain voivottelematta hoitaa aamulla pyykit 10-12 klo välillä.

Diagnosoin kaikkea vulkaniittia itselleni netin avustuksella, mutta en tiedä ehkä se vain oireilee kun olen yrittänyt vahvistaa lantionlihaksia ja sit mulla on hormonikierukka joka oireilee jos stressaan kai ilmeisesti. Tauteja en epäile, kun ei mua kovin moni ole päässyt tuikkii johtuen vaivaisuudestani, ja omasta mielialastakin. Historiikit pöytään, tökkikää munasarjoja pumpulipuikoilla, ultratkaa, ihan sama... haluan kivuttomasti elää kiitän. Voispa poistaa koko elimet, kun niistä vaan on harmia. Saisi aika paljon poistaa kyllä muutakin samalla. Leikkaus kuulemma auttaa. Hahaha, joo tehkää minusta mies. Masennun ja hirtän itseni koska en haluaisi olla mies. Miksi jumalan tähren maallinen elämä on näin tuskaa, ai niin mut joo voi valaistuminen sentään.

Kävin kaupungilla, kävelin ja möin pois viisi kirjaa. Pelailin pogoa ja hpgota välillä silmäillen mitä milloinkin peliä. Katsoin jakson My 600lb life, ja aloin kattoo Wonder Park leffaa jossa olen puolivälissä. Tekisi mieli lähteä vielä ulkosalle. Olisi pähkinäsuklaarakeita ja vesipullo mukaan. Heitin lokille niitä karkkeja, mutta ei kelvannut. Oravat varmaan "saa rikki" ne sit..

Eilen illalla myöhään leikin my little pony sulhasen/morsiusneidon kanssa ja otin siltä pois sen perseessä olleen merkin kynsilakalla ja yritin siveltimellä maalata vaaleanlilaksi mutta siitä tuli vain kirjava. Ei ihan mennyt niin kuin YouTuben tutoriaaleissa. Ainakaan mulla ei ole nyt päätöntä ponia.

Itkujen taival.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy