ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

lauantai 22. kesäkuuta 2019

Jos jotain utta oppii, niin oppiipahan ainakin pelin periaatteen

Harry Potter Wizards Unite pelissä tasolla 6. Se on pelattavissa vasta briteissä ja esim. Uudessa-Seelannissa tosin. Joten huijasin vähän mutta en jaksa odottaa että sitä voi pelata rehellisestikin täällä. Sitten kun olen POGOssa tasolla 40, ei mene enää kauaa... Tosi hienot grafiikat, toteutus..

Eilisilta meni pipariksi sit loppuviimein myönnän, mutta suurimmat tunteet kehkeytyi kun mietin jälkikäteen yksin sängyssä ja annoin itseni vähän musertua.

Kävin hakemassa naapurilta virtajohdon lisäksi joka jäi sinne, niin 8e edestä tölkkejä ja pulloja, ja ostin jädeä ynnä muuta. Kättelin kun lähdin, nähdään jos nähdään. Ehkä pääsin tyypistä jo yli. Muutin käytöstä ja suhtautumista häneen nopeeta. Olin koko viikon melkein kaikki illat, yöt, tms kun se oli kotona niin sen kanssa. Minkäs teet kun toinen on niin mitäänsanomaton, ja vain harmiksi. Tekee kärpäsistä härkäsiä. Nimittelee kakkakuninkaanksi ja muuta lapsellista. Mainitsinko kuinka se pilasi mun itsenäisyyspäivän kommentoimalla kaikkea naisvihaavaa juttua.









Niin, sen pikaluennassa syntymäkartasta sanottiin että se ajaa muut ahdinkoonsa. Päinvastoin pysty ketään auttaa.

Siellä tuulee varsin paljon, ei huvittaisi mennä toisten yksityiseen pihaan grillailee. Ei mua kukaan edes kutsu minnekään.

Aamulla 4 maissa keräsin tyynyn alle 7 eri kukkaa. Näin unta/painajaista varmaan (?) jostain entisestä miesystävästä, joten en usko että olen valmis uuteen mihinkään edes.

Mulla on jotain kipuja ja pienenpientä vuodon tunnetta välillä, varmaan stressaan. Yksi päivä olin sängyssä kolminkerroin, kun oli niin kamalat kivut ettei miesmuistiin.

Pitäisi kaikkea. Pyykkiä, astiankoneen tyhjäystä, siivousta ja järjestelyä. Häiritsen itseäni kaikella muulla kun tehtävä tuntuu loputtomalta.

Join loput viinat parilla huikalla. En varmaan juo muiden juomia enää... eiköhän tämä juhannus ollut tässä. En tosin tiedä moniko on hukkunut tänä jussina.

Sain facebookkiin eilen viisi uutta kaveria. Lähetin positiivisia viboja maailmankaikkeuteen ja se siunasi minua. Tai no, kaveripyyntöjä sateli serkuille ja enoille tms yms. joihin kuitenkaan kukaan vastaa kun ei mun elämä kiinnosta ja silleen.

Aamulla kävelin pari kilometriä röökinhakureissulla. Olen risainen reikäinen pusero päällä ja muodottomat lökäfarkut. Jos kiinnostaisi. Voisi ehkä kirjoittaa kirjettä. Luuseripuuhaa.

Jos joku oikeasti haluaa ottaa selville jotain niin kyllä etsivä löytää jne arkiviisauksia suoraan kuolemanvakavasta Raamatun sanaleikeistä.

Vittu mä kellekään vittuillut ole ikinä ja mitä minustakin on tullut.