ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

maanantai 24. kesäkuuta 2019

Show me a frigid woman and, nine times out of ten, I'll show you a little man. -Julie Burchill

Varsin paha postmenstruaali oireyhtymä jota epäilen. Olisi helpompi syyttää sitä PMS, tästä miesahdigosta, kuin että, se oisi oikeasti totta mitä tekstasin naapurilleni. Mutta eihän miehet välitä, jos ei ne koskaan kertaakaan tekstaa sulle, tee aloitetta, tai muutenkaan näytä välittämisen merkkejä tai sano mitään.

Silloin kun tunkeuduin ekoja kertoja sille, se kokeili mun refleksejä ja löin sitä takas, ja viimeksi se tarttui vähän tisseihin ja kolme kertaa repäisi hiuksista, joten jotain edistystä tapahtui ehkä vuodessa, muuta kuin että se istuu sohvalla ja kattoo telkkaria. Tai sit sillä on aggressiota paljon tai muuten väkivaltaisuus piilossa. Jouduin sängyssäkin tekee kaiken ja mulla oli perselihakset kipeät. Minkäs tällainen pusuttelija ja hellä tyyppi voi sit, jos ei saa mitään vastakaikua. Syytän sitä eksästä toipimiseen olleeksi kävelysauvoiksi, etten tarvitse sitä, ja vaan koska olen yksinäinen ja mulla on tylsää, niin ei mun kannattaisi sitä aikaani häneenkään tuhlata, koska olen niin luotaantyöntävä ilmeisesti.

En mä tiedä. Huomaan kaiken. Sen miten joku ei katso mua, tai on haluamatta mun kanssa mitään suhdetta edes. Jos hellyyden palkka on tollainen käytös, niin poikki sen pää, sanoisi kyllä punainen kuningatarkin.

Aloitin eilen myymään jotain kirjallisuuttani. Pitäisi kulkeutua keskustaan yksi dvd boksi, ja huomenna joku hakee muutaman Marvelin sarjakuvakirjan, ja sit viimeinen Potter setti lähtee parillakympillä.

Mun piti tehdä suklaapuuroa, ostin kiehumaitoakin. Nyt on kyllä jo kello vaikka mitä, että aamupalaksi jos tekisi. Tein itse pitsaakin valmispohjiin, ja söin niitä koko viikonlopun.

Menkat saattoi laukaista salsadippi, kun mulla yleensä valahtaa heti jos syön tomaatteja ja saan jotain vitamiineja niistä.