Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

tiistai 4. kesäkuuta 2019

Työntäkää ne epämiellyttävät ajatukset takaisin sitä kautta kun ne on tulleetkin

Se, kun valtava rauha valtaa sun kehon kun saat orkun, mutta heti kuulet kun joku naapuri karjaisee ja jotain lentää päin seiniä. Sukupuolten väliset syyt runkkaamiseen taitaa olla vähän eri... enkä edes pornoa katsonut, ja mulla on jotain näppyjä välilihassa taas. Että niinku plaaplaa ja pää sekaisin motto vallitkoon. Eihän tässä elämässä kukaan tiennytkään, mitä ne tekee. Älyn määritelmä meni jotenkin niin, että pystyy soveltaa taitojaan ja tietojaan.

Pitäisi hakea postista yksi juttu, siellä on kegel pallo, kiinasta. Samalla voisi varmaan keksiä muutakin menoja kun lähtee kävelylle. Maksanut kaikkea laskuja kuten vakuutus ja vuokraa ym, kun oli rahapäivä, ja ei mulla ole sit oikeastaan varaa mihinkään elämiseen tai muuhun. Jos säästän siihen hattaraan Särkänniemessä lauantaiksi.

Kaveria pyysin makselee velkoja ja se idiootti haukkui että mun pitäisi asua palvelutalossa kuten se ja että pitäisikö sittenkin edunvalvoja olla jne punaista vaatetta mun nenän eteen. Ei vaan pitäisi yrittää olla kiva niille iilimadoille jotka vaan koittaa hyötyä susta.

Tänään olisi niin hyvä päivä vältellä kotiaskaretta ja muutenkin olla olematta somessa.

Söin keittämiäni loput, perunaa. Yöllä vedin aamupalat ennen kuin nukahdin. Järjestyksessä jos yrittää saada kaiken aikaan, niin ei tule muuta kuin sutta ja paskaa? Jehovantodistajat ovelle. Ei minusta tule jäämään mitään testamentattavaa heille. Ehkä se kuolema on lähempänä mitä luulisi.

Vittu. Tärkeitä asioita kerran vuodessa vaan. Vittujen vitut. Ei paljoa voi stressata enempää mikään, kun kela viivyttelee päätöksiään vieläkin. Aivot haluaa eroon kaikesta lääkityksistä, mutta toisaalta ehkä se mun pakkolääkitys pitää mut hereillä. Antaa potkun perseelle. Kutittaa esiin mun kykyjä. Puolustan itseäni kaikkia toistenkin, hoitsuja vastaan, joiden tehtävä on pälättää sun pää täyteen kaikkea potaskaa. Lannistumis kaakkimus. Gluteus maximus. Tulkoon valo ja täyttäköön se tämän laajenevan universumin.