ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

lauantai 22. kesäkuuta 2019

Ensi vuonna ehkä selvä juhannus tai mikä mua estäisi bilettää yksin sinkkuna

Lähdin pari tuntia sitten naapureiden luota äkisti. Mitä enemmän ajattelen kännisiä ihmisiä, miehiä tai naisia, niin sitä enemmän tekisi mieli itkunaurut vetää niin että silmät turpoaisi taas.
Alkoholi ei ole mikään viihdyke. Ilmankin pärjää kuin että pää täyteen kaikkea mulle nyt heti.
Muutenkin, sinisilmäiset ihmiset on jotenkin niin kylmiä. Emt. Tuntuu että pullotin kaikkea sisääni ja toisaalta se purkautui eikä kukaan nähnyt mitään... mua. Ihan vitun sama. Nainen naiselle ja kuuntelen mimmien voimaantumislista Spotifysta. Olen vain lesbo ja miehet ei osaa eikä halua miellyttää mua. Yhy yhy. Hyttysen ininät.
Kävin suihkussa kun pääsin kotiin, oikeasti kotiin. Mua käskettiin hakemaan uimiseen välineet, että oisi kymmenen minuutin matka rannalle. Pelkäsin että ne ei olisi enää siinä pihassa kun tulin takasi. Feikkasin jotain kyyneltä silmänurkasta. Huolehtivat että laitan housut ja takin tuonne :D Sit mua hiukoi ja ne olisi osanneet jakaa sushinsa. Mä vaan tulin oksentaa kotiin sushit pois koska ne mene eilen vanhaksi jne vitut mistään soijista.
Alkusyy miksi lähdin pois seurasta oli että uhkaili, puukottavansa minut, tuon Kajsan. Laitoin juhlien isännälle viestiä enkä vastannut soittoihin. Luulisi että mä alkoholistin aikuisena lapsena jaksaisi lisää hupijuojien seuraa.
Mut joo. Eniten ahdistaa, jos joudun jättää sen paskan naapurin rauhaan. Olisi ainakin helppo jättää se, kun se ei koskaan soita tai tekstaa mulle eikä mitään. Haluaisi multa edes seksiä jota joudun tyrkyttää sille, ihmettelee mitä oikein teen sen luona tjtn.

Niin se vaan on. Nuole kuin Lassie. Nuole mun onnen ja surun kyyneleet poskilta pois jos kuivaat räät samalla.