ihmisoikeudet

Niin kyllä mä muistan koska se on mun tapa kontrolloida

 Oon palanut. En siis palannut. Käsivarret helottaa. Ei -kele. Meikä on kiinni somessa liikaa. Enää yksi päivä ja asumistuki kilahtaa. Siitä...

Translate

torstai 6. kesäkuuta 2019

Ei se ollut kuha, se oli lahna ja kiikarit oli merkkii spesiaaliii kymmenen vuotta shiiiiiiittt

lahna





piirtelen käsiin mm. kerran vuodessa
Koukku ja ankkuri emoji olikin eri asia. Tatskatmut, se on tatuointi ...eikä tatska.
Nämä kutiaa hieman. =Ehkä sekoon.

Yritin laittaa whatsappia yhdelle jonka piti viedä mua leffaan/syömään mutta kaikki on mun päässä tehty liian hankalaksi. Kukaan ei oo koskaan tarjoutunut moiseen. Saanko esitellä, ummetus emojin. Siis. Nyt ei toimi mikään taas aivosolujen rykelmä sentään. Oisko menkat, vai miks varte tää paskatunneli tällee päättys.

Ehkä vaan elämäni on niin ihanaa, että immeiset kuvittelee mun boastaavan. gloattaavan.. siis omakehun haisevan.

Mä en tykkää (edelleenkään.) mistään mikä tulee Suomen pääkaupungista. Kun pakotetaan kuunteleen Radio Novaa koska kukaaan ei juttele sulle. Ja ne soittaa puolen tunnin välein jotain mitä et halua kuulla sekä juontajien jutut on epäkunnioittavia.

Tampere on leppoisa paikka olla. Pakko olla. Vaikka olisi hämeen hitain, niin sitä reilumpi meininki.

Mutta, en sit tiedä... mun serkunkaiman anopin, vanhat farkut oli, siis kävi steinerkoulua että niinku, opettelin mitä halusin.

ahkera, minäkö? Ehkä mun energisyys kävisi moisesta. Varovaisella tuulella jos en oo-.-

Onneksi ..jotkut tajuaa mun datailuja, mutta en minäkään tajua miksei niilleköhän kelpaisi. Alkuluvut ykköset nollat.


  • Nythän on kesä -
ja jakelen suikkareita ilmaseksi, ynnä muuta, en käsitä, miksi läskit voisi ottaa vaan takaapäin ja sit päädyn tyyliin syliin pomppiin ja nii. Siisku ei kelpaa mikään sille tai tolle kaksilahkeiselle. Eikä kukaan edelleenkään haluu mun kans mitään ja, nyt on sentään kesä. (en oo varma tykkäänkö kesäbiiseistä eli en)

ruikuli. se oli mun nimimerkki ennen kitujaista. Siinä välissä oli hiilimato. kun mulla oli sitä aknea. :D:D:Ddracoenator:Ddaisyshock:DKaikkea sitä. Se olen mää. Jos muuttaisi pois ja omaksuisin uuden varmaan jonkun, piposta heitetyn, anonyymin sanan jota, muu keksisi muutakuin unissaan. Mutku olisi niin kiva opiskella sanojen alkuperää mutku. Mulla on kaikki ihan väärin ja erilailla kuin kellään normaalilla.

kiikarit
toisinsanoen se oli tarun loppu se. Kun naapuri salaa väitti panseksuaaliksi. Kai mä vielki katson "ohi" kaikista.