ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

Epäjärjestäydyn

Kuuma. Kotona on viileämpää.. Otin nokoset päivällä jotain kolme tuntia naapurin sohvalla... Kuorsaan kuulemma.
Naapuri käski mua pärjäilemään kun lähdin.

Kohta voisi käydä keräilee toadstool tatteja lähikasvihuoneelta wizards go peliin. Olen liikaa ollut jo koneella. Suomalaiset on uteliaita. Olin myös yhdellä legu raidilla mutta en saanut sitä napattua. Joku 15 ihmistä kokoontui.

Exä yllättäen ei ole hakinut tänään roskishyllyänsä pois. Mulla on huomenna injektio, tiistaina ex-raidille käyminen, ja viikonloppuna pitäisi joko sulkista tai tikanheittoa tai molempia kehittää best buddyn kanssa.

Ruokaa olen syönyt liikaa tänään, vaikka aamupaino alkoikin 123:lla. Bulimoin vähän jätskiä pois ja vedin poppareita päälle.

Muuttomaailma tykkäsi mun instagram kuvasta. Olin puoli tuntia live.me sovelluksella, ja sit aloin kattoo youtubesta videoita... Aika menee tosi nopeeta kun ei edes tee mitään.

Katsoin kun jokin mummo pelaa söpöä nintendo peliä, ilmeisesti päivittäin pari tuntia neljä vuotta, Orlandon Hagrid moottoripyöräajelun, ja miten tota switch konsolia voisi maalata niitä joyconeja ym.

En ole pelannut aikoihin omalla muuta kuin välillä siirrän Let's Go Pikachuun pokemon go:sta poksuja että saan mystery boxeja... en ole kyl varma onko mun online tilaus voimassa vi€lä.

Pitäisi viedä kirje postiin. Saatan huomenna käydä nostaa s-pankista, bonuksia kun meen kaupungille, että saan jokusen euron. Pitäisi lunastaa tammerfest lippu myös.

Mun naapurinkin täytyy kuulemma muuttaa, kun sen asunnon omistajat haluaa myydä sen kämpän ensi vuonna. Olisi kiva sen kaa muuttaa yhteen. Esimerkiksi. Mut sit mä kuitenkin pettäisin sitä, nii..