ihmisoikeudet

Niin kyllä mä muistan koska se on mun tapa kontrolloida

 Oon palanut. En siis palannut. Käsivarret helottaa. Ei -kele. Meikä on kiinni somessa liikaa. Enää yksi päivä ja asumistuki kilahtaa. Siitä...

Translate

keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

Kiviäkin kiinnostaa

Tilasin huvikseen 2e kellon jonka olisin saanut 25% alennuksella 90 eurolla :D:D Kiitos aliexpresssin kuvahaku.

Katsoin The Dark Mindest toisen kerran ja lakkasin oransseiksi kynnet. Kaupasta hain silakkapihvejä ja söin valmismuusin kanssa, aamupalaksi paahtoleipää. Olen melko täynnä. Janojuomana maitoa, vettä ja yksi energiajuoma.

Kello tulee yhdeksän illalla ja astianpesukone käy. Mulla on pian Forest sovelluksessa tarvittavasti kolikkoja istuttaa yksi puu oikeaan maailmaan. Superbrawl peli jossa on Nicklodeon hahmoja on vähän kuin Tekken, olen vasta yhden hahmon kanssa hävinnyt yhden kerran eikä se haitannut voittoputkea. Mulla on kaikkia pelejä puhelimessa, joita en ole edes alkanut pelaa kuten Sims. Elvenaria pelaan, viikon välein saan avattua uuden missionin Zombies, Run!... teen joka päivä Wizards Unite päivän tehtävät... käy vähän töistä mun iPhonella oloilu.

Varmaan paras kun ei näe ketään tuttuja, niin ei tule paha olo kun täytyy muuttaa pois :/ Olen niin huono tossa muuttamisessa, en ole vielä yksin yksin joutunut koko hommaa tekemään, kun aina ollut joku jonka varaan vähän luottaa.

Laitoin hiuksiin korjaavaa yöhoitoainetta. Onneksi huomenna pääsee pyykkejä pesemään, koska mun vaatekerrat on niin käytetty.

Mihin tämä päivä aina meneekin.