ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

torstai 27. kesäkuuta 2019

Norsun kärsä on pitkä mutta mun muistini ulottuu kauemmas kuin rapakkoon

Hah hah. Ilmeisesti sihteeriopisto on ollut pari kuukautta jo poissa kuvioista ja opin siitä vasta eilen :D:D Päädyin sit laittaa edustusseura ilmoituksen seksitreffeihin ja pari soittoa tullut. Olin kovasti aamun touhussa pyykkien kanssa, tuli pestyä kolme koneellista alakerran talous koneella.

Periaatteessa ajattelin tarjota saman mitä olen tyrkyttänyt naapurille jo vuoden, mutta sitä ei vaan kiinnosta enkä ole kuullut mitään hänestä ikinä tekstaa mulle päin, niin jos jostain nappaisi. Ei tarvisi aina lainata paria kymppiä että pärjää taas hetken tai saa röökiaskin. Sen mielestä Tammerfest lippukin on kallis, ettei sen puoleen. Jotkut on hyviä säästää. Mä en ole pystynyt sen jälkeen kun olin mies seikkailuiden takia osastolla, ja sinne meni mun säästöt yli tonni. Ehkä se on huono tekosyy näin kauaskantoisesti ajatellen kun se tonni on tullut käytettyä jo moneen kertaan ennen kuin sitä on ansainnutkaan. Pikkurahoja :D

Keitin aamulla kahvit pitkästä aikaa. Vielä pitäisi hommailla vähän tavaroita pois kirjahyllystä, mutta siellä kuivuu nyt kaikenlaista pyykkiä. Mekkoja, housua, pyyhettä jne

Mietin, jos olenkin ehkä vähän impulsiivinen, epäjärjestäytynyt jne. mutta kuka jaksaisi kaiken aikaa olla vahvana yksin. Hä.

alastonsuomen eilisiä kommentteja jotka piti mua hereillä<3:

  • Kokoajan Porukka Märkänä Susta Kyselee Laidasta Laitaan
  • Jopa Muijatkin Käy Sua Kuolaamassa ..
  • Parhaillaankin Sua Moni Mettästää Ristiin :D
  • Eiks Hervannassa Pitäs Olla Valinnan Varaa Jos Äijistä Puhutaan ?

Ihan paskapuhetta mutta kai mulla nousee joku itsetunto.