ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

keskiviikko 19. kesäkuuta 2019

666

Kolme kyogre raidia, enkä saanut yhtäkään. Kaikilla muilla vaikutti olevan jo niitä vähintään kolme, joten epäreilua. Lähdin sit menee kun hikoilinkin jo niin paljon. Taso 39 pokemon go:ssa alkaa kyllä olla jo lähellä.
Joku idiootti kommentoi, eikö ihmiset osaa nykyään kävellä ilman älypuhelinta... Meitä oli ehkä jotain kymmenen varmaan. Mikälie vanha ukkeli. Ei tiedä nykymenosta mitään.

Olin eilen puoli kahteen naapurilla, join yhden kaljan ja muiden tölkeistä pari siemausta lisäksi. Nukkunut päivät ja yöt melkein. Vuotanut lattialle. Tehnyt kegeleitä. Nostin muutaman kerran käsipainoja. Katsellut TED talkseja ym youtubesta ja jonkun huonon elokuvan, jonka nimi on hashtagi.

Tupakit loppu, olisin lainannut parikyt senttiä joltain, päädyin sit lainaa naapurista jokusen tyhjän tölkin
...

Jotkut, satunnaiset miehet laittaa mulle whatsapissa viestiä tai sähköpostia, koska ne luulee että "tykkään seksistä, sex" joten jakelen sitä kaikille. Ilmeisesti kerran vaan ilman mitään jatkositoomuksia. Siis paljonko naisia saa tällaisia viestejä... Että mua kiinnostaisi mennä katsomaan niiden alastonsuomi profiileita, tms yms.

Miksi vitussa!!! Toi oletus, että antaisin kaikille seksiä, on jotain todella törkeetä miehiltä. Ei sillä etteikö ne oisi aina olleet sikoja, mutta silti...

  • paras oli joku 24v joka kysyi tykkäänkö nuoremmista. Tulipas vanha olo, kun en ole edes kokeillut sitomista tai magic wandeja. Eikä noi muutenkaan paranna mun itsetuntoa tippaakaan. 
  • Millä perusteella niillä on jokin oikeus saada multa seksiä? 
  • Ne ei kerro itsestään mitään edes, hyvä jos jollain nimimerkillä liikkuvat tai battery tölkin kuvalla. 
  • Parhaita on toki ne, jotka ei pääse liikkuun tänne edes ja silti kiusaa mua viesteillä. Ihan kuin mun pitäisi mennä niiden luo antaa pimpsaa. Ihan sama vaikka olet kuussa, mun täytyy antaa sulle jotain tuhmaa.
  • Ja jos sattuisin, olemaan lähellä niiden oletettua, asuinpaikkaa, niin niillä on jokin tekosyy kuten liian kuuma sää. 
  • Yksi seuraa mun blogia, mutta ei ole vienyt syömään ei, ja ilmeisestikään mikään elokuva jonka minä haluaisin nähdä, ei käy.
  • panojoni kävi täällä viimeksi tyhjentää pallit, mutta lähinnä se kasvatti mun kiihoittuneisuutta päivän mittaan, kun laitoin vauvaöljyä alapäähän. Se oli mun kannalta varsin epämukavaa tai taas edellistä huonompi kokemus. 
  • Tai sit ne jotka ei saa pystyyn. Ne jotka ei laukea. Ne jotka haukkuu mun ulkonäköä. Ne jotka ei anna edes rahaa, vaan jotka tuhlaa molempien aikaa. Vie multa jopa rahaa.
  • Ne ei osaa kirjoittaa.
Ei mitään iloa miehistä, siis. En todellakaan suunnittele viikkoani siten, että joka viikonloppu pääsen panemaan mahdollisimman montaa satunnaista idioottia. En tekisi sitä edes kostoksi. Vaikka mut raiskattaisi ja saisin maailmaan surkeimman ensisuudelman ikinä, niin mikään ei oikeuta mua alentaa itseäni tolle tasolle.