ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

perjantai 7. kesäkuuta 2019

Tule paha kesä, tule pahempi kesä vain

Työkkäriä ja kelaakin kiinnostaa ::::::D

Hain askin. Kaupasta. Tuli kuuma. Nukuin pari tuntia, ihan pönttö olo. Vatsasta sieppaa. Jos paavikin voi muuttaa Isä meidän -rukousta, niin kai ne mun eläkkeenkin voi laittaa katkoille. Mikäs mää, ihminen olen, en mikään... leuka väpättää ja jotain tuulta sieltä nenän alapuolelta tulee ulos hiilidioksidia. Kitalakeen kieli, ei työnny leuka eteenpäin. Vahvasta tahdosta kertova noidanleukani. Kai siihen jotain harjoituksia löytäisi jos haluaisi leuan.

Ruusu on aika kuollut jo. Eikä täällä muuta elävää sitten ollutkaan koko kämpässä..

Katsoin 1,5 jaksoa Black Mirroria eilen yöllä. Kiinnosti. Nauroin, seksille ja väkivallalle. Eihän tuo ole mahdollistakaan. Mieti jos pystyisi pelaa Tekkeniä jollain virtuaalitodellisuuslaitteella ja sit käyttäisi sitä panee kaikkea mikä liikkuu ja tuntemaan sen kaiken, parhaan kaverisi kanssa. Siinä on niin paljon premissejä väärin, mutta ookoo. Ihan hyvin näytelty tosin. Kaikkeen jää koukkuun ei siinä. Addiktio on sairaus siinä missä ylipaino on sairaalloista.

Pitäisi ja pitäisi kai. Pitää pyörät pyörii. Kun nyt kerran en jää tuleen makaa jne. Nämä on kyllä niin kuluneita fraaseja.

Aamupaino jotain 122 ja rapiat. Rakastuisin jos jaksaisi, olen niin sinkku että kaikki rakkauslaulut vaan korvasta sisään toisesta ulos. Toiselle rakastuminen tuo arkeen voimaa, toiselle se on unohtamatonta. Eritoten leijonien ja vesimiesten eroja taas. Kuin kokemus on vaa'alle unohtumatonta, niin kaksoset saa siitä jotain.

Nenä kutisi, en aivastanutkaan. Sitä se hevonpaska teettää.

Ihan kuin mua ei tahallaan ymmärrettäisi väärin jo kuten aina ennenkin. (Pidättäydyin käyttämästä paljon särkynyt sydän emojeita).