Translate

kävijäpiikki

Ei mulle mahdu muuta just nyt

Eilen kuulemma mun pikkuveljet jo tanssi vanhojentansseja, vaikka justhan ne oli sellaisia pikkunaperoita. Teki mieli sanoa äitille, että ei se tullut ikinä katsomaan mitään mun kevät/joululuhjia, joten en ole sanonut mitään...


Painoin silloin 2007 ainakin 20kg vähemmän, ehkä 30.

Äiti lähetti koulun jumppasalista kuvaa ja mietin sängyssä tunnin, noloa abi-kohtaustani kännissä - kun meni muisti ja vähän riisuuduin, tai jotain.
Ainakaan mulla ei ollut rintoja ja muutenkaan lantiota, tai mitään naisellista vielä edes tuolloinkaan omasta mielestä. Olin ehkä normaalipainoinen kun aloin lähestyä kahtakymmentä ikävuotta, mutta en silti ollut tyytyväinen itseeni varmaan kotiolosuhteiden vuoks.


Pitäisi ehkä laihduttaa parikyt kiloa, ainakin takas sinne 100kg kilon tienoille, niin voisi tehdä enemmän. Mahtua vaatteisiin. Ei mulla huono kunto ole, mutta tuskaa kannan mukana. Eikä se ole mitenkään helppo vaan tosta noin laihtua, vaikka en mä ole 30 vuodessa, oppinut ruokaa rakastamaankaan. Pelottaa vaan jos en syö, jokin epämääräisyys. Ja sit en pysty mitään jumppaa, kun oma kroppa hävettää tjtn

Kaikki ilmenee jotenkin. Kehopositiivisuus on perseestä ollut aina, koska viha itseään kohtaan on niin voimakas sana. Mä olen
seison tuolilla

 • kaksoisleukainen
 • vanha ja roikkuva ihoinen
 • vihainen 
 • läski 
 • lyhyttukkainen 
 • uurteinen
 • voimakasharteinen 
 • isojalkainen 
 • isoreisinen 
 • lurppaluominen (itkemisestä)
 • selkäläskipoimuinen 
 • selluliititon isohäpykympuinen ja 
 • arpiset (sisä-) reidet 
 • jättikädet,
 • ja muutenkin sisuskalut ihan romuna... 2019 mummeli jo ikäloppu. Piste.


...miks joku kysyy snäpissä onko mulla autoa? Hankkikaa omat autot vitun retardit ja menkää panee kultianne. Joku tuolla jossain teitä kaipaa.


Keskitettyä tekstiä olkaa hyvä ja päästäkää se valkoinen pulu vapaaksi!

Olen varmaan ollut onnellisempikin?

Melko varma, että lopetin tupakanpolton. Kilot ainakin jaksaa tulla takaisin. Ostin kaupasta 8-packin AA-paristoja, en vain ole vaihtanut mun mielihyvätuotteisiin niitä vielä. Heko heko.


Ei mulla silleen mitään asiaa. Ankeaa. En nauti elämästä täysin rinnoin. Missä oli tämä asenteeni pari vuotta sitten, kun kommentit olivat yhtä kuraa, hmm


Viikonloppu eikä mitään suunnitelmia. Ystävänpäiväkin aivan yksin. Vähemmästäkin ajautuu syöpöttelee itsensä tainnoksiin. Tai sitten nukun väkipakolla ja toistan samaa ajatusta päässä ehkä monta tuntia.


Mitä näille hiuksille edes on tarkoitus tehdä näin lyhyinä?

Onneksi kukaan ei ole kuin minä. Tavallaan niin huono jossain asiassa, että sulautuu massaan ja kuitenkaan niin hyvä missään, etteikö kukaan haluaisi seurata johtajaa.

...pohjimmaisia elämän totuuksia, kun unohtaa että muidenkin kokemukset on merkityksellisiä ja tosia. Vai, miten ne merkityselämykset meni...

Masentakaa minua, painajakaa kengällä kohti mutaa tienojassa minne kuulunkin alhaisimpaan kastiin kärsiä ja masennuksissani unohtaa vain, että arvon ansaitsenkin.

Miksihän tämä keskittää mun tekstiä, muutes. Jep ollaan mulle tehty jotain ja sit mun pitäisi kuulemma vielä hävetä sitä, että jaan siitä kokemuksesta jotain tietoa. 

Joka toinen nuori varmaan kokee jotain mielenterveysjuttuja just sen takia miten toi syrjäytyminen on tehty vaan niin helpoksi. Lannistus toimii... Se vaan että et ole yhtä todellinen ja sinua ei kuulla kuten muita. Sun todistusaineistot, laittaa tietosuojaroskana, ties minne roskiin - että eihän ketään kohdata noin. Keksitään uusia sanoja ties miltä eri skaaloilta, että miten paska ihminen olet ja varmaan valehdellut kaiken - vain koska ei niin hyviä ihmisiä ole. nimim. autistinen logiikka

Sitä parrulla perseeseen, joka omasta silmästä hirsipuita kaivelee -vanha sanonta, paitsi silmässä oli, vaan se sananparsi

Mutta mitä, mä, nyt taas. 

Ilta pimenee. 

Se oli synkkä. 

Se oli patriarkaalinen, ja paavi Paavali näki - että se oli erittäin rituaalipitoinen -joten hän pyhitti Instagramittajille vapaapäivän. Eiku mitähän messua taas katoliset pitää tuolla, täällä, siellä, ja jokapuolella mää&mää

Be the change you want to see in the world -Gandhi

🐽

  Vähän jotain vaaleanpunaista luomiväriä. Ja muuta hömpötystä.
Sain koulusta vaahtokarkkien ja pinkin jäätelotikun lisäksi, Gandhilta ajatelman paperilapulla. Sopivasti osuikin, minuun. Kesäkumeihin jätin tarttumatta.
Sitten katsoin Walking Dead 9.kauden puoliväliin, jonne loikkasin. 
Päivitin macbookin. Kaksi ystävänpäiväkorttia tuli postissa.
Nobody off the Internet I suppose

Made myself rest. My thoughts were mean even in a horizontal position. The only handy realisation I had was to bag up some laundry from my bathroom floor. Ate too much bbq chips yesterday and made me puke something so orange it was like it had come from Trump's ass.

Didn't go to school. Just informed I was ill. Had some eggs on toast and coffee. I'm running out of sugar and pretty much everything else too. I have Dancing on ice UK open on my other tab. Wish that would cheer me up.

ms lazy eye
It was a pretty chilly night. I don't know what made my bones so cold. My hair is standing from the top of my head in thick curls.

No filter and no makeup. Sleeping does have some sort of anti-aging effect.

I took the picture with my Huawei phone cause I seem to have dislocated my iPhone somewhere, which doesn't surprise me. It's had more adventures than me.

hickety nickety today, persnickety- can ever be too careful *makes more decisions today that make no sense*

Everyone adores hair, nobody wants the hair they already possess. Even I'm not immune to wanting flat and 'controllable' hair...
It's Valentine's Day tomorrow and I don't think anyone is going to remember me... there isn't enough romance in the world to cure me from my slumber

My secret lover is living in usa nowadays. Apparently he isn't aussie or british. I talked to him about my troubles cuz he's like the only one who sexualizes everything lmao. The 'milky' substance I get every month on a muscle by a nurse isn't something you'd want in a muscle! May the butt jokes continues...x

Jokes aside, I feel like if, I don't keep thinking all the time, I will just let my stress hormone cortisol brains, go on override. That causes nasty bumps on my inner thighs or unnecessary discharge, but I think I've stopped those now for the most part. I'm not peaceful and I'm not satisfied, but at least I'm not your problem -if your attitude about the problem, is wrong.

Quite right?

Idioottikin tajuaisi että punaisilla valoilla EI MENNÄ

vihaan tätä viestiä, mun selaimessa, enemmän kuin mitään
Teliaan soittoa, josta maksoin, niin 25 minuuttia puhelimessa. Toiset ekat, 25min ihaillen, mun uutta lainamodeemia (joka on varmaan rikki). Ei sillä, että olisin ikinä laajakaistani kautta päässyt nettiin! Vuosi sitten muutin, MacBook Air on korkeintaan pari vuotta vanha. Edellisessä asunnossa kävi asentajakin ihmettelemässä meidän huonoja nopeuksia. Tällä nykyisellä yhteydellä ei toimi kuin korkeintaan mun TV. (En katso tv:tä.)
Haluan googlettaa ja katsoa s.postin ja kirjoittaa ja selata somea... sitä normaalia latausta ja lähettämistä. Tiätteks? En edes lataile laittomuuksia. Tai kommentoi jotain paskaa muiden elämästä, ettenkö ansaitsisi verkkoon pääsyä tms siis, onhan toi nyt ihmisoikeus... tässä maassa. Päästä nettiin. Ei ole maksamattomia laskujakaan.
Ahdistaa, kun täytyy aina ottaa netti iPhonesta ja akku loppuu. Elisan verkko on parempi 100%
Nimesin mun yhteyden, ja kaikkea, kunnes resetoin tehdasasetukset ja resetointinappiakin vielä painoin. Kävin ylläpitää yhteyttä, joka on viallinen
Kuulemma pitäisi odottaa yön yli, että toi löytää itsensä verkkoon, "siinä voi joskus kestää todella kauan." Linja ylhäällä, vai onko kenties häiriö, koko verkko. Zyxel toimi joo, se haki ittensä verkkoon... mutta miksei sitä yhteyttä riitä ikinä selaimeen asti? Mihin se hukkuu? Miksi joudun ottaa joka kerta iPhonesta yhteyden?
Miksi mä saan aina ne laitteet, jotka ei mene verkkoon, muuten vaan huijaa, että niiden, langaton yhteys toimii? Mulla oli se lainamodeemi joskus joulunpyhinä päivän, ja se antoi ihan hyvät nopeudet, en vaan ehtinyt nauttia niistä kuin jokusen tunnin korkeintaan?
Palautan kohta ton paskan ja irtisanoudun Teliasta! Tässä on jo vuosi kärsitty ilman nettiä. Maksan jotain 100 megaa vaikka lähempänä nollaa! "Et ole yhteydessä internettiin." Ja dinosauruksen kuvaa päälle. 
Se Wi-Fi salasana pohjassa, oli jotain FAT555 ja mulle nauraa, jonotusäänetkin. Se äänentunnistus tossa jonottaessa, on hieno, mutta pyyhin perseeni jollain äänentunnistuksilla ja "I See Fire" Ed Sheeranin kappaleilla - ei rauhoita yhtään niiden ymmärrys. Lähtökohtaisesti en ole pitkävihainen, enkä valita ikinä mistään, mutta ei minuakaan, voi tästä perseeseen panemisesta laskuttaa ikuisesti.

Kiitos tyhjästä nyhvääjät

Niille joita se koskee, niin läppäisen takaraivoon ja käsken istumaan uunin levyllä

En tuijottele blogini tilastoja, tai kyttää mistä käyttäjät on, mutta yleensä aloitan tyhjältä ruudulta vilkuilematta aikaisempiin kirjoituksiin. Tiedän että mun kirjoituksella on 15 lukijaa per postaus ja jos jokin roikkuu kuukauden tossa, niin voi olla yli sata sillä..?

Kirjoitin jotain pientä koulussa tänään. Ei tämä koti niinkään oppimisympäristönä ole yhtä häiriötekijäinen/virikkeellinen.

(Kirjoitin jokusen lauseen Ihaa aasista, Villi Vaellus -kirjasta jne mutta myös paikoista, tunnelmista, aamuisesta kahvin keittämisestä, ja mitä ympärillä tapahtui (5min ajastin piti olla).)
En varmaan oppinut mitenkään pdf-tiedostoa korjaa, vaikka yritin, niin en vaan näe jotain vikaa, niissä ellei niitä sit tulostaisi? *mutisee jotain läpinäkyvyydestä*

Kävin -00 syntyisen tyttösen kanssa pari kertaa tupakalla. Sekin on lohikärmes, tosin nuorempi ja kauniimpikin ehkä. Mun itsetunto on niin poljettu alas ja latistettu, että ei mitään todellista, rajaa.

Selviydyin kotiin, ja sit söin bbq sipsejä, join aamuisen jäähtyneen kahvin, tein Sodadstream vettä jne kuuntelen musaa. Kehottaa siirtymään exästä eteenpäin toi "thank u, next"? Enkä kyllä jatka tulen jahtaamista. exä oli tulilohikärmes vesimies ja sain tarpeeksein siitä unelmasta.

Kaikkea järkevää taasen puheluita tuntemattomista numeroista jne. Omituista miten selviydyn jollain hulluntuurilla vaan päivästä toiseen ilman sen kummempaa huijatuksi tulemista tai muuta. Kuolema korjaa sit, tuurivelat. *voittaa aina kaikki* Ego on ainakin suuri. Muutes, eilen oli todella kiire päivä ja menin aikaisin nukkumaankin taas maailman peitonneena (=vihaisena). Kolmipäiväinen viikonloppu, my ass... pesin pyykit, pesin parvekkeen, olin psykoterapiassa, kävin ottaas pyllyyn älypiikin (??) jne vaan pakko päästä nukkumaan, kun verorahoista osataan kyllä valittaa! nimim. en ansaitse elää

Aamupaino oli 118,8. Siihen se sit ehkä jää mun laihdutustulos. En vaan jaksa enää, vaikka ei mulla olekaan varaa mitään. Stressi on kuviteltu hamsterinpyörä, joka on vaan hengessä mukana kun mantelitumake erittää kortisolia ja muuta hormoneita.

Seuraava kappale sisältää kolme lausetta mun napakarvojen nyppimisestä :D Mulla oli koko päivän huivi kaulassa. En ehkä kestä tätä paksua kaulaani, joten, miks muiden pitäisi sitä kärsiä katella.

Otsikosta:
Einstein vertasi rakastumista kuumalla liedellä istumiseen. Mun vanhin veli, kysyi onko se liesi kuuma, kun tein jotain nuudelia ja käskin kokeilee kädellä ja hän piti sitä siinä liian kauan. Toinen veli, nuorempi jonka kiveksetkään varmaan laskeutuneet sillon vielä, taas katseli Fröbelin palikoita ja yritti jotain kaivella muniaan! Eli läppäisin sitä takaraivoon ihan vinkkinä ohimennen.

pssst.
Sinkkuus on kirous sekä elämäni helmi ja merisuola.

Joku keksi kukkalapion uudestaan

 Operaatio Luminen Talvi!


Vettä meni jokunen ämpärillinen ja en mä sit loppuviimein tarvinnut kauheasti tota mun uutta punaista lasten lumilapiota; vaikka olihan se kätevä. Sataisi nyt vaan lunta päälle muahaha

Kävin ottaa peppuun mielialalääkkeen, ja sain siihen 10x10 siteen tai jonku ettei vuoda. Hah hah haa... Vähänkö siellä oli tympeitä ihmisiä, jotka valitti että niiden verorahoilla selaan älypuhelinta ja istun siellä.

Kävin subissa kahvilla, ja kysymässä onko Pyynikin munkkikahvilassa gluteenittomia munkkeja. Kaverin puolesta kyselin, kun tänne on tulossa pohjanmaalaisia joku vklo...

Subin asiakaspalvelu on huonoa, kun olen unohtanut mun salasanan ilmeisesti, enkä saa pisteitä ostoksista ja ainut jonne pystyy laittaa palautetta on ilmeisesti jokin sähköposti, josta tulee vain automaattinen vastaus... Ehkä se "we care" on vain 100% paskapuhetta samoin kuin Nissenin 100% tyytyväisyystakuu.

No mutta joo, sit kävin psykoterapeutille juttelee kaverisuhteista ja tota, kuntoiluharrastuksista. Siitä miten joskus laihduin Pilateksella 10kg ennen lukiota, ja pelasin sählyä Honkajoella, jne. Ne jotka tuntee mut vain mahatansseista, on itse kyl ihan skitsoja.

Ja sit, jos miettii niin voisi mennä pelaa sulkkista koska vaan. Kuntoni on oikeastaan melko hyvänä kun kävelee joka päivä kouluun ja takas, ja kauppaan, käy kaupungilla 1-2 krt viikossa, ja tota... muutenkin ottaa ylimääräisiä vaivaisenvarpaalle kans, askelia.

Kohta oisi pyykit mentävä pesemään. Joku vitun habibi oli taas vienyt sinne mattoja kuivuu; vaiks se on kiellettyä.
Hervanta on sit nätti mesta asua, että apuva... papua...

Vaikka mikä Tampereen kaupunginosa nyt enää nauttisi mitään hyvää mainetta?!

Tein jokusen paahtoleivän ja join mehua, kun jäi aamupala kahviin. Sit pienen itsetehdyn sämpylän Hämeenkadun kotiruoka mestasta, söin sen subway kahvin lisäksi. Olen hillunut jossain vaal.pun. yöpaidassa ja siinä on reikiä, sekä nahkaisilla mustilla monoilla hyppinyt lammikosta toiseen. ja muutenkin tämä mun tietsikkalaukku on melko retroa #11vuottadeviantartissatulitäyteeneilen

Mutta.ketä.kiinnostaa@kitujainen.fi ;D

Tiedätkö, mihin aikasi kuluu? Ei se järvi soutamalla kulu!


Kulutin viime viikolla melkein viikon työajan eli 40 tuntia, joka on maksimi, mun iPhonella. 

Tällä viikolla se laski 1/5 eli 20%.

 • Suurimmat ajansyöpöt vk6:
 1. Instagram
 2. Twitter
 3. Selain
 4. Snapchat
 5. Facebook
 6. oman blogin tuijottaminen kirjoitusvirheiden varalta
 7. Pokemon GoOlin vähän tylsistyä kotiini, kun tilasin jo hiukopalaakin.

Sitten minut kutsuttiin, naapureiden kanssa iltaa viettää, ja jaksoin heitä neljään asti aamuyöllä!

Sain tarpeekseni humalaisista jo lapsena, niin melko hyvin kestin loppuviimein.


Pidin aluksi Tarot -korttien luennan. Sehän minua kutsuttiin tulemaan tekemäänkin... Olin iloinen, että rakastavaiset kortti tuli kohtaloksi, samoin taikuri ja aurinko ylösalaisin jne paljon tunteisiin liittyviä kortteja...Sitten leikittiin mun Snapchat sovelluksella. 
Mun iPhone  8 kamera on paras, vaikka ei ne sitä myönnä selvinpäin.

Enimmäkseen videota nauhoitettiin ja muokattiin ääntä.

Tuo nainen on minua jokusen vuoden vanhempi ja kiinalaiselta kuulemma sika. Sen mies on rotta, ja naapuri jonka luona oltiin, on vuohi. 

Tuntuu, että se rotta joutui koko ajan toimii mun tulkkina-- tai jotain. Toi nainen kurkisti siinä 3 aikaan yöllä mun housuihin maattuaan hetken mun päällä (olen mukava tyyny ihan oikeasti)
ja, keskusteltiin mun alapään anatomiasta.


Joillakin kiinalaisilla merkeillä menee ehkä, liiankin lujaa tänä vuonna, vaikka mulla meneekin vain "hyvin".


Lisääntykää ja täyttäkää maa, niin se Jumala käski Aatamille ja Eevallekin.