ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

tiistai 12. helmikuuta 2019

Idioottikin tajuaisi että punaisilla valoilla EI MENNÄ

vihaan tätä viestiä, mun selaimessa, enemmän kuin mitään
Teliaan soittoa, josta maksoin, niin 25 minuuttia puhelimessa. Toiset ekat, 25min ihaillen, mun uutta lainamodeemia (joka on varmaan rikki). Ei sillä, että olisin ikinä laajakaistani kautta päässyt nettiin! Vuosi sitten muutin, MacBook Air on korkeintaan pari vuotta vanha. Edellisessä asunnossa kävi asentajakin ihmettelemässä meidän huonoja nopeuksia. Tällä nykyisellä yhteydellä ei toimi kuin korkeintaan mun TV. (En katso tv:tä.)
Haluan googlettaa ja katsoa s.postin ja kirjoittaa ja selata somea... sitä normaalia latausta ja lähettämistä. Tiätteks? En edes lataile laittomuuksia. Tai kommentoi jotain paskaa muiden elämästä, ettenkö ansaitsisi verkkoon pääsyä tms siis, onhan toi nyt ihmisoikeus... tässä maassa. Päästä nettiin. Ei ole maksamattomia laskujakaan.
Ahdistaa, kun täytyy aina ottaa netti iPhonesta ja akku loppuu. Elisan verkko on parempi 100%
Nimesin mun yhteyden, ja kaikkea, kunnes resetoin tehdasasetukset ja resetointinappiakin vielä painoin. Kävin ylläpitää yhteyttä, joka on viallinen
Kuulemma pitäisi odottaa yön yli, että toi löytää itsensä verkkoon, "siinä voi joskus kestää todella kauan." Linja ylhäällä, vai onko kenties häiriö, koko verkko. Zyxel toimi joo, se haki ittensä verkkoon... mutta miksei sitä yhteyttä riitä ikinä selaimeen asti? Mihin se hukkuu? Miksi joudun ottaa joka kerta iPhonesta yhteyden?
Miksi mä saan aina ne laitteet, jotka ei mene verkkoon, muuten vaan huijaa, että niiden, langaton yhteys toimii? Mulla oli se lainamodeemi joskus joulunpyhinä päivän, ja se antoi ihan hyvät nopeudet, en vaan ehtinyt nauttia niistä kuin jokusen tunnin korkeintaan?
Palautan kohta ton paskan ja irtisanoudun Teliasta! Tässä on jo vuosi kärsitty ilman nettiä. Maksan jotain 100 megaa vaikka lähempänä nollaa! "Et ole yhteydessä internettiin." Ja dinosauruksen kuvaa päälle. 
Se Wi-Fi salasana pohjassa, oli jotain FAT555 ja mulle nauraa, jonotusäänetkin. Se äänentunnistus tossa jonottaessa, on hieno, mutta pyyhin perseeni jollain äänentunnistuksilla ja "I See Fire" Ed Sheeranin kappaleilla - ei rauhoita yhtään niiden ymmärrys. Lähtökohtaisesti en ole pitkävihainen, enkä valita ikinä mistään, mutta ei minuakaan, voi tästä perseeseen panemisesta laskuttaa ikuisesti.

Kiitos tyhjästä nyhvääjät