Odotuslistani

Hae tästä blogista

And there is myself also!

Tampere Guidebook Chapter 1: Introduction Welcome to Tampere, a vibrant city in Finland that offers a blend of rich history, stunning landsc...

Translate

maanantai 25. helmikuuta 2019

En ehkä ikinä ole tulossa ulos vessasta jos sinne mielin nyt...

Hiihtoloma alkoi. Olen koko päivän ollut liikkeellä. Kun olin kotona hetken, niin toin kahdella reissulla kanahäkistä pahvilaatikoita tänne ylös järjesteltäviksi. Sitten menin uudestaan kaupungille psykoterapiaan. Tulin kotiin kaupan kautta ja ahmin ruokaa, ja katselen brittien jäätanssia. Kuuntelin tänään äänikirjaa pari tuntia myös. Lounaalla oltiin Puisto ravintolassa. Kehitin yhden simpukkapokemonin ja otin AR kuvia.

Tuhlasin laventeli-karhunvatukka hius/vartalotuoksuun ja naaman hipiälle saasteidenvastaisen, seerumin, ja päivävoidetta. Ne oli mennyt ärrälle jonnekin kolmen vartin päähän täältä, joten piti seikkailla bussilla.

Saan ikäviä kommentteja edelleen, ja sitä jotain anonyymiä kiinnostaa ainoastaan mun talousasiat.
Mulla on ollut säästöjä monta tonnia pari kertaa, mutta ne on joko mennyt sairaalamaksuihin, tai joku on verottanut niistä osan muuten ikävästi. En pystynyt säästää enää ikinä sen jälkeen, kun olin kolmannen kerran osastolla pakosta. Sitten muutin itsekseen asuu 2012, ja ostin imuria ja telkkaria ja muuta turhaketta, koska en ollut ikinä ennen asunut yksin. Mulla ei ollut oikeastaan mitään kuin sänky ja jotain kaverinkaverilta saatuja tuoleja ja pöytä ja yksi matto. Kotiinkuljetus Biltemasta sisälsi leivänpaahtimen ja vedenkeittimen tms tiskiharjoja. Anttilasta hain välillä jotain sisutusjuttua. Virosta tilasin tv-tasoa ja työpöytää. Mun kirpparin nahkasohva tuotiin kotiin viidenteen kerrokseen ilman hissiä. Lähikauppa oli silloinkin tosi kallis ja sain menee kolmesataa ruokaan joka kuukausi jonka päälle tupakoinnin aloitin joskus 2013-2014? Eihän noita juttuja eläkkeestä saanut, joten otin vippejä. Mulla oli kauhea stressi niistä vipeistä mun viimeiseen Lontoon reissuun asti kunnes en pysynyt enää maksaa tililuottoja kun nostelin siellä ihan liikaa... Isoin ostos oli punainen nahkatakki johon en ees mahdu enää. Lihoin ja ostelin uusia vaatteita ja jalat kasvoi 38 koosta - taidan olla nyt jo 43.

Paskoin päätös oli varmaan muuttaa pois isompaan kämppään nykyisen eksän kanssa ja koirakin pelastaa siihen. ehkä jos ei olisi hankkinut niitä kahta erilaista kuntopyörää, joita en jaksanut edes käyttää koska mun kunto oli niin huono... jaksoin vaan toivoa että asiat paranisi mun kohdalla. Vieläkin jaksan uskoa että toi, ilmanpuhdistin, jonka ostin kotikaupalla oli järkevä ostos kun ei ainakaan haise tai tule niin pölyä, mutta sinne homekämppään se oli aluksi -ja siitäkin ehkä pari erää jäänyt jonnekin.

Kaikilla on omiakin ongelmia ja velkoja, ja tiedän tyyppejä joilla satoja tuhansia mikä on enemmän velkaa, tai jotka juo rahansa ja jättää lääkärimaksuja maksamatta esim. Mulla oli raha-asiat tosi pitkään liiankin hyvin, koska niistä stressaantui helvetisti, että ne pyörät jatkoi pyörimistään.

Syytän aika paljon eksää tästä tilanteestani, kun se jätti osuuttaan vuokrasta maksamatta tai maksoi myöhään jne saanut kenkää joka työpaikasta ja jojoilee työn ja terveydensä kanssa. Vitun työhullut saatana. Kela peri multa 250 turhaan asumistukea koska eksä vuosi sitten laskutti itse jotain asbestinpurkua tai muuta kaivinkoneenajoa. Se piti ruokkia samalla ja mä maksoin aina sen pitsat myös ja puhelinlaskuakin välillä tai autojuttuja... Se on mulle kaksi puhelinta velkaa. En usko että ketään kiinnostaa, sen veljensä kanssa myyntiin laitettu, hevosenlannan hajuinen tontti Kangasalla.

Mietin vaan taas miten S-ryhmän kauppoihin on saanut laitettua kuussa 250e ja mä saan 3e vaikka en ole ostanut mitään sieltä ja sillä on mun kortti vieläkin, mutta rahaa se ei kyllä anna mulle kuin korkeintaan 15e ja senkin pitäisi olla 20e koska sillä on mun Elisa viihde joka maksaa 19,90/kk jonka lisäksi ne puhelimet joista se ei ole mitään laittanut rahaa ...ja kavereistaan sillä on kyllä varaa tehdä rikosilmoituksia, kun se ei saanutkaan pentua eikä astutusmaksua joltain skitsonaiselta joka feikkasi kaksosten raskausmahansa Aliexpress mahapuvulla, labbisten tehtailijalta, joka opettanut omat koiransa käymään paskalla heidän kylppäriin...

No mutta en ehkä jaksa. Mun piti kirjoittaa kunnes oksennan mutta olen vain aika helvetin täynnä. Kapinoin kaikkea vastaan ilmeisesti vieläkin vaikka olen jo tällainen, mutta en voi mitään jos mun elämä on pilattu ja kukaan ei näe sitä vaan...