ihmisoikeudet

Olettekohan vaan jonossa...

 Luin että kosteassa ilmastossa äänihuulet paremmin saisi äänteitä erottumaan. En tiedä paljoa tieteestä joka tutkii moisia värähtelyjä... m...

Translate

keskiviikko 6. helmikuuta 2019

Taas tätä mun tuplapenetraatiota eli silmienväliä, DP, reseptiä

Asioihin tottuu nopeasti. Pahoihin hajuihinkin ehkä 3sek ennen kuin sitä edes huomaa.
Ei sillä että mun kämpässä haisisi pahalta, päin vastoin. Onhan mulla nyt toi ilmanpuhdistin.

Menin eilen todella ajoissa nukkumaan, ja herännyt vaan ajoissa itsekseni. Voisi vaikka vetää puurot tossa vielä massuun --- niin jokin pitäisi mua paikoillaan. En liihottelisi ajatuksissani vaan koko päivää. Sanoo, ehkä mun jalkapohjat.

Kaduttaa- jotkin kirjoitusvirheet vieläkin, mutta vain koska olen perfektionisti ja vaadin itseltä liikoja jne. Keskimääräisen hyvä kaikessa edelleen. Joskus asiat vaatii nopeaa reagointia ja joskus taas tarvitsee miettiä kauan ja hinkata jotain samaa juttua kunnes se kelpaa. Riippuu missä tuotannon vaiheessa ollaan...

Voisi viedä roskat, mutta se on eri suunnassa mihin yleensä lähden aamuisin. Melko varma että tämä rakennus on jossain itä-länsi akselilla. Oikein voi pitää mitään kukkia tai elävää täällä, koska en löydä niille paikkaa, mikä ei olisi liian aurinkoinen. Huomenna maksaa vuokraa eläkkeestäni, en tiedä jääkö käteen taaskaan mitään. Kai ne on laskeneet sen niin, että mulle ei jää. Voisi myydä television pois, enhän mä sellaista passiivista toimintaa harrasta ollenkaan. Nukkuminen on niinku se juttu. Ei mikään politiikan ja uutisten seuraaminen. Vaikka tiedänkin, mitä se Putin puuhaa, vaikka itse olen tällainen Gandhin seuraaja.

Aamukahveet juotu. Jos lähtisi viime tipassa vasta koululle. Kävelen sinne kymmenessä minuutissa näköjään.

Oman elämänsä ekspertti, niinkö. Kaikki sosiaaliset mediat vaan hattuun. Turhan tiedon unohtaa muutenkin.

Kajsa ei ole mikään koodaaja. Blogit kuolee (ei, se on vaan google+). Avoimuus ei ole trendikästä työtä.

Mitähän valheita ihmiset kertoo itselleen selviytyäkseen taas tästäkin päivästä. Mun kirjoitukset ei edes ole mun, koska ne tavallaan on jollain bloggerin alustalla ja loput elääkin sit valhetta. Jos kääntää englanniksi, niin siinähän yllättyvät merkityksistä. Tai, niiden puutteesta, minä ainakin.

Joisko tummanharmaasta Iittala mukista vai tosta kiinan TRUST SNAPE kulahtaneesta mukista. Näitä valintoja nyt. Aina huomaa jotain uutta paskaa jossain, ja pitäisi rientää siivoamaan. Mä olen ollut hetken siivoajana itsekin jollain pajalla kun olin kymppiluokalla. Ei se tee minusta siistimpää ihmistä. Tyydytystä saa siitä paljonko saa lähtemään likaa. Kaikki riippuu niin paljon paljonko antaa aikaa ja miten välittää ympäristöstään, tai muusta.

Sutaisen menemään kiireellä loppuun, loput aamurutiinit. Eikö äippäliinit opettanut, että kaikella on tapana järjestyä... Kaikella muulla, kenties, paitsi ehkä tämä mun sinkkuilu. Piti katsoa joku pornovideo vaan eilen ja tulla taas parissa minuutissa, mutta päädyin kattelee persepanoa ja meni ainakin 7 minsaa. tänk gawd? Nukahdin ja olin puoliksi tajuton loppuajan joten mistä tässä elämässä edes nauttii, hä. HÄ?

En halua manata asioita, mutta pitäisi kiirehtiä jos aion oppitunneille. En mä noita ohjelmia osaa käytellä, koska en ole tarvinnut. Ihan kuin en ole käynyt kirjapainossakaan, vaikka mun täytyykin tietää mitkä työvaiheet on ensin.

The world has gone crazy