ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

lauantai 9. helmikuuta 2019

Menee yliajalle, kun tilanne on 1-1

Lauantai on juuri sopivan rento päivä, ettei tee mitään suunniteltua, vaan menee vain fiiliksen mukaan sen mitä jaksaa.

Kuin saippuakupla.

Tai mustikkarae meikän suklaalevyssä. Tai jos vielä pienempään reikään aikoo mahtua niin sit vissii jokin tamponinriekale jossain, eiku...

Tilasin vaihteeksi uusia teriä mun hygeniseen höylään, kun olen ollut niiden kestotilaaja kauan, ainakin yli 10v. Elokussa viimeksi tilasin, mulla oli niitä varastossa eikä noita juuri edes kulu kun en sheivaa joka päivä sääriä, mutta piti nyt sit pitkästä aikaa kun oli päässeet loppumaan.  Samalla desinfioin suihkua viimeisillä kloriiteilla ja vessanpyttyyn roiskuttelin aineita jne pientä siistimistä ko. huoneessa.
Keitin kahvit itselle, poksauttelin popkorneja, testasin uutta Sodastream pulloa joita meni vaihtoon kaksi. Nakersin loput goudan palat.

Sit olin vähän netintarjoajaan yhteydessä, ne laittoi tulee lainamodeemia. Päivitin iPhonen, ja lataan mun androidia, että saan vaihdettua vielä parit pokemonit kaikesta netin hitailusta huolimatta.

Teippasin muutamaan ystävänpäiväkorttiin sälää, ja yksi jäi. Joskus varmaan joku yksisarvinen ilmoittautuu haluavansa sellaisen myös

Kuuntelin Villi Vaellus -kirjaa suunnilleen puolet jostain vaelluksesta jonka tämä kirjailija oli tehnyt 1995. Vähän myöhässä, nyt luen asiasta, kun leffakin tuli jo 2014. Mulla on kolme kirjakrediittiä käyttämättä amerikkoihin. Oikein tiedä mikä kiinnostaisi, niinku seuraavana.

Ehkä syön omenan tosta boolimaljasta ja pesen hampaat menthol savukkeella ja tota. enpä tiiä. Tulevaisuus ei tiedä kyl' hyvää, pelkkää surua jos meikä sattuisi potkaisee, sitä ämpäriä.

Jaa, niin mutta mun ämpäri on melko laakea ja kylvetin siinä jalat, joten ihan mukavaa. Loppui meikän laventeli kylpyrouheet samalla. Voisi tyhjentää vessan roskiksen,- kun se on puoliksi täynnä jo, joo.

Yrittänyt ottaa sähkölaitteita pois käytöstä, mutta en viittis ottaa telkkaria pois seinästä -- vaikka sitä ei tule katsottuakaan.

 "Laatu muistetaan kauan sen jälkeen, kun hinta on unohdettu." -mun joulukynttelikön tuotelappu (in English, käänsin sen vaan hätäiseen päässäin)

Ja sit ehkä eniten mua lauantaissa raksuttaa se kun saa nukkua kuinka pitkään ikinä haluaakaan ja tänään se oli ysiin saakka! Vaihtelua tohon että pakko nousta ylös kukonlaulun aikaan kuin mikäkin, heinähattu. Jee jee haiskaa paskalta ja tukehtukaa torttuihinne <3