ihmisoikeudet

Tyyli on käsillä olevaan materiaaliin leimatun temperamentin tunnusmerkki

🥀 Music, when soft voices die, 🥀 Vibrates in the memory; 🥀 Odours, when sweet violets sicken, 🥀 Live within the sense they quicken. 🥀 R...

Translate

sunnuntai 17. helmikuuta 2019

Eritepitoista huomenta (sunnuntaivaroitus taas)

Ravannut paskalla ja oksentamassa ja pissalla ja pesemässä hampaita ja silti mun leima kädessä vaan kestää.


Mitä mä edes join... lonkeroa, sidukkaa, kaljaa, kossuedin ja muutama huikka lisää kaljaa muiden tölkeistä. En ehkä enää ikinä enää polta tupakkaa, hyi.
koulukamu
Piti olla kiltisti. Hups. En ole mennyt nukkumaan, kun rapuloittee ja heikottaa liikaa.
Naapurit ne vaan tuhmia on, minähän en koskaan ole rapu.

Maineen miettiminen on vähintä mitä tässä enää voi menettää. Huh. Alapääpesu ja voiteet reisiin kun näppylät taas sinisinä. Just toissapäivänä purkautui taas yksi ja olin ihan verenmaku suussa sen kanssa.

Kaverikin soitteli kun oltiin aloittelee baarikierrosta ja, sit perjantaina, mennään syömään ja leffaan. Ei mitään alkoholisoitumista mulle, kiitos.

Googletin alkoholihepatiitit sun muut. Varmaan jokin verensokeri alhaalla mutta en tiedä pysyykö mikään sisässä. Tai no, jos ei ole jonkun siemenneste tai muu niin ei se minusta ulostaudu. Hik argh.

Vaikea pärjätä. Sain juomahäiriön.

...paljon myöhemmin: Sain nukuttua pari tuntia kunnes tuli liian aurinkoista. Jostain tuota paskaakin vaan riittää, mutta muuten tyhjä olo.

Näin unta, jossa lähdettiin Romaniaan ja rikoin kaverin kännykät kun ne oli kassissa joka tippui korkealta. Sanoin ostavani takaisin kotona sille uuden satasen puhelimen, koska ei nykypäivänä kannata maksaa enempää kännykästä. Loput matkatavarat ja päkki kaljaa, maksoi muutama sata euroa postittaa sinne etukäteen, en ehtinyt kysyä mihin osoitteeseen ne lähti. Junalla ilmeisesti oltiin lähdössä vaikka katselin lentolippuja kolmelle alle tonnilla ja kännykkä tarjosi 45euroa halvempaa lentoa maanantaille. Se oli vähän sellainen "ohjaile itse untasi", eli lucid uni, kun olin niin paljon jo hereillä, paitsi silti yllättävää kommellusta.

Promillet on tainnut haihtua, mulla yllättävän kauan ne mulla oli veressä. Ja sain kaikki eritteet joka reiästä varmaan mahdutettua tähän kirjoitukseen eli ookoo. Julkaisua vaille xx