ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

tiistai 12. helmikuuta 2019

Niille joita se koskee, niin läppäisen takaraivoon ja käsken istumaan uunin levyllä

En tuijottele blogini tilastoja, tai kyttää mistä käyttäjät on, mutta yleensä aloitan tyhjältä ruudulta vilkuilematta aikaisempiin kirjoituksiin. Tiedän että mun kirjoituksella on 15 lukijaa per postaus ja jos jokin roikkuu kuukauden tossa, niin voi olla yli sata sillä..?

Kirjoitin jotain pientä koulussa tänään. Ei tämä koti niinkään oppimisympäristönä ole yhtä häiriötekijäinen/virikkeellinen.

(Kirjoitin jokusen lauseen Ihaa aasista, Villi Vaellus -kirjasta jne mutta myös paikoista, tunnelmista, aamuisesta kahvin keittämisestä, ja mitä ympärillä tapahtui (5min ajastin piti olla).)
En varmaan oppinut mitenkään pdf-tiedostoa korjaa, vaikka yritin, niin en vaan näe jotain vikaa, niissä ellei niitä sit tulostaisi? *mutisee jotain läpinäkyvyydestä*

Kävin -00 syntyisen tyttösen kanssa pari kertaa tupakalla. Sekin on lohikärmes, tosin nuorempi ja kauniimpikin ehkä. Mun itsetunto on niin poljettu alas ja latistettu, että ei mitään todellista, rajaa.

Selviydyin kotiin, ja sit söin bbq sipsejä, join aamuisen jäähtyneen kahvin, tein Sodadstream vettä jne kuuntelen musaa. Kehottaa siirtymään exästä eteenpäin toi "thank u, next"? Enkä kyllä jatka tulen jahtaamista. exä oli tulilohikärmes vesimies ja sain tarpeeksein siitä unelmasta.

Kaikkea järkevää taasen puheluita tuntemattomista numeroista jne. Omituista miten selviydyn jollain hulluntuurilla vaan päivästä toiseen ilman sen kummempaa huijatuksi tulemista tai muuta. Kuolema korjaa sit, tuurivelat. *voittaa aina kaikki* Ego on ainakin suuri. Muutes, eilen oli todella kiire päivä ja menin aikaisin nukkumaankin taas maailman peitonneena (=vihaisena). Kolmipäiväinen viikonloppu, my ass... pesin pyykit, pesin parvekkeen, olin psykoterapiassa, kävin ottaas pyllyyn älypiikin (??) jne vaan pakko päästä nukkumaan, kun verorahoista osataan kyllä valittaa! nimim. en ansaitse elää

Aamupaino oli 118,8. Siihen se sit ehkä jää mun laihdutustulos. En vaan jaksa enää, vaikka ei mulla olekaan varaa mitään. Stressi on kuviteltu hamsterinpyörä, joka on vaan hengessä mukana kun mantelitumake erittää kortisolia ja muuta hormoneita.

Seuraava kappale sisältää kolme lausetta mun napakarvojen nyppimisestä :D Mulla oli koko päivän huivi kaulassa. En ehkä kestä tätä paksua kaulaani, joten, miks muiden pitäisi sitä kärsiä katella.

Otsikosta:
Einstein vertasi rakastumista kuumalla liedellä istumiseen. Mun vanhin veli, kysyi onko se liesi kuuma, kun tein jotain nuudelia ja käskin kokeilee kädellä ja hän piti sitä siinä liian kauan. Toinen veli, nuorempi jonka kiveksetkään varmaan laskeutuneet sillon vielä, taas katseli Fröbelin palikoita ja yritti jotain kaivella muniaan! Eli läppäisin sitä takaraivoon ihan vinkkinä ohimennen.

pssst.
Sinkkuus on kirous sekä elämäni helmi ja merisuola.