ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

keskiviikko 20. helmikuuta 2019

"Sä sanoit jotain."

Täytin itselle muutaman tortillan jauhelihalla, kurkulla, salaatilla ja salsalla mutta unohdin juuston. Ei sillä että olisi ollut varaa enää muuhun, tai että jaksaisi tunkea enää mitään suuhun. Aamupaino masensi vähän, mutta olin melko täysillä mukana koulun retkellä... mentiin tehtaaseen, jossa tehdään muovista pakkauksia... jos pitäisi selittää jollekin ei tiedä mikä on anilox-tela tai Lab-väriavaruus tai mitään muutakaan perustietoa mistä kaupan muovikassit tulee. Oli toi jännempi paikka tutustua, kuin aaltopahvitehdas. Niillä on vapaana painajalle työpaikkakin. Jhee.
Aamulla olin yli tunnin myöhässä koulusta kylläkin, kun tiesin että ei siellä kuitenkaan mitään opi nyt enää aamusta. Ne vaan teki niitä tilaustöitä, ja tiedän ettei mun kutsukorttia valita. Kovin epätilaajalähtöistä minulta ehkä.
En varmaan perjantaina mene myöskään kouluun, eikä sitä olisi työjärjestyksessäkään, kun mulla on leffaan sovittu seikkailu kaverin kanssa ja sit lauantaina tulee kaukaisia vanhoja tuttuja käymään. Ensi viikolla kun on hiihtoloma, niin pitäisi nähdä joku Best Buddies toiminnan tyyppi ja käydä uudestaan läpi siihen liittyvää juttua.

Kävin eilen illalla naapurilla, mutta oli kuulemma liikaa toistoa puuhissa, ettei se ollut sillä tuulella. Selityksiä. Ainakaan en näe sitä nyt loppuviikosta kertaakaan joten, hän pääsee hengähtää. Voisin oikeastaan jättää koko tyypin, kun se on aina minusta kiinni että nähdään edes. Tupu, hupu ja lusikassa nukkuminen on ankkalinnan vaarallisimmat pojat...  en osaa vaihtaa kirjoituksen aihetta joten kääk.

Uskoni palautunut ehkä vähän taas ihmisiin tämänpäiväisen jälkeen /:)