Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

keskiviikko 20. helmikuuta 2019

matematiikkaa on se vaan, tässä elämän kiertokulussa, terveisin ravintopyramidin huippulainen

Murehdin raha-asioita myöhään yöllä ja juon limsaa. Velkajärjestelyä on vielä vuosi jäljellä. Jos saan yli tonnin lahjoituksen, niin puolet siitä ylijäävästä osasta menisi velkojille. Täytyy miettiä.
Paljonko exä maksaa sit velkojaan tontin myynnistä (auto 450 josta maksoi pari sataa, kelan asumistuen perintä 250, pari puhelinta (150&250), koiran tutkimukseen lainaa (200 äidille) ja läppärin huolto (100)-meikän vanhemmille, sekä myöhään- jos ollenkaan, maksetut vuokrat joiltain kuukausilta...) , ja paljonko 2kk takuuvuokrasta, saa velkojille, mutta se nyt helpottaa varmaan jollain tapaa tota että pääsee makselee jotain tonneja ja satasia.
39 osassa maksaa joka kuukausi sen mukaan mitä ilmoitin, että saisin töistäkin, kuussa 150 euroa eli mun maksuvara on laskettu 7,5 kertaiseksi mitä se oikeesti on, mutta joudun sentään maksaa vaan 66% -mitä olisin oikeasti velkaa. (Jossain väittänyt että se olisi pari tonnia. On se silti tonneja, mutta ei satoja tuhansia.)
Hyvä että lopetin sen tupakoinnin vihdoin, juuri ajoissa enkä yhtään myöhemmin kun askin hintakin nousee vielä muutaman kerran tänä vuonna, varmaan kymmeneen euroon. Muutaman vuoden ehdin polttaa askin päivässä. Vaikka kuka nyt mitään uskoisi, tosiasioita.
Eihän mulla ole rahaa edes ruokaan ja joka toinen kommentti ehdottaa päättämään mun elämän (=suostua johonkin mitä en tarvitse eli edunvalvontaan. Sitten olisin vainaa. Elää nyt jollain euron viikkorahalla.)
Mutta siis, aika paljon lainailen ja nytkin perjantaina takuueläke menee sähkölaskuun ja telian laiterahoituksiin. Eikä mulle jää loppukuuksi mitään. Että siinä hieman miettii maksaako mitä ensin. Hygienia kuitenkin melko tärkeä ja lääkkeet...
Ai niin en ole maksanut omavastuuta, lääkkeistä, vielä tänä vuonna niistä eli 50 euroa sinnekin sitten varata. Just tän takia en en hanki kuukausikortteja, koska mulla on ehkä kymppi ladata sinne nysse bussikorttiin, jokusen viikon välein.
Kaveri soitti kun olin nukkumassa, ja piristyin kun se tarjosi omaa kämppäänsä vuokralle keskustasta. Siellä on hirvittävät kaapit keittiössä ja astianpesukoneliitäntä vähän niin ja noin, mutta saisin kuulemma muuttaa vaikka huomenna. Loppusiivouksen jälkeen. 600e/kk ja tukien jälkeen maksettavaa varmaan 150e/kk koska Kela oisi tyytyväinen. Hyvä sijainti ja tollee halpa.

Nants ingonyama bagithi Baba Sithi uhm ingonyama Nants ingonyama bagithi baba Sithi uhhmm ingonyama Ingonyama Siyo Nqoba Ingonyama Ingonyama nengw' enamabalaKatselin eilen lentoja ja hotelleja Hollywoodista mutta ehkä pääsen sinne sit joskus reilusti yli nelikymppisenä. "Never dream" -ex