Olen pieni lämpöpatteri vain, kuumaverinen, kipunoita sinkoilen kuin kupari nikkelistä tehty rautainen laiva eiku🪙🕹

 –Ihana kun niin monet on tietoisia täysikuusta... Poltan vähän punaista steariinia. Öljyttynä partaveden tuoksulla kaalipervonen Kävin ulko...

lauantai 2. helmikuuta 2019

Menin kattoo sen eilisen Vice, leffan, koska synnyin laman, aikaan itsekin...

Että, mitenhän mä jaan pitämäni, arvonnan voitot, kun ei ole kauhean tasapuolista?

Jos vaan laittaisi meiliä molemmille osallistujille, ja ottaisi selvän. Se lahjakortti tulee mun kulutustottumusten seurailusta, kun skannaillut ostoksia. Melko varma, että siitä menee jokin vero, mutta koita nyt sitten mitata jotain rahassa.Heräsin neljän maissa, ja lakanat täytys vaihtaa. Ei sentään mennyt läpi taas.Mun ex, laittoi mulle palkastaan pelkän 15e, vaikka joudun maksaa enemmän kuukaudessa vieläkin sen palveluista, kuten sen kännykät ja elisaviihde. Mä olen vain ollut, niin vitun idiotti rahankäytön suhteen. Mun velkajärjestelyn piti loppua 2020 ja sitä jäi maksettavaa varmaan jotain pari tonnia, mutta mistä mä niitä rahoja pieren,- kun vuokrakin nousi just 707 tyyliinnn että hukun.  Vaiks oisi takuuvuokrarahoja tonniplussa, niin koska saan ne sieltä ja argh mulla oli niitä velkoja eri suuntiin, niin monta, että hyvä jos mulla on ne paperiset maksuohjeet, jossain tallessa... laiterahoitukset elää jotain omaa myös, kun eksän joku kaveri telialta haki mulle kahden ja puolen tonnin luoton, enkä tiedä miten, mulla on ollut niin hyvässä kunnossa luottotiedot, ees... tai siis aina mä olin hyvä rahankäytön suhteen, säästelin ja noin... Palkitsin itseäni sit vaan, kun oli aiheellista ym olin vuoden yksikseen ulkomailla enkä käyttänyt kaikkia kesätyö rahojani edes, otin vaan muistikortillisen muistoja.

Lahjuksia ei saisi antaa, mutta niin elämä myös ottaa. Kuuden tunnin yöunnilla oikeen jaksa itsestään  enää mitään. Hidasta, hidasta, kohta käännytään! Ja kattia kanssa. Mun näkökentta on jotain ihan visuaalisen sietokyvyn rajoilla

Jaahas. Edes pohtinut kun vaan tunnin taas "omia" asioita. Pitäisi hengähtää, juoda lasi vettä, ja kenties vaikka keitellä jo aamukahvit itsellensä. Mitä tahansa, mikä saisi ajatukset, veks. Puurot vellit ja vekselit sekaisin taas. Vai kenties vain ne nälkäsignaalit aivoissa, mutta syökää ne mun aivot, mielellään, ei se ole niin kellonlyömää. Olen aina halunnut vain olla tyhmä. Ei tarvisi älystä kärsiä. Jos vaaka olisi vaarallinen, niin sit... se kuulemma osaisi käyttää hyväkseen muiden hyväntahtoisuutta? Kertokaa miten se nyt sit taas toimii!

Osaisipa kirjoittaa. Kaikki on vain niin, valmista koukeroa ja kuviointia, ja muotoilua, ja laattaa jossain per neliömetri, että olisipa, ja unohtaisipa. Hiljenispä. Kohta aloittaisi uudestaan.

Eihän kukaan usko, että ne muumini on laaksossa, enää 2019. Pysykööt suutari lesteissään. Leipuri hiivoissa. ja... sikäli että ketään voisi vähempää kiinnostaa. Ikä kaikki oppia. Mutta kaikki vaan on niin jotain raamatullisen vakavaa lakikirjaa, että mahan mörinät!!

WE FUCKING TRIED, oops caps lock

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy