ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

perjantai 8. helmikuuta 2019

Puhtauspisteeni 37/100

Tämäkin kokemus palasiksi


  • Vadelmakastike= yök, vihaan vadelmaa
  • Muuten hyvät laventelit tossa kakussa = haistoin ne hädin tuskin


  • Valkosuklaa = se mun juttu, koska sen valmistuksessa ei ole ainuttakaan kaakaopapua käytetty
  • musticcamaskarpone = vähän kuin jäätelöä, eli . taatusti joku viskannut sen kasaan läskistä, senkin...

Mitä terveellistä jäi 10eur annoksesta kysyn vaan=? ja odotin tota kuin kuuta nousevaa. Vitun, fine diningia, nyt taas. Se oli sekä mun lounas että päivällinen!!

Vanhassa myllyssä kuvattu kuulemma kaikki ravintolakohtaukset johonkin sarjaan... ei vois vittu vähempää kiinnostaa, niiden sisustus tai servietit. Olen niin suomalaisuuden-vastainen että huhheijaa

***
Tältä päivältä muistan lähinnä lauman jonossa kulkevia pikkupoikia, joista joka toinen söi lunta janoissaan... olisi tehnyt mieli kertoa tai edes huutaa sinne toiselle puolelle katua, että lumesta on vain alle neljäosa vettä ja loput epäpuhtauksia ja muutenkaan lunta ei kannata juotavaksi sulattaa. Mutta mikäs sen parempaa kuin kusta juotavana.
***

Juttelin englanniksi taas eräälle naiselle -ja -sehän se onkin paras tapa oppia kieltä


Oltin munkkikahvilassa reilu tunti varmaan. Tilasin paikan isoimman kahvin ja sain puolen litran lasiin kahvia ja sopivan maitotilkan sinne. Rouva ehdotti, että mentäisi muumimuseoon, kun en ole käynyt siellä ikinä. Paitsi kerran unissani ja sekin pienenä.

Oli perjantai ja sain palkkaa käteen muutaman kympin, että olisi varaa alkoonkin.

Plussapisteitä oli kertynyt. Ihmettelin kuittia aika paljon. Ostin vain vessapaperia ja tupakkaa, ja sain kymmenestä eurosta pari euroa takaisin. Tervetuloa uudestaan.

Tämä loppuilta... 😢...?


varmaankaan ei mene peilin edessä miettien kuinka hieno mun sininen pusero on, tai sellainen laskostus siinä edessä, tai miten ihmiset kehuu mun poikatukkaa jonka mieluummin peittäisin vaikka huivilla.

Riisuin jo. Paikat hiertyneet. Toisaalta voisi mennä käymään naapurille, jos sillä oisi haluja. Kerroin naapurista kaverille, ja sen mielestä olen liian sinisilmäinen... "kiltti naapurin-setä" sanat kuulemma lauseessa on jo rikos xDxD Vaiks toi eräs naapuri onkin jo rangaistuksensa kärsinyt -kuten ehkä sen hömsähtänyt naisystäväkin, jolla on lapsiviha.

Join yhden kaljan. Rentoudun vaan, tänään en ole oikein nähnyt kunnolla näillä mun silmälaseilla, mutta nämä on muutenkin omituisimmat niistä kiinalaseista, jotka omaan.

---FIN---