ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

maanantai 4. helmikuuta 2019

Sitä mitä teemme joka ilta, yritämme vallata maailm...Aha

Arvonnat suoritettu = eli ei ollut paljon mitään arvottavaa, molemmat kommentoijat/tilaajat saa tässä tapauksessa sen kymmenen euron, superlahjiksen. (Sinne meni pisteet.)

Ostin sitä uutta pinkeröistä. ben&jerry's jädeä, ja söin koko purnukan. Mistähän mä olin saanut ne sandaalit, joissa on tota b&j juttua. No, mutta lehmät ei kirjoita. Jotain pilluminatia vaan.

Kröhöm. Hmm. Piti lopettaa tupakointi mun, vaikka ei tunnu siltä että keuhkot olisi täynnä jotain töhnää. Hengittäisin, palleastani, enkä pinnallisesti vain, sikäli että olisi, yleensä hyvä ryhti.

Kaverit, tekee karhunpalveluksia, ja silti vois laittaa niille muutamat ystävänpäiväkortit. Näen yhtä swappikamua torstaina koulun jälkeen, palautan sille sen kirjevihon ja ojennan noita slameja. Tulostin koulussa neljä "Ystävyys on kuin kukka, jos sitä ei kastele, se voi kuihtua" korttia -jotain, -taitettua. Niihin voisi kustomoida jonkun viestin, ja pistää postiin piakkoin. Montako ystävää mulla edes, on?

Ystävyys on kuin omena, siinä on niin paljon säilöntäaineita, että se säilyisi ainakin viikon tässä kämpässä... mutta kukas, mää olen runoilemaan.

Joku sanoi, että olisin kasi. En, siis mikään kympin, tyttönen. Osata vaikka mitä hienouksia. Lisäilen noita pilkkujakin ihan vain nussiakseni niitä.

Laittaisiko meikkiä ja joisi kahvia ja painuisi sinne psykoterapiaan taas leveilemään aistitiedoilla ja muulla turhalla. Nykäisen itseäni vaan hihasta ja tolle kans.

Mun läppäriin palasi äänetkin, muutes... Että mitähän mää taas näin- ja kuulin, kun stand-upp:ia katsoin.