Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Muutama turha ja ylimääräinen kappale tekstiä lisää tähän nöyrään ja köyhään ja valmiiseen blogistaniin eiku

 Kyllästyin siihen ettei Stranger Thingsissä ollut juonta enää ja aloin katsoa jotain kermaperseiden selviytyjäleiriä. Enkuksi ne on lumihiutaleita. Tämäkin saa taas miettii omaa elämää. Vessassa haisi jokin levä, ja pönttö meni taas melkein tukkoon, niin poltin salviaa. Hamsteri heräili ja meni takaisin piiloon. Hups. On mulla ilmanpuhdistin mutta ei se taida hajuja poistaa. Olen juonut limsaakin hitaammin. Löysin kaupasta vohveleita, jonka lisäksi kasvispallerot oli mennyt toissapäivänä eräpäivä niin vedin ne kaikki perunamuusijauheen kera jossa nokare voita. Aurinko alkaa jo laskea ja olen tänään näppäillyt menemään.

Twitterissä oli jotain juttua että imurointi ym vie sähköä ja sen takia ei tarvisi siivota. Mun tarvisi imuroida. Sen sijaan käytin jotain sitruunantuoksuista vessapyyhkettä vähän keittokomeron lattiaan.

Sitä paitsi ne viddun vakuutusrahat oli tipahtanut tilille ja vapaaehtoisesti maksoin sen verran pois laskuja kun voin. Tykkään kituuttaa, mutta en halua sit pyytää muilta toisaalta. Vaan ne pahikset joutuu maksaa eli systeemi, enkä halua joutua vangiksi systeemiin, joka on pistänyt miljardeja ilmastonmuutoksen peittelyyn, ja ihmisoikeuksia polkee, naisten omasta kehosta päättämiseen ja no jaa kaikissa yhteiskunnissa on vikoja, en ala ragee kun en tiedä sen tarkemmin mistä niitä pukumiehiä sikiää jotka tuhoaa seuraavat ja seuraavat sukupolvet elämästä tällä planeetalla, koska toista ei tuu.

MUOKKISTA. Oon valmistautunut nyt retkioloihin kun tilasin SUDENPENTUJEN RETKIKÄSIKIRJAN. bäk to the kiddoland. En oo tod.mik. kermaperce, mut sit tilasin myös kovakantisen spessukustanteen kovakantista kirjaa mitä kuuntelin 2020 vuoden paras kuuntelemani nuortenkirja. Niihin meni se 50e helpolla että tota joo TÄRK.JÄRJ.<3

Kaikella on tapana järjestyä sanoi äiti aina

Tällainen tatuointi/tatuoinnit mulle tulee keskiviikkona!! Suurimmaksi osaksi kävi tuuri että mun kotivakuutus korvaa mulle ton hajonneen iPhonen, kun kaaduin Blockfestillä hommissa–

Saisi lakata sattumasta kyllä kämmeneen. Ehkä sinne meni lasia mun föönistä, en kyl usko että pysyisi niin pintanaarmuissa mitkä näytönsirut

Jeespoks ei auta kuin jatkaa tällä tärisevällä matkalaukulla raiteilla


Hei pikku-Piiku ainahan mä kaikkia häiritsen kun en jotain tiedä

Katson 4 kautta Stranger Thingsiä. Tässä hyräiltiin Dream a Little of Dream of Me kappaletta ja aloin siitä sitten lauleskella sitä mutta se kuulosti enemmän Cruella DeVil disneysävellökseltä. Kun elää tarpeeksi kauan, alkaa nähdä itsensä pahiksena.
Täällä oli eilen pari tuntia yksi mieskaveri mun luona jutskailemassa ja kahvittelemassa. Ei sen enempää kuin pussailtu, ja oltiin jo ehkä unohdettu toisistamme kaikki joten kaikki tuntui toistolta, mutta se vei mun kirjeen postiin ja toi mulle pari pakettia halpakahvia<3 Selkeästi kävi ilmi että hän vielä lukee blogianikin. Enkä ole kuulemma enää estoilla. No en kai.
Mulla on sittenkin vielä tää päivä Netflixiä? Olin viisi minsaa korsetti päällä ja poljin kuntopyörää, kun sitä pitäisi olla 8 tuntia päivässä. Tavoitteeni olisi 4 tuntia pystyä olla kuntopyörällä, muuten lihoo.
Hamsteria oon nähnyt juomassa vettä. Puhelin on hajalla, niin tota en oikein pääse nettipankkiin maksaa laskuja ym tarkistaa saldoja. Vääntynyt runko ja näyttöpaska mutta avautuu pariksi sekunniksi kunnes kalpenisi valkoiseksi, jos näyttöä ei sammuta äkkiä. Sillä pystyy ehkä vielä katsoa viestit mutta en tiiä. Käteenkin sattuu kaikki.
Kaikki on oikeastaan jo ihan normaalia. Neljän seinän sisällä oloa. Tunnin pelasin eilen mun virtuaalilaseilla ja päivityksen jälkeen siinä muuttui jotenkin ne mittasuhteet ja ei ollut enää yhtä isolta tuntuva se maailma. Jos ne muutti jotain grafiikan voimakkuuksia tai mitä lie.
Massu täynnä nuudelia ja kahvia.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King