Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

keskiviikko 17. elokuuta 2022

Enhän mä kuole tähän istumiseen, mutta täydellisyyttäkin voi vain päästä hyvin lähelle

 Pitää ettiä mustat housut. Mulla on sellaiset. Ostin Tokmannista kerran. Ei siis mitkään legginssit. Nyt täytyy kovasti toivoa että niillä on tarpeeksi isoja työpaitoja mitä käyttää siellä tapahtumassa, tai pukeudun pelkkään salaperäiseen hymyyni, joka ei paljasta työsalaisuuksia.

En tiedä, en ole ollut aiemmin, tai ainakaan pitkään aikaa juuri näin vastaavaa juttua. Juhannuksena järjestyksenvalvoja Isojoen leirintäalueella, punaisessa paidassa luki takana. Tuskin käytin toiste.

Jotenkin päädyin vuorolistoille? Siitä tulisi jopa massia pitkästä aikaa. Verot tietty mulla nolla, että toivottavasti tulisi ennen kuin menen sinne tatuointia hankkii? Mutta mitä jos ne ottaa jotain ulosottoon? En kyllä tietääkseni ole ulosotossa ja siinäkin menee tuskin turvarajat yli.

Massia!!! en nyt sanoisi että käteen tulisi satoja euroja, mutta pikkasen viikkorahaakin. Ahnealla on paskainen loppu. Aloin eilen siivota kotonakin. Pesin partsilta pari juttua ja otin yhden väliaikaisen ratkaisun pois ja kaikki on nyt jossain laatikoissa/rasioissa hyllyllä, tuli lattiatilaa. Mulla on kaikkea sälää.

Huomenna tulee joku hakemaan multa korin. Annan pois mun lankakorin tilaa viemästä. Se tuli jostain mummulasta vahingossa, enää muista miksi se mulla on ja korjattukin se taitaa olla teipillä. Se on vähän kuin eväskori, mutta niinhän sanotaan että ei saa laittaa kaikkia munia samaan koriin.

Alan oppia symboliikkaa vielä joskus. Katsoin eilen live lähetystä mun lemppari julkkikselta kahdelta alustalta ja sit heräsin niin yksi toinen OG striimaaja oli saanut takaisin lähetysoikeutensa ja jutskailin sinne Kaliforniaankin.

Satoi mutta nyt on taas sisällä yhtä kuuma kuin ulkona... varmasti hamsteri ei tykkää. Ei se tykkää minustakaan oikein välillä.

Pitkästä aikaa paljon kirjoitusta? Pitäisi mennä verikokeetkin viel ottaa, ehkä huomenna? Jokin hormoni tutkimatta. Jos se on se mikä aiheuttaa miehilläkin rintamaitoa, niin en sit tiedä miten se vaikuttaisi mun parrankasvuun. Prolaktiini. Aina voi tietää liikaa turhia juttuja.

Muistin eilen jonkun Beyonceen liittyvän uutisoinnin vuodelta 2005. Veeteille ja Jonneille tiedoksi sinä vuonna YouTube keksitty. Mä oikeastaan selitän tätä blogia vain itselleni ja yleisesti internetille, koska olen millenniaali ja satun nyt vain nauttii omasta tahdista valituksessani siitä miten nykynuoret syntyy modeemi takapuolessa– enkä tajua niistä nuorista, mitään: kun internetkin oli vielä äsken uusi keksintö...