mut siis mä luulin että Daredevil on Deadpool tai jotain

Rakas poika, seuraava teksti on vain hyvän mielihyvän puutteen tuotosta. Jatkakaa. Alku:  Olen varma että olen keksinyt itse kaiken enneunis...

maanantai 8. elokuuta 2022

Mies osti hevosen 60 eurolla, möi sen 70, osti 80 ja möi 90, paljonko hän menetti rahaa

joskus kaipaan pois antamiani peruukkeja

 Heräsin kun postinjakaja soittaa ovikelloa. En nähnyt unia tänä yönä, harmi. Postiakaan ei ollut tullut aikoihin. Mun piti laittaa kaverille synttärikortti, mutta mulla ei ole postimerkkejä kotimaahan.

Tilattu kotiinkuljetus s-ryhmästä ruokaa ja toivottavasti myös veet karvanpoistoaine. Jos se puuttuu, niin olen vihainen.

Kirjoitin eilen mutta en julkaissut sitä koska sunnuntait on bloggauksesta lepuuta. Pidin korsettia muutaman tunnin. Tilasin herkut foodorasta ja söin ne tunnin sisään ja oksensin. En muista että olisin edes tänä vuonna tehnyt niin. Ei ole vaikuttanut painoon mitään, vaikka muuten söin 1300 kaloriset aamupuurot ja tonnikala-tomaatti-pastasalaatin.

Mulla on ylihuomenna kiireinen aamupäivä kun saan neljännen rokotteen (toivottavasti, edellisestä on 8kk) ja injektionkin. Täytyy keksiä koska tällä viikolla käyn isovanhemman luona viemässä sille nuo postissa tulleet cropatut legginssit.

Ensi viikolla pitäisi alkaa työkokeilu, mutta voisin kyllä edelleen kieltäytyä maksamasta töissäkäynnistä, koska sain hommia Kangasalta enkä Tampereelta ja pitäisi bussilla mennä 1.5 tuntia sinne ABCD-vyöhykkeitä, ja takas töiden lisäksi. En tiedä jaksaako lounaan varassa. Sitä paitsi hikoilisin ja kaikki vaivat vaan pahentuisi. Kunpa olisi päässyt johonkin painopaikkaan.

30 päivältä 5e/päivä, ekan 30 päivän omavastuun jälkeen -ei kata edes tarvittavia bussikortteja.

Sitä paitsi pitäisi säästää tatskaan, ja mun handutatuoinnit tuskin tykkää aluksi töistä. Voisinkohan vain omin päin perua koko jutun. Kela ei tiedä mitä ne vaatii minulta jaksamaan.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY




Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy