mut siis mä luulin että Daredevil on Deadpool tai jotain

Rakas poika, seuraava teksti on vain hyvän mielihyvän puutteen tuotosta. Jatkakaa. Alku:  Olen varma että olen keksinyt itse kaiken enneunis...

maanantai 1. elokuuta 2022

Väitinkö muka

 Menen käymään tatskaliikkeessä konsultoinnissa. Eipä mulla erityisemmin varmaan olisi laittaa satoja euroja isoihin peittotatskoihin, mutta tuo lentokoneen ääriviivat vaan alkoi häiritsee kädensyrjässä ja olen 2005 asti unelmoinut pentagrammi sormuksesta vasempaan peukaloon.

En ole nyt erityisemmin mitään tehnyt. Paino oli laskenut mutta aineenvaihdunta laskee myös. Mietin kyllä kun pesin hampaita jne että mistä en ole muistanut blogata. Ai niin, perjantaina muutti pois naapuri. Sitä juhlistin. Tapoin muutaman aivosolun parilla bissellä ja sidukalla, ja hitaasti join sen kyykkyviinini.

Pitäisi keksiä jostain aamiaistakin. Viedä toinen atc:n sisältävä kirjekuori postiin. Tein sen vaan eilen illalla kun huomasin ettei kukaan pidä "poliittisista" teemoista. Ne tykkää eläimistä ja hassuista naamoista sun muusta taidetyyleistä...

Jos voisi saada kaiken haluamansa, niin elämä olisi kaaosta. Jos luonto olisi saanut päättää, olisin kuollut umpisuolentulehdukseen Ainon nimipäivänä 2002. Seliseli ja höpönpöppöö. Mulla on kuuma. Tämä toppi on racerback takaa, mikälie urheilutoppi ja sitten laitoin mun harmaat kolitsihousut.

Hamsteri on voinut hyvin, vaikka naaraat välillä valittaa. Sitten ne käppäilee juomaan vettä jonka olen ehkä vaihtanut, tai hakee syötävää mitä olen lisännyt. Laitoin lisää purua ja heinääkin sille. Keitin kananmunaa, annoin tofua, välillä porkkanaa tai retiisiä tai omenaa. Sitten sillä on omia seoksia sekä kuivattuja jauhomatoja. Herkkuja ja tikkuja. Sen pesäainekset eli vessapaperi alkaa aina haista sen pesässä niin revin sille aina lisää sitä. Joskus se saa vaikkapa maapähkinävoitakin.

Katselin eilen aika paljon telkkaria. En sunnuntaisin edes kirjoita yleensä blogiini. Muutenkin valokuvaisin instaan jos ei elämä menisi edestä ohi.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY




Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy