ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

sunnuntai 28. elokuuta 2022

Vähänkö mä väsyn

 Nukuin eilisen lauantain ihan läpeensä. Perjantaina kävin kaupungilla. Hain kaverilta pussin mun vaatteita. Join 4e kaljan, 6,5e siiderin ja jack colan lopuksi. Tilasin kotiin pitsaa ja ranut ja oksensin päällimmäisiä rasvoja pois vähän yöllä. Näin pubissa artistin jota seuraan TikTokissa ja sit sinne tuli hetkeksi yksi tuttu poikakin. Nyt on sunnuntai aamu ja huvittaisi vieläkin nukkua, jos jalka ei vipattaisi.

 Suihkussa voisi käydä ja pestä pyykkiä pitäisi. Mietin oikeastaan miten minusta ei olla pidetty, miehet siis, kun olin alimmassa painoissani joten varmaan voin suositella 50kg painonnousua. Tänhän voi sit nyt vain nukkua pois. Heko heko, ei ikinä mikään ole niin vaikeaa kuin rasvankiertoelimen pienentäminen. Rasvasolut ei katoa, ne vaan joko suurenee tai pienenee.

Ennen välitin jostain kainalokarvojenkin sheivaamisestakin, kunnes itselle kasvaa tuuman sänki eikä kukaan ehdi huomata. Samaa sänkeä on tuolla nivusissa nykyisin. Sitä kasvaisi leuan alla. Se on kuin korvavaikkua eikä lopu koskaan.

Mut joo, mä meen sinne pesulle.