ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

keskiviikko 31. elokuuta 2022

Se mitä sisäistät- niin olet, eli en murehdi mitään /random weirdo=me

 Aloin kirjoittaa käsin kaikkea muistettavaa, mitä pitää tehdä tai muuten hoitaa. To do -listoja. Posti tuli taas käteen? Mulla ei ollut edes housuja jaloissa. Siellä oli Sudenpentujen retkikäsikirja ja swappi, ja sitten luin vähän kirjaa jalkakylvyssä. Tein nuudelia ja vedenkeittimellä kuumaa teetä. Katson Persona dokkaria taustalla.

Huomenna on syyskuu. Teen jo kolmannen kirjoituksen ja tän mukaan ei ole kukaan katsonut kertaakaan kirjoituksiani. En hengähdä, yritän vain uudestaan. 

Aamusta pyyhin naaman vanulapulla ja jollain aineella joka puhdistaisi. Pesin hampaat. Äsken laitoin huulipunaa. Kynnet voisi laittaa. Kakkostavoite tässä kuussa painotavoitteen lisäksi on taiteilla lisää ja järjestellä, mutta haluaisin myös "myydä jotain" 

-epämääräinen tavoite?

Nostelin pyykkejä alas roikkumasta. Heitin roskiin kuitteja, ja muuta silppua. Kirjoitin lukuja väärin ihan kuin olisi uusivuosi tai jotain. Arvioin onko mun käsiala tekstausta silmämääräisesti vertailin muiden isoihin kirjaimiin, joka näyttää paremmalta muka!

On tämä parempi kuin tippua tiktok videoiden kuoppaan. Jäsentää elämäänsä. Paperia ja kynää. Kaikilla on tänä päivänä työkaluja käytössään. Annetaan tietokoneiden päättää kuka on meistä haastavin.