ihmisoikeudet

Syvä rakkaus ja aavistukset mihin toiset soveltuu

 "Olisi pitänyt tehdä niinkuin Suomi." Katselen Niinistön vikaa lehdistötilaisuutta. Ei mitään hajua, ingen aning, miten amerikkal...

Translate

maanantai 29. elokuuta 2022

Oman elämän heittää roskakoriin sinne mistä ei digitaalinen jalanjälki ei palaudu

 Mulla on 20 tuntia BookBeatia eurolla. Olen koko aamun kuunnellut äänikirjoja ja eilen illalla nukahdin Ajan pyörän kakkososaan. Tämä kirja kertoo lihomiseen liittyvistä jutuista. Normaalipainoinen tai laiha tai muuten pää hiekassa elävä ei tiedä mitään näistä kamppailuista, vaan tuomitsee muk bangit ja muun läskivihan, eiks jee. En tiedä miksi naurahdin pari kertaa. En voi uskoa että joku on lapsena painanut yli 120 kiloa tai juonut mustaa kahvia laihiksella lapsena, koska vesi ja musta kahvi on ollut vapaasti sallittujen ruoka-aineiden listalla xD

Painoin pari kiloa yli 100 joskus yläkoulussa ja laihdutin sen yhtenä kesänä pois shokkidieetillä pepsiä ja juustosämpylöitä. Ennen lukiota laihdutin taas kymmenen kiloa. Mulla oli systeemi. Jos tein pilatesta 30 min päivässä, merkitsin kalenteriin X ja O jos en ollut herkutellut lihottavia juttuja sinä päivänä ja sitten palkitsin itseni tilaamalla vaikkapa mangakirjan. (dvd:n, cd:n, tms) En tainnut kyllä tilata kuin kaksi Gravitation mangaa enkä ole vieläkään lukenut 3:tta eteenpäin vaikka joskus ostin ne fb-kirpparilta.

Enivei, en ole vielä laittanut suuhun muuta kuin maitokahvia tänään sokerilla. Aamupaino on ollut alin moneen vuoteen. Ei ole varaa mässäillä, eikä kotona ole oikein mitään ruokaa. Eilen söin kananugetteja ja mansikkasmoottien proteiinijauheella ainakin. Illalla tein ranskikset uunissa, koko pussin. Tämä viikko pitäisi kai elää nuudeleilla tms.

Tatuoinnin iho/kuori repsottaa, etenkin terälehdissä. Se rajoittaa vähän liikettä. Saisi alkaa jo kutisemaan. En mä tiiä. Miten sen on tarkoittanut tatuoitsija.

No mutta sellaista stooria vaihteeksi. En ole ollut somessa aktiivinen koska olen nukkunut paljon pois tummia silmänalusia jne en vaan ole jaksanut tehdä tiktokkeja ja muutenkin parempi vain jos katoaisi. Ruutuaika väitti että olisin kolme tuntia ja 45 min keskimäärin käyttänyt viime viikolla puhelinta, mutta sitten tarkistin tämän ja se oli silti yli 5 tuntia vaikka puhelinkin hajosi. Mitä lie laskee, mistä sitä aikaa riittää, kun joskus jos vaikkapa siivoan koko päivän niin se väittää että olen saanut ruutuaikaa jostain.

Pitäisi käydä viemässä pois pahveja, roskia, järjestellä, imuroida, luututa, tiskata käsin, konmarittaa ja piilottaa tämä kaikki sälä näkyvistä?? Silti tuo toinen huone jossa nukun on melko tyhjä. Siellä huomaa jopa matot lattialla... no okei ehkä siellä on kestokasseja täynnä puhdasta pyykkiä. Haalistumassa paketti hyttyskarkotetta ikkunalaudalla

Mutta joo. "Lihavan täytyy laihtua poissa muiden silmistä." Siihen kiteytyy kyllä tuo mun uneliaisuusdieetti... oli huono olo eilen koska nukuin liikaa. Siinähän sitten arvostaa hereilläoloa vaihteeksi.

Mulla ei oikeastaan ole arvoja. En koe olevani lojaali ymppistä pömppistä. Se on varmaan punainen vaate monelle. Mä saan viimeisen naurun. Toki riparilla oli sellainen peli, missä kirjoitti 10 lapulle arvonsa ja sit niillä "ostettiin" jotain juttuja, kuten hattarakone ja mä sain sit niillä ikuisen elämän lopuksi vaikka muut alkoi naureskella sille, mutta mä tukin niitten turvat. Kuka nyt ei haluaisi elää ikuisesti? Muilla oli Jumala: 1, mulla oli oikeastaan pikkusisko:1 ja uni:2, ruoka jne perustarpeita siinä.

Mä kirjoitin lukiossa psykologian (läpi) mutta mua kiinnosti enemmän synapsit ja neurologia kuin psykologia tieteenä koska se on enemmän tilastotiedettä nämä "tutkimukset". Eikä edes lääkkeet kiinnostanut enkä edelleenkään osaa termejä skitsofrenia tai psykoosi, koska jokaisen aivot on sellaista yksilöllistä aivokemiaa että siinähän sitten päädyt ulkopuoliseksi jos vähänkään poikkeat ajatuksillasi. Mä halusin että vain minä ymmärrän "nettikirjoituksiani" ym päivyreitäni jotka "elävöitti" mua siellä osastolla mukamas sen psykiatrin subjektiivisten, satujen kanssa joita se veti hatusta oletuksia ym mun nuoruudesta ja pisti asialle opiskelijat keksii mulle "merkityselämyksiä" joita en halunnut kommentoida, koska se halusi puhua vain kaikkea hullua ja vihasin sitä sekopäätä 247. Voisin edelleen siitä alkup. diagnoosista joka lauseen kumota jos kukaan vaan olisi ikinä kuunnellut ja nyt olen katkera edelleen. Minua muka tutkittu. Haistakaa kukkanen, tai siis pitkä paskanhajuiset valheenne saatana perkele.

Olin kyl hyvä tyttö. Aseksuaali kunnes toisin todistettiin. Mut tiesin myös ettei mikään mistä mua syytettiin ollut mun vika, vaan jonkun aikuisen kykenemättömyyttä tunteisiin tai keskusteluun tai rakkauden antamiseen esim.

En edes kiroillut. Se on vitun rumaa ;) Hiljaiset harrastukset, lukeminen ym tuomittiin by the mutsi. Olin ruma noita-akka jne "omissa maailmoissani" joten mut piti jättää rauhaan. tänks.

Mutta joo mun piti, öö- ää. Heittosäkki. Näen kyllä unia kaikenmaailman arkisista asioista vaihteeksi. Tuli pieni oksennus suuhun äsken? Pitäisi pausettaa tämä Paino kirja. Masennus vibat to the maksimaattius