ihmisoikeudet

Jos muistotkin voi reinkarnoitua niin ehkä jokin trooppi paikkansa pitävi

 Tämän viikon eka julkaisu. Ajattelin mennä pääsiäiseksi sukuloimaan, auttaa pashan teossa tai jotain- koska mulla on kaapissa niin vähän ru...

Translate

lauantai 6. elokuuta 2022

Kun elää kauan niin ei jaksa välittää pienistä


 Siis mä olen muuttunut lapsesta niinku uparit! Lilluin vedessä 10 minuuttia vaikka lapsena saatoin olla koko päivän lillumassa rannalla. Ja nyt katson kokonaisen sarjan telkkariohjelmia päivässä jotakin raakaa psykologista fantasiakauhua, vaikka ennen katsoin vain keskiyöllä kun parikymppinen teinityttö kaataa vampyyrejä kohtalonaan.

Tilasin muuten pitsaa ja ranut ja unohdin koko tilauksen ja nyt mulla on maha vähän kipeä. Sen siitä saa kun vetää aamupalaksi purkin hernekeittoa ja ostaa kaupasta suklaapatukan ja juo ison pullon pepsi maxia. Sitä paitsi pidin tupakoinnistakin vain päivän tauon. Mun täytyy lopettaa törsäily tai en kyllä millään saa maksettua tatskojani kuun lopulla.

Anteeksi tatuointia. Jostain syystä tatuointeja ei saisi sanoa tatskoiksi, koska sanana tattoo on niin pyhä. Päätyy vielä sanakirjaan tai jotain?

Nukkumatti sarjassa oli myös paljon "pyhiä" hahmoja jotka ihmiskunta syvällä sisimmässään on muka luonut. Toisaalta jos olisi jonkinlainen Unisetä olemassa joka valvoisi kaikkea ihmisen alitajunnan tuotosta, hänen kyllä pitäisi olla erittäin todella häiriintynyt! Ehkäpä tuo saatana vielä hyökkää nukkumatin valtakuntaan, niin tulisi muka kakkoskausi.

Pääni on kääntynyt niin englanniksi etten ole löytää sanoja.