ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

keskiviikko 31. elokuuta 2022

Siinä kaikki tylz

 Tekisin sämpylöitä, mutta voita enää pieni nokare. Ja söin jo aamupalaksi puuroa. Se oli lämmintä ja maistui hyvältäkin. En käytä paljoa sokeria. Exä veti joskus kilon sokeria viikossa jo kahviin. Pitäisi maksaa 14,90 hamsterinruoasta että se lähtisi postiin. Toisaalta huvittaisi tilata kotipizzasta pitsa. Kaapit on melko tyhjät. Napostelin kinkut pois kun ei ollut leipää. Tein wokkivihannekset nuudelilla kalapuikoilla ja kookoskermalla toissapäivänä. Eilen tein pasta penneä tomaattimurskalla. Aamupaino oli 122 kilon paikkeilla, samoissa paino viimeksi 2014. Laihtuu kun ei ole rahaa syödä.

Toisaalta köyhyys on niin latautunut sana. Tilaisin kotiin perhehelvetin verkkokaupasta kotiin vaikka mitä, jos olisi varaa kotiinkuljetuksineen taloustavaroihin ja vessapapereihin arjen helpottajien lisäksi, aina tuoreisiin vihanneksiin ja noihin, mitkä nyt säilyy loppukuulle. Munia olisi, mutta ei maitoa.

Tuo sääilmasto on jo lauhtunut kohtalaisen kylmäksi ja siitä nautiskella. Pallonpuoliskomme kylmyydestä.

Tällä viikolla ei ole mitään menoja. Ensi viikolla psykiatriselle hoitsulle jutella pitkästä aikaa ja lääkitys taas pistetään. Mitähän sitä kertoisi? Että päivitin LinkedIn sivuni sisältää lähestulkoon työn tyyppistä toimintaa... tältä kesältä. Tuskin koiranhoidosta tarvisi muutenkaan mun nollaverokortilla maksella veroa. Onlyfansista nyt ei ole tullut dollarin dollaria kuukausiin. Kuivunut kokoon se.

Pitäisi kai vastaanottaa tuo yliopisto matikka kurssi. Tykkään x:stä ja y:stä sekä a+b=c algebrasta mutta sen vaikeammat yhtälöt kun pitäisi siirtää samalle puolelle ja sieventää, tai käyttää kaavoja, niin menee vaikeammaksi. Enkä osaa laskea pinta-aloja palloista. Piirtää karttoja, suunnitella rakennuksia, ydinfysiikkaa. Insinöörijuttuja tai laskea lääkeannostuksia- missä olisin tarvinnut matematiikkaa?

Keskellä viikkoa.