Olen pieni lämpöpatteri vain, kuumaverinen, kipunoita sinkoilen kuin kupari nikkelistä tehty rautainen laiva eiku🪙🕹

 –Ihana kun niin monet on tietoisia täysikuusta... Poltan vähän punaista steariinia. Öljyttynä partaveden tuoksulla kaalipervonen Kävin ulko...

keskiviikko 31. elokuuta 2022

Siinä kaikki tylz

 Tekisin sämpylöitä, mutta voita enää pieni nokare. Ja söin jo aamupalaksi puuroa. Se oli lämmintä ja maistui hyvältäkin. En käytä paljoa sokeria. Exä veti joskus kilon sokeria viikossa jo kahviin. Pitäisi maksaa 14,90 hamsterinruoasta että se lähtisi postiin. Toisaalta huvittaisi tilata kotipizzasta pitsa. Kaapit on melko tyhjät. Napostelin kinkut pois kun ei ollut leipää. Tein wokkivihannekset nuudelilla kalapuikoilla ja kookoskermalla toissapäivänä. Eilen tein pasta penneä tomaattimurskalla. Aamupaino oli 122 kilon paikkeilla, samoissa paino viimeksi 2014. Laihtuu kun ei ole rahaa syödä.

Toisaalta köyhyys on niin latautunut sana. Tilaisin kotiin perhehelvetin verkkokaupasta kotiin vaikka mitä, jos olisi varaa kotiinkuljetuksineen taloustavaroihin ja vessapapereihin arjen helpottajien lisäksi, aina tuoreisiin vihanneksiin ja noihin, mitkä nyt säilyy loppukuulle. Munia olisi, mutta ei maitoa.

Tuo sääilmasto on jo lauhtunut kohtalaisen kylmäksi ja siitä nautiskella. Pallonpuoliskomme kylmyydestä.

Tällä viikolla ei ole mitään menoja. Ensi viikolla psykiatriselle hoitsulle jutella pitkästä aikaa ja lääkitys taas pistetään. Mitähän sitä kertoisi? Että päivitin LinkedIn sivuni sisältää lähestulkoon työn tyyppistä toimintaa... tältä kesältä. Tuskin koiranhoidosta tarvisi muutenkaan mun nollaverokortilla maksella veroa. Onlyfansista nyt ei ole tullut dollarin dollaria kuukausiin. Kuivunut kokoon se.

Pitäisi kai vastaanottaa tuo yliopisto matikka kurssi. Tykkään x:stä ja y:stä sekä a+b=c algebrasta mutta sen vaikeammat yhtälöt kun pitäisi siirtää samalle puolelle ja sieventää, tai käyttää kaavoja, niin menee vaikeammaksi. Enkä osaa laskea pinta-aloja palloista. Piirtää karttoja, suunnitella rakennuksia, ydinfysiikkaa. Insinöörijuttuja tai laskea lääkeannostuksia- missä olisin tarvinnut matematiikkaa?

Keskellä viikkoa.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy