Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

tiistai 9. elokuuta 2022

Loppu hyvin, kaikki hyvin ja maailmassa hyvä tahto

 Postissa tuli hieno taidekeräilyvaihtokortti, atcsforall foorumin kautta vaihdossa. Tein yhden pokemon taidekeräilykortin ja olen lähettämässä swappini matkaan, kunhan vien postit. Roskatkin pitäisi viedä. Nukuin aika pitkälle tänään.

Tilasin pari valkeasivuista kovakantista muistiota suomalaisesta pöllöklubieduilla, kirjakauppaan, mutta tuskin ne huomiseksi on haettavissa. Niihin pitäisi tulla taiteiltua. Eilen piirtelin myös. En tiedä miksi edelleen piirrän niin paljon läpi vaikka osaan kyllä piirtää omiakin juttuja.

Naapuri on kolistellut kahdelta yöltä. Sinne muutti jokin tyttö tai nainen. En sitten tiedä kuuluuko oma korinani kun en itsekään kuule, vaikka päästän kyllä ääniä kun mulla on se uniapnea, että mitä oikein tuotan ääntä?

Katsoin eilen netflixistä loppuun Stranger Things 2:sen ja nyt ihmettelen kolmatta tuotantokautta, vaikka äskenhän ne oli vielä pieniä lapsia.

Käytin eilen karvanpoistoainetta. Kärtsäsin pois ihokarvoja. Kuka niitäkin alueita kattelee.

Söin paketin suklaatyynymuroja. Jonkun pienen suklaalevyn, miniluumutomaatteja, juustosämpylöitä pussillisen kinkkua päällä. Saas nähdä olenko lihonut. Kun tilaa 70-80 eurolla ruokaa, niin ei pitäisi loppua hevillä heti ekalla viikolla, mutta vain aika näyttää. Mulla on paljon vielä leipää, ja jääkaapissa valmisruokia. Pakastimesta en ole yhtään tötteröä ottanut, ja päärynöitäkin on vielä.

Koska olen niin lihava niin sitä vähemmän tarvitsisi syödä. Olen jotenkin rikkonut aineenvaihduntani ettei tule ikinä normaalisti toimimaan. Juurikin luin että sairaalloisen lihavien on oltava sillä 1200 kalorin dieetillä loppuelämänsä jos eivät aio kuolla, ja siihenhän ne terapiaa tarvii...

Mutta joo. Purukumilla paikkaamme sen suuren vuodon joka ei tyrehdy.