ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

maanantai 1. elokuuta 2022

Voin mä kuvitella ja astua pilvilinnastani ulos

 Paljon saanut aikaan ehkä. Imuroimatta lattiat ollu silti. Sain lähetteen verikokeisiinkin vihdoin. Ajan peitetatuointiin ja hyvän alennuksen siihen. En pääse helpolla, menee kaikki ensi kuun rahat eikä elämiseen jää liikennematkojen jälkeen.

 Työkokeilusta jos saisi kuukaudelta 5e päivä niin ainakaan sitä ei saisi ulosottaa... En tiedä olenko ulosotossa, eivät ainakaan ole ilmoittaneet. Saahan sitä elää vaikka olisi luottomerkintöjä. Puhuttiin ilmaiskonsertteihin menosta ja sain yhden leffalipunkin jostain tutkimuspaneelista. En ole vielä silti käyttänyt mun vähävaraisten kulttuuripassia. Tupakkia olen polttanut askin viikossa.

Mulla on ihan hyvä fiilis. Join kombuchan kolikkorahoillani takaisintullessa kaupungilta. Tein popkornia ja söin lopun vaniljajäätelön pakkasesta. Aamupalana oli kanapyöryköitä ja muusia jauheesta siivulla voita ja majoneesilla.

Öööö, ei saa ajatella edes ruokaa koska lihoo. Mulla on kortilla yksi matka ja jos pääsisi labraan jo huomenaamusta? Olen optimistinen. Aamuseiskaksi siis kaupungille saada itseni vaikka olen unikeko. Olisihan tayssissakin niitä pikalabra koppeja kolme, mutta ehdinkö kävellä aamusta tuonne kilometrin päähän jne

Pohdin. En ole katsonut telkkaria mutta turhan pitkän pätkän tatuointi realitya puhelimen ruudulta, youtubesta, eliminointeja huonoimmista tatuoinneista. Musaa voisi kuunnella, kauankohan mulla on vielä Spotifyta.. siellä tatuointiliikkeessä oli aika hyvä ilmastointi. Polvi osui sohvalla kiinni sen miehen polveen. Se heippasi mut ulos nimeltä, ja vahingossa heilautin vasenta kättä. Tiedä vaikka turkkilaisilla olisi jokin epäpuhtaus juttu vasemmasta kädestä kuten arabeilla. En saanut sitä suunnitelmaa mukaan minkä se piirsi. Käsistä kyse ja toivottavasti hän osaa tehdä kevyellä kädellä toisen sen jälkeen kun on peittänyt ton ruman lentsikan. Muutenkin olen vähän taikauskoinen, kun tatuointini on tehty ensin oikealle ja sitten vasemmalle ja sitten oikealle puolelle vastavuoroisesti- että mistä puolesta aloittaa.

Mun kukkakuviot edustaa sitä kun mulle aina pistetään lihakseen niitä lääkkeitä. Käsiin tulee nyt myös edustaa niitä jotka ne aina pistää kyseisille alueille. Se oli aluksi mun tapa asiaa vastustaa, mutta eihän ne mitään estä.

Eikä mulla sit. Tarkka budjetti jota toteuttaa eikä yhtään käyttöön. Jep. Olisi ehkä järkevin nostaa ne tatuointirahat tililtä ja jemmata.