ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

keskiviikko 24. elokuuta 2022

Hetki kun pesen nää handut jne after care

 Vittu mikä perse päivä taas. Jäin jumiin sisälle koska naapuri oli jättänyt ovensa auki. Tungin postiluukusta henkarin ulos ja työnsin sitä kauemmas mutta mun ovelle kävi jotakin, ettei se mennyt enää kiinni. Huoltomies tms on korjanneet sen sillä aikaa kun minä olin ottamassa tatuointeja.

Vitun luurit oikeesti. Ei pärjää ilman, eikä voi elää niiden kanssa. Täällä on joku kajsakakkonen Tampereella

Olisi pitänyt ostaa jokin hieno eikä vitun sellaista mikä on ollut 2020 ja korjattu, koska sen akku oli 89% uudesta ja toisekseen siinä ei ollut päivitystä ja en saanut aamulla siirrettyä siihen varakopiota tuosta vanhasta siinä ajassa. Eikä se paska edes mennyt nettiin vaikka aktivoin mobiili esimmin siihen ja piti käydä telian mini liikkeessä hakemassa SIM kortti 7 eurolla että voin soittaa jne

Tatuointi sattui eniten tuo peittokohta ja terälehdet kun se täytti ne viimeisenä. Kohta ottaa tää muovi pois ja pestä vedellä. Olen ihan vitun kädetön hetken.

Huomenna aamusta olla ennen yhdeksää Granon toimipisteellä Nekalassa. En nyt ulkoa muista miten sinne pääsee. Tulee ehkä kävelyä. Kaikkeen tarvisi sovelluksia. Niitä jotka helpottaa elämää siinä rikkinäisessä puhelimessa. Ensitöikseen liittäisin puhelimen tähän mac läppäriin jos se pysyisi yhteydessä kaapelilla, eikä menisi on ja off koko ajan se yhteys

Mä oon ihan rento kyl. Se pieni tatuointi kipu ja kutina ei ollut juuri mitään ja se teki hienoa työtä. Kun vaan keksisi millä ottaa kuva siitä jne mutta onhan täs loppuelämä aikaa, pakkoko sitä ottaa tuoreesta verisestä haavasta mitään.

En muistanut hakea kirjakaupasta tuotteitani, ja muutenkin joku toinen päivä mentävä vielä asioille.