Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

torstai 18. elokuuta 2022

Kaikki muut oli jo varattu

 Ilman hauskaakin voi olla.

Laitoin kelaan osallistumistodistuksen tiistailta vahingossa kahteen kertaan kun päivitin sivun. Yritän muistaa mitä kaikkea pitäisi tehdä. Löytyykö lähikaupasta, ja miksei asiakaspalveluista vastata edes minulle.

Söin eilen niin paljon kirsikkacokis marinoituja pihvejä, että lihoin takas vähän yli 125kg. Nukuin ainakin viiden tunnin ruokalepo päikkärit. Ja sitten menin yöksi nukkumaan, enkä aamullakaan ollut herätä. Toisaalta jos en olisi viideltä havahtunut, olisin ehkä mennyt verikokeisiin 11-13 välillä tai pari tuntia heräämisestä.

Mulle tuli eilen postcrossing kortti Saksasta, mutta en ole saanut juuri mitään selvää siitä, joten en ole rekisteröinyt sitä vieläkään. Sen kirjoittaja puhuu venäläisille kaatumisesta, ja maamme demokratian arvojen puolesta seisomiselle jne kortti tukee Ukrainaa vastaan käytyä sotaa?

Ylihuomenna töihin narikkaan. 14 tunnin vuoro jos oikein laskin. Täytyy miettiä jaksanko ja tuleekohan siinä hiki ja miten pysyn siten ettei naama kiillä hiestä. Ja tietty että ehtii kotiin, tai jäänkö sinne muka yöksi. Olisi mulla leiriytymiseen kamppeet, en vaan viittisi. Täytys sitä ennen hankkia purkki vaalennusainetta tyvikasvuun. Siihen menee kymppi. Rahat alkaisi olla hieman loppu enkä ole ihan varma saanko raavittua kasaan 310e tatskoihin ensi keskiviikoksi.