Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

maanantai 22. elokuuta 2022

Muutama turha ja ylimääräinen kappale tekstiä lisää tähän nöyrään ja köyhään ja valmiiseen blogistaniin eiku

 Kyllästyin siihen ettei Stranger Thingsissä ollut juonta enää ja aloin katsoa jotain kermaperseiden selviytyjäleiriä. Enkuksi ne on lumihiutaleita. Tämäkin saa taas miettii omaa elämää. Vessassa haisi jokin levä, ja pönttö meni taas melkein tukkoon, niin poltin salviaa. Hamsteri heräili ja meni takaisin piiloon. Hups. On mulla ilmanpuhdistin mutta ei se taida hajuja poistaa. Olen juonut limsaakin hitaammin. Löysin kaupasta vohveleita, jonka lisäksi kasvispallerot oli mennyt toissapäivänä eräpäivä niin vedin ne kaikki perunamuusijauheen kera jossa nokare voita. Aurinko alkaa jo laskea ja olen tänään näppäillyt menemään.

Twitterissä oli jotain juttua että imurointi ym vie sähköä ja sen takia ei tarvisi siivota. Mun tarvisi imuroida. Sen sijaan käytin jotain sitruunantuoksuista vessapyyhkettä vähän keittokomeron lattiaan.

Sitä paitsi ne viddun vakuutusrahat oli tipahtanut tilille ja vapaaehtoisesti maksoin sen verran pois laskuja kun voin. Tykkään kituuttaa, mutta en halua sit pyytää muilta toisaalta. Vaan ne pahikset joutuu maksaa eli systeemi, enkä halua joutua vangiksi systeemiin, joka on pistänyt miljardeja ilmastonmuutoksen peittelyyn, ja ihmisoikeuksia polkee, naisten omasta kehosta päättämiseen ja no jaa kaikissa yhteiskunnissa on vikoja, en ala ragee kun en tiedä sen tarkemmin mistä niitä pukumiehiä sikiää jotka tuhoaa seuraavat ja seuraavat sukupolvet elämästä tällä planeetalla, koska toista ei tuu.

MUOKKISTA. Oon valmistautunut nyt retkioloihin kun tilasin SUDENPENTUJEN RETKIKÄSIKIRJAN. bäk to the kiddoland. En oo tod.mik. kermaperce, mut sit tilasin myös kovakantisen spessukustanteen kovakantista kirjaa mitä kuuntelin 2020 vuoden paras kuuntelemani nuortenkirja. Niihin meni se 50e helpolla että tota joo TÄRK.JÄRJ.<3