Translate

kävijäpiikki

Ehkä tein vaan liikaa kun en jaksanut loppupuristusta

 Niska poikki, käsi kainalossa kotiin ja puhelin korjauskelvoton. Miksi mä aina lähden töihin kun tietää ettei niistä talkoista tuu mulle omaan taskuun mitään?

Olin kaverin luona yötä Hämeenpuistossa, pelailtiin korttia ja jätin sinne jotain vaatteitani. Heräsin kuudelta, söin aamupalat siellä, pueskelin päälle, en suihkuun sentään mennyt kun tuntui että aamuaurinko oli liian kuuma... mutta olin ihan liian ajoissa siellä alueella ja odottelin tuntikaupalla ulkosalla.

Narikkanarkomaani. Opin kuulemma hirmu nopeasti ja sain kehuja kun en ollut silmät pyöreinä.

Mutta! Se kaikenmaailman toisten ihmisten kapsäkkien ja juomakassien nostelu satoihin koukkuihin pään yläpuolelle kehitti varmasti käsivoimaa. Idioottikin osaisi ei siinä. Kysyttiin ehkä sata kertaa olenko järjestyksenvalvoja. Huoh!

Tulin kotiin, suihkussa kävin, hieroin niskaa tolla laitteella (kun kaaduin niin hassusti) ja tilasin uuden puhelimen.

muoks. pahasti sukellettu esteiden välistä

Sunnuntailisäys: 

Toivottavasti kotivakuutuksesta saisi rahaa pian. Uusi puhelin tulisi kotiinkuljetuksella muka vasta noin keskiviikkona mutta tarvin sen. Kirjoitin äsken kirjeen kirjekamulle Amerikkaan ja siit tuli ihan kiva, vaikka tällä kädellä sen kirjoitinkin

Ukko taitaa olla vähän kiukkuinen jumala kun vetää noi neulaset noin vinoon trooppisen myrskyn kouriin puunlatvat

Got my pagan pen pal letter. She told me about a gig they went to of Nightwish and asked about Finnish elves, etc.

Finnish elves were more like gnomes (tonttu) that punished you if you misbehaved in the sauna. Ukko, Akka, Ahti, lots of gods and mythical things in Kalevala and pagan worshipping rituals in hunting. Karhun kansa still a religion and they believe the bear is a holy animal. Kalevala is the Finnish people's epic poem collection. I had to write an essay at school about the girl in the end of Kalevala, who gets pregnant by a berry, and I had no idea what it meant if I hadn't used the internet to help. (And apparently still don't)

https://www.gutenberg.org/files/5186/5186-h/5186-h.htm 

Wandered to the berry-mountain,
Where the strawberry had ripened;
Quick as thought I plucked the berry,
On my tongue I gently laid it,
To and fro it rocked and lingered,
Settled in my heaving bosom.
This the source of all my trouble,
Only cause of my dishonor!”
...
Mariatta, child of beauty,
Virgin-mother of the Northland,
Straightway seeks her babe in Swamp-land,
Finds him in the reeds and rushes;
Takes the young child on her bosom
To the dwelling of her father.

Kaikki muut oli jo varattu

 Ilman hauskaakin voi olla.

Laitoin kelaan osallistumistodistuksen tiistailta vahingossa kahteen kertaan kun päivitin sivun. Yritän muistaa mitä kaikkea pitäisi tehdä. Löytyykö lähikaupasta, ja miksei asiakaspalveluista vastata edes minulle.

Söin eilen niin paljon kirsikkacokis marinoituja pihvejä, että lihoin takas vähän yli 125kg. Nukuin ainakin viiden tunnin ruokalepo päikkärit. Ja sitten menin yöksi nukkumaan, enkä aamullakaan ollut herätä. Toisaalta jos en olisi viideltä havahtunut, olisin ehkä mennyt verikokeisiin 11-13 välillä tai pari tuntia heräämisestä.

Mulle tuli eilen postcrossing kortti Saksasta, mutta en ole saanut juuri mitään selvää siitä, joten en ole rekisteröinyt sitä vieläkään. Sen kirjoittaja puhuu venäläisille kaatumisesta, ja maamme demokratian arvojen puolesta seisomiselle jne kortti tukee Ukrainaa vastaan käytyä sotaa?

Ylihuomenna töihin narikkaan. 14 tunnin vuoro jos oikein laskin. Täytyy miettiä jaksanko ja tuleekohan siinä hiki ja miten pysyn siten ettei naama kiillä hiestä. Ja tietty että ehtii kotiin, tai jäänkö sinne muka yöksi. Olisi mulla leiriytymiseen kamppeet, en vaan viittisi. Täytys sitä ennen hankkia purkki vaalennusainetta tyvikasvuun. Siihen menee kymppi. Rahat alkaisi olla hieman loppu enkä ole ihan varma saanko raavittua kasaan 310e tatskoihin ensi keskiviikoksi.

Enhän mä kuole tähän istumiseen, mutta täydellisyyttäkin voi vain päästä hyvin lähelle

 Pitää ettiä mustat housut. Mulla on sellaiset. Ostin Tokmannista kerran. Ei siis mitkään legginssit. Nyt täytyy kovasti toivoa että niillä on tarpeeksi isoja työpaitoja mitä käyttää siellä tapahtumassa, tai pukeudun pelkkään salaperäiseen hymyyni, joka ei paljasta työsalaisuuksia.

En tiedä, en ole ollut aiemmin, tai ainakaan pitkään aikaa juuri näin vastaavaa juttua. Juhannuksena järjestyksenvalvoja Isojoen leirintäalueella, punaisessa paidassa luki takana. Tuskin käytin toiste.

Jotenkin päädyin vuorolistoille? Siitä tulisi jopa massia pitkästä aikaa. Verot tietty mulla nolla, että toivottavasti tulisi ennen kuin menen sinne tatuointia hankkii? Mutta mitä jos ne ottaa jotain ulosottoon? En kyllä tietääkseni ole ulosotossa ja siinäkin menee tuskin turvarajat yli.

Massia!!! en nyt sanoisi että käteen tulisi satoja euroja, mutta pikkasen viikkorahaakin. Ahnealla on paskainen loppu. Aloin eilen siivota kotonakin. Pesin partsilta pari juttua ja otin yhden väliaikaisen ratkaisun pois ja kaikki on nyt jossain laatikoissa/rasioissa hyllyllä, tuli lattiatilaa. Mulla on kaikkea sälää.

Huomenna tulee joku hakemaan multa korin. Annan pois mun lankakorin tilaa viemästä. Se tuli jostain mummulasta vahingossa, enää muista miksi se mulla on ja korjattukin se taitaa olla teipillä. Se on vähän kuin eväskori, mutta niinhän sanotaan että ei saa laittaa kaikkia munia samaan koriin.

Alan oppia symboliikkaa vielä joskus. Katsoin eilen live lähetystä mun lemppari julkkikselta kahdelta alustalta ja sit heräsin niin yksi toinen OG striimaaja oli saanut takaisin lähetysoikeutensa ja jutskailin sinne Kaliforniaankin.

Satoi mutta nyt on taas sisällä yhtä kuuma kuin ulkona... varmasti hamsteri ei tykkää. Ei se tykkää minustakaan oikein välillä.

Pitkästä aikaa paljon kirjoitusta? Pitäisi mennä verikokeetkin viel ottaa, ehkä huomenna? Jokin hormoni tutkimatta. Jos se on se mikä aiheuttaa miehilläkin rintamaitoa, niin en sit tiedä miten se vaikuttaisi mun parrankasvuun. Prolaktiini. Aina voi tietää liikaa turhia juttuja.

Muistin eilen jonkun Beyonceen liittyvän uutisoinnin vuodelta 2005. Veeteille ja Jonneille tiedoksi sinä vuonna YouTube keksitty. Mä oikeastaan selitän tätä blogia vain itselleni ja yleisesti internetille, koska olen millenniaali ja satun nyt vain nauttii omasta tahdista valituksessani siitä miten nykynuoret syntyy modeemi takapuolessa– enkä tajua niistä nuorista, mitään: kun internetkin oli vielä äsken uusi keksintö...

NO EXPIRY DATE! "-"

 • Results
 • Perception
 • No shame, just body peace
 • No shitty sex
 • Don't drive
 • don't hate patriarchy or the opposite sex
 • Money is debt
 • Biggest flex is the people
 • Scaredy-cats, pussyfooters, and all of that does not exist because cunt is an empowering word
 • Social distancing was a thing
 • 00
 • 110%
 • = now I want 2022 tattooed because it can't get worse really or gtfo
 • No sense, sensei, genki genki
 • My word salad is still smarter and normal than the fairytales psychiatrists and pharmalogy tries to do to all,
 • who for some needed a cold bath fully clothed as punishment from mums 
 • but yea who ya gonna call
 • finish it
 • It's there, just because you can't find it
 • Whaddya expect, logic???? Analytical thinking????
 • Speak no more woman, actually
do not read this if you ate

QUEEN of gross, tvm
ValentinesDay2021: Participated in Valentine's Day 2021 campaign
Quartz: It's a big honor to be awarded a Quartz badge! (1)
DeviantArt Tutorials: Participated in Tutorials Campaign
DeviantArt Tutorials Dragon: Participated in Tutorials Campaign
DeviantArt Tutorial Creature Wing: Participated in Tutorials Campaign
How to Draw Pikachu: Participated in Tutorials Campaign
How to Draw a Superhero Profile: Participated in Tutorials Campaign
MonaLisaFixed: Participated in April Fools' Day 2022
How to Draw a Mermaid: Participated in Tutorials Campaign
How to Draw a Unicorn: Thanks for participating in the tutorial!
Birthday22: You partied with Fella and friends!
DeviantArt Originals: Participated in April Fools' Day 2018
Fan Art Mashup Challenge: Took the Fan Art Mashup Challenge
I Heart DeviantArt Gear: Proud supporter of deviantGEAR
Delicious Cake: My, that's a delicious cake (1)Delicious Cake: My, that's a delicious cake (1)Delicious Cake: My, that's a delicious cake (1)
Ninja Llama: Llamas are awesome! (810)Ninja Llama: Llamas are awesome! (810)
Birthday '17: Celebrated DeviantArt's 17th birthday

Mulla alkaa olla vapaa-aikaa

 No kyl mä ehdin. Jos myöhästyn tämän takia niin selitykset on hoidossa. Jos jokin muistuttaa työtä, se myös todennäköisesti on sitä... 

Mutta joo, pullonpyörityksiä, totuuksia, oksennuksia. Perus pyjamabileet. Onneksi saanut vaihdettua vaatteet, pestyä hampaat, pestyä itsensä kunnolla.

Ripsarit nassussa. En ehdi tunkea sukkiin jalkoja. Vidud. Ja kaikkea pientä karvaa. Ärsyttäviä juttuja toisaalta toisen perään ja toisaalta taas kaikki rullaa silti hyvin.

Mutta näin jos ei nähdä olen lounastamassa mahani täyteen muhahahahahaahahah