Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Vanha ja viisas kajsatäti kertoo minne laittaa persekuvat

 Oltiin yhden tuttavan kanssa sangrioilla ja tacoilla. Sitten hän tuli mun luo, juotiin kahvia, syötiin jäätelötuutit ja katsottiin yksi sci-fi leffa. Ollaan melko samanlaisia! Sama lääkitys. En ollut ennen laittanut sille viestiä, ja nyt meillä on toistemme puhelinnumerot ja kaikkea. Malja uusille ystäville. Mun bestis soitteli myös välillä. Hän lähti kotiinsa tuossa äsken. Oli tosiaan kivaa, vaikkakin ex tempore. Mutta parhaat asiat on seikkailuita. Kerroin sille mun neitsyyden menetyksestä, koska se ettii ok cupidista seuraa eikä vissii oo vielkä "saanut munaa". Kyllä niitä miehiä ja ottajia on, et sä räjäytä munasarjojasi, mutta mätämunia saattaa kyl löytää, ei siinä.

Mutta joo. En sit mennyt sauvakävelee. Haukottelin aika mukavasti. Sen mekko tuoksahti pierulta. Ihan itsekin kauhea nukkavieru. Olen halaaja tyyppiä, ei siinä.

Hamsteri ei sentään päätynyt kuvattavaksi, valokuvauksemme kohteeksi vaan nukkui koko ajan. Leffa oli Annihilation ja arvasin koko ajan mitä siinä tapahtuu, vaikken ollut sitä katsonut. Villejä veikkauksia veljet siskot

Jos alan laulaa japaniksi TikTokkiin jpoppia 00-luvun alusta, niin olen liian luovalla tuulella

 Saatu piikit. Olin ajoissa molempiin tunnin, joten pelailin pokemon go:ta. Pääsen kotiin, teen raakaa keksitaikinaa ja syön sipsiä ja mehua. Katson Netflixiä. Soitetaan. Mies puhuu hieman hiljaisella rauhallisella äänellä, en saa ihan selvää, mutta joudun todistaa puhelimessa jostain kaverini juridisesta jutusta puhelimessa ensi kuussa... Paperit tulee postissa asiasta, varmisti osoitteeni. 

Aloin miettiä mitä tiedän asiasta, kun enhän minä ole ollut paikalla kun ketään pahoinpidellään. Muistan kyllä kun soitin hätänumeroon kaverini puolesta kun tuo henkilö oli päässyt sen asuntoon, ja lukeneeni päivityksiä että suhteessa on ollut väkivaltaa. Silloin kun kaveri oli Tampereella, pelkäsi kaikkia joita epäili sen taustaisiksi, että häntä seuraa sen tyypin kaverit. Sitä en varmaan mainitse koska se kuulostaa vainoharhaiselta omaan korvaan.

Itse en niin välitä maineesta, mutta eipä sitä kauheasti tule vastaan. Eikä mulla olisi varaakaan näpäytellä ihmisiä kiusaamisesta oikeuden kautta. Systeri on kyllä melkein valmis asianajaja, että ehkä siltä kysyisin, tai muutenkin ovat usein olleet valamiehistössä nuo... joita en saa mainita missään ikinä, kun allekirjoitin paperin 2014.

Enivei, aika paska olo noista mässyistä. Liikaa sokeria ja suolaa ja rasvaa. Sarja jota katsoin on melko kevyttä fantasiaa. Höttöä. Halipumpulia. Kaikki näyttelijät näyttää alipainoisilta.

Mulla ei ole enää yhtään käyttörahaa jos aion tatuoinnit maksaa. Silti aattelin että ehkä käyn huomenna mummulassa bussilla. Koitin etsiä bussireittiä huomiseksi, mutta sovellus ei ladannut mitään.

Siinäpä se, kirjotuksen teema.. ei niin mitään. Haamukutina. Lievä huonovointisuus yleisesti kaikkeen =eli ihan "fine". Luovu kaikesta halusta kuin Buddha, sillä elämä on kärsimystä.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King