Translate

kävijäpiikki

oui demain ce sera dimanche

 Vaihtelua. Syötiin mäkkäriateriat, laskiaispullat ja kahvit. Leikin systerin westien kanssa aika paljon. Sillä oli uusi kämppä alla ja gradun kirjoitukset aluillaan. Tungin niiden takapenkille vielä autoon joululta lainaamani matkalaukun eteisestä tilaa viemästä.

Oon nyt juonut magnesiumpore nesteytysjuomaa eilisestä, ja mun tupakoitsijan keuhkoista on irronnut enemmän kaikenlaista syljen mukana. Täytyy oikeasti pestä hampaita enemmän.

Pelaan pokemon go:ta tässä illan ja sit ehkä switchillä acnh tai jatkan edelleen netflixin katselua (sarjakuvaan perustuvaa sääilmiö antoi supervoimat Norjassa matkustaneille revontulien tutkijoille. Eka se pahis oli niinku siin yhdessä tyypissä mut nyt kakkoskaudella se on ettinyt lapsen majapaikakseen, että siinäpä kiero otus.)

Muutama vitsi taisi mennä tänään ohi itse kultakin. Ihan niin kuin mä katsoisin Angry Birds elokuvaa, tai että koiralta näkyisi kylkiluut jos sillä ei olisi niin paljon karvaa.

Mulla oli punaruskea huppari ja uudehko alennuslaarin kultainen hame päällä, olin meikannut aamulla ennen päiväunia. Hyvä että laitoin sitä all nighter meikkivoidetta, vaikka se kakkuuntuikin mun kuivaan nenällle. Hiuksille nyt ei voinut tehdä mitään, nämä alkaa olla melko pitkät siitä kun kävin hair garagessa, pyytää/ehdottaa, että ne leikkaa veitsellä mun hiukset.

Maanantaina meen teemittiin ja siellä pitäisi olla laskiaispullia myös. Toivottavasti sinne ei ryntää kauhea määrä porukkaa. Yksi väitti että se on rakentanut ne talot, ja toinen siihen, että et yksin, ja sit se verisukulainen siihen että katot melkein kokonaan. Siis minne maanantaina olen menossa. Ne kysyi järjestääkö se, jonka häissä olin. Enpä ole oikein ollut yhteydessä kauheasti siihen. Systerin ikäinen.

Harmi kun on allekirjoittanut sen lapun silloin, etten puhu mitään kenestäkään sukulaisesta netissä, mutta kyl mä varmaan jotain saan mainita... että perheen kanssa vietin kivan päivän.

Päivän hörötiede: kallo suojaa aivoja ettei ne päädy stressileluksi muitten auki hakkaamaksi nuijalla

 Tympeät ihmiset tympiinnyttää. Varsinkin jotka huomauttelee hinnoista ja tullimaksuista, kun jokin tuotehan saisi heidät takaisin töihin helpolla. Minä ainakin investoisin kunnon haavahousuihin ja haavasiteisiin. Menee vähemmän pilalle vaatteita ja saa piloon vaivat, pysymään housuissaan. Mulla rutsahti eilen yksi patti, ja sen jälkeen tarvitsin kyllä ensiapulaukusta paljon sidetarpeita. Joku oli hakenut tähän hoitotukeakin. Kiva kun tuollaisia elämää helpottavia vaatteita edes tehdään jossain päin maailmaa. Ei tarvitse itse puhkoa reikiä vaatteisiin. Olisin varmaan jo tilannut, mutta en ole ihan varma mun koosta. Olisinko se isoin koko, vai pelkkä xl. Mulla ei ole hirveästi lanteita varmaan vieläkään.

Nukuin vähän katkonaisesti. Heräsin katsomaan hamsteria, ja sitten yksi oli twitchissä striimaa Elden ringsiä suomenaikaa aamusta. Illan katsoin Netflixistä Raising Dion ekat jaksot.

Aamupaino oli vähän päälle 124 kiloa. Pesin hampaat, sheivasin mun parrantyngän joka varmaan johtuu liiasta testosteronista.

Shoppailin laukkua amazonista mutta peruutin tilaukseni, enkä ostanut viikkokalenteriakaan. Sellainen olisi kiva, mihin voisi merkata tunneittain mitä on tehnyt, tai sit blogipostaus aiheinen johon merkitä muistiinpanoja tästä tai peräti korvata kokonaan nämä. Alun perin avasin jonkun ennustus sovelluksen, ja päädyin etsii lohikäärmeelle astrologista kalenteria mut niillä ei ollut myydä valmiiksi tulostettua, eikä mun tulostin toimi enää vaikka miten vaihtaisi musteet.

Kaikkea kallista löytyisi kyllä niin juu... ja tuntuu etten edes pysty joskus artikuloimaan jotain asioita, vaan kierrän ne sitten. Ketään jolle puhua. Vitut clubhouseista ja teamseista ja twitter spaceista tai muista liveistä. Mä oon ugh puhunut liikaakin kun möin sateliittikanavia joskus 8 vuotta sit.

Voisipa presidentti armahtaa veloista eiku

 Mulle tämä aamu tuli vähemmän järkytyksenä. Katsoin yhtä ukrainalaisen nuoren tytön kertomaa tiktokkia, miten Venäjä on jo 8 vuotta heittänyt Ukrainasta kansalaisilleen propagandaa. Putinin puheisiin ei voi luottaa yhtään. Ei miehitä Ukrainaa muka, ja hyökkäilee ihmisten koteihin jo, ja tapaa bisnesmoguileitaan siltä varalta kun muiden maiden taloudelliset pakotteet vaikuttaa mitään, Kiina kun ei antanut mitään pakotteita.

Tein äsken tuossa oman maksusuunnitelman vihdoin yhdestä vuokralaskusta 2016? Vuodelta? Vähän reilu 700 oli jo 1200 maksettavaa. Mä vaan unohdin sen, kun eksäkään ei mitään maksanut ja homekämpästä sit kiva vielä irtisanomiskuukauden vuokra kummittelemassa. Koskaan en pysty yli tonnia kerralla maksaa mistään, enkä uskalla säästää koska ne ottaa mut heti johonkin laitokseen, jos mulla oisi varaa

Mutta joo. Söin jonkun proteiinirahkan aamupalaksi, ja nukuin sohvalla aamun jälkeen lisää. Masentavaa olla kolmannessa maailmansodassa. Voittajat kirjoittaa historiankirjat, siitä mä aloittaisin jokaisen historiantunnin -jos tarvisi opettaa mitään.


Muoks. piti lisätä hyödyllinen linkki, jonka kautta voisi taloudellisesti tukea Ukrainan armeijaa, mutta koska ne jakaa kaikille käteen aseita, niin kaipa ne jo saa jostain tukea Venäjän aggressiota vastaan, mene sinne ja kuulostele pommeja en mää vaa tiiä

Jaksaa jaksaa tätä turhaa elämää

 Luin kirjaa narsismista puoli tuntia, kun tipahti postiluukusta tänään. Sivun minuuttivauhtia. Menin päikkäreille, nukuin melkein kolme tuntia. Aiemmin tilasin pitsan, ja ranut, juomaa lounaaksi kotiin vikoilla rahoilla. Huomenna pitäisi vihdoin tulla asumistuki. Sitten voikin hankkia jotain kuukauden ruokarahoilla. En usko, että se on älykello. Jos säästäisin, mullehan tulisi säästöjä, enkä mä ole mitään maailmanympärimatkaakaan suunnittelemassa. Ehkä maksan velkoja. Ei yhtään huvittaisi. Ja onhan mulla noita laskuja ja tietty pienenpieni maksuvara varmaan edelleen. Apteekkiin on se viidenkympin omavastuu vuoden alusta. Hamsterille ostaa jätesäkkiä ja puruja monta kiloa esimerkiksi ostoslistallani. Se, mihin pistää rahansa on kyllä loputon mahdollisuuksien loppumaton lista. Eikö mulla olekin jo kaikkea? Kyllä kuluja aina löytyy. Sekin stressaavaa. 

En tiedä valvoisinko nyt siihen asti, että tilillä on rahaa ja sitten alan käydä läpi operaattoreiden laskuja. Eilen taisin olla aika myöhään live esityksessä Kaliforniasta, ja katsoin kun se pelasi zombeja vastaan telkkaristani sekä vr-laseista, taisi siellä jotain lumisia rakeitakin sataa minuutin, Kaliforniassa. Mun yhdellä tädillä on vissiin myös vr-lasit, jee lisäsin kaveriksi ja viestin perään, se vaan laittoi peukalon pystyyn... en sitten tiedä mitä niillä kavereilla tekee. Lahjoitin sen katsojille parit tilaukset. Tyyppi poltti ruohoa ja lopetti pelaamisen, ja siitä tuli chatti loppuajaksi. Kahden tunnin striimit, niistä se twitch tykkää. Paljasti minusta, että tykkään oikaista ihmisiä, olen älykäs siis, ja senkin että olen oikeassa aina mutta sehän lukee mun TikTok biossa. Kai mä nyt tiedän geologian ja maantieteen eron. D: 

Jätä minut rauhaan?

 Hei aikuislukion opinto-ohjaaja. Minulla on lukion päättötodistus 2007 vuodelta, sekä ammatillinen perustutkinto 2019. Sairastuin vaihto-oppilasvuoden jälkeen (Englannissa). Todistuksen ka: 7,6. Tähtäisin kirjoittamaan ylioppilaaksi! Olen hakenut yliopistoon, valintakokeista kuitenkin pääsemättä läpi. Kirjoittaisin mahdollisesti pitkän englannin, äidinkielen ja kirjallisuuden lisäksi, reaaleista kokeilisin sekä psykologiaa että filosofiaa, ja mietin ruotsin ja lyhyen matematiikan väliltä.

Koulussanne minua ahdistaa etten tietäisi lyhenteiden perusteella mihin, ilmoittautua, millekin kurssille, joita tarvitsisin ja tuo kahdensadan euron oppimaksu aineista lukukaudelle, sillä olen päättötodistukseni saanut (mutta eikö tässä voi tehdä poikkeusta, koska paperisista ajoista on niin vitun kauan, etten saa kokeitani edes nähdä vaikka maksaisin.)

Sitä paitsi onnea vaan mulle väliinputoajalle ja noille opetusalan ammattimaisille jatkuvasti muokkaaville, heidän--- opetussuunnitelmiaan.

Sitä paitsi luin ihan liian monta tuntia kaikenmaailman oppimis sivustoja tänään ja sain selville (?) en ehkä mitään paitsi että tarvitsen lisäosan macbook air 2017:iini jos meinaan tällä kirjoitella sähköisiä koetilanteessa, tosin on mulla joku vanha, vanhempi, pro... windows läppäri myöski i=:n päällä

Hyöd. linkkejä  : : :  : https://ilmo.ylioppilastutkinto.fi/fi

Ja minähän aikuisena syyllistyn kiusaamiseen jos huomautan että joku on just oppinut ärrän kiertää orren ympäri

 Tilasin eilen jonkin uutuus poro pizzan. Samalla yritin kyhäillä uutta tinder profiilia. Siihen tarvii uuden SIM kortin eli puhelinnumeron, sähköpostin, facebook profiilit ja eri laitteen kun mitä on käyttänyt muutenkin eli mun iPhonella ja apple id:llä sellaista ei voi enää luoda. Sain joskus uutenavuotena muutama vuosi sitten ilmoituksen, että mulla oli yli tuhat matchia. En tehnyt uusia matcheja, swaippasin kaikki pois ja ei mennyt kauaa kun mut oli bännätty kokonaan. Ehkä miehet raportoi minua kun eivät saaneet pillua, nuo maan matoisista alhaisimmat. Mistä tiedätte olevanne mun tyyppiä? Ei mulle kelpaa kukaan. Samoin kuin mä en kelpaa, koska olen läski -niin teidän urheilunne ei merkkaa mulle vittuakaan.

Ei mennyt kuin muutama minuutti, niin heitti mut ulos ja pyysi lisää kuvia todistaakseni että olen kuka väitän. Mun kamera tietenkin oli ihan musta, joten en saanut yhtäkään selkeää kuvaa läppärin webbikameralla. Sinne meni se tili, ei siinä. Tuhlasin yli tunnin.

Laitoin yhdelle toiselle sivustolle ilmoituksen, ja siihen on tullut vastauksia säpöön, kaikenmaailman varatuilta ja alistajilta, paljaalla haluavilta ym isoista naisista tykkääjistä. En edes ole iso... paitsi ehkä muotimaailmassa olisin varmaan täysin käyttökelvoton. Tässä ei paljoa ilahduta, että olen laihtunut reilun kilon. Mun hs paiseet nivusissa on melko sinisinä, ja aiheuttaa vähän kipua. Laitoin vähän jotain akneliuosta. En tiedä mistä edes aloittaa miten mun Kik viestimessä on kertynyt satoja chatin aloituksia, kohta ehkä yli tuhat, ällöttäviltä miehiltä. Säilytän niitä ja pahoitan mieleni, kun avaan sen, vaikka pidänkin kaikki ilmoitukset pois. Ei kukaan kunnollinen ihminen lähesty sillä ketään. Ne on varmaan saanut alastonsuomesta sen nimimerkin. Kaikki olettaa että mä olisin niiden käytettävissä jotenkin. Ei tule suostumusta boksereillesi. Sitä paitsi en tykkää nuoremmista, enkä mistään yli viiskymppisistä, niin sekin rajaa jo pois.

Tein youtubeen videon eilen parista tekstistä enkuksi. Siinä oli kuvia ja sitten se luotu puhe Ihaan äänellä +1 oktaavi. Ei sitä lapsille ole tehty sitäkään, ei.

Sitäpaitsi Tinder kaikessa kaikkitietävyydessään ehdotti mulle, että näytetäänkö profiiliani ollenkaan, koska olen alueella jossa homoseksuaalisuus saattaa olla rikos. Laitoin siihen huvikseen panseksuaali. Tietääkseni tämä on vapaa maa eikä mitään Venäjä. Edes porojen nussimista ei ole lailla kielletty.

Menen juttelemaan hoitsulle parin tunnin päästä ja pitäisi valmistautua. Samat asiat varmaan taas. Se kuulemma edes muista mistä keskusteltiin kun ne välittää vain seuraavasta pullatauosta.

Mä en edes pidä suomalaisesta pulla kulttuurista... en syö pullaa tai karkkejakaan. Miksi syödä tyhjiä kaloreita saadakseen korkeintaan syyllistyneen olon. Joskus mennyt sipsejä, suklaata, jätskiä. Harvemmin sen vuoksi, että löytäisin jotakin hyvää mitä tekee oikeasti mieli.

Kääritään kaikki halipumpuliin vain. Kyllä se naapurimaa meidän maat ottaa. Etupiiri ja sillee.


Muoks. Käyty juttelee. Antoi minun hoitaa puhumisen enimmäkseen. Olin myöhässä, koska lunta ja bussi myöhässä. Olisin ehtinyt aiempaan, mutta sitten olisin ollut tunnin ajoissa. Ostin lähikaupasta kaikkea kivaa ihan maanisesti vaan halpaa tiätteks, kaikesta tuli juuri alennusta? 25:sta eurosta kallein ostos oli hiusten vaalennus aine, mutta sellainen purkki kuluu muutaman viikon välein. Hinnat kyllä yllätti tällä kertaa. Leipä oli puoleen hintaan, juustoksi otin sulateviipaleita, ohutta kanasiivua, pirkka nakkeja, dipattavaksi varsiselleriä, suklaapatukat oli kaksi eurolla ja siitä vielä joku ihmeellinen alennus? Tosin röökiaski oli taas noussut sen 20snt, ei siinä. Ja energiajuomapullot ei ole enää 1,99 ja gravitoiduin niihin. Ai niin, ostin mä pringlesinkin kun aamulla ehtinyt mitään syödä ja vedin sen annoksen siitä juotavan jogurtin kera, mutta 15 e taisi mennä kyl ekalla kauppareissulla tänään kun mennentullen vaan... et jotain söisikin tänään, hahhah

Alkaa olla päivällisaika ja meikä vain pohtii. Mitä murretta toi meikä on? Käyttääkö kukaan enää jne tai mm yms ? Miksen mä puhu soljuvasti vaan en osaa selittää asioita. Aina kaikki pitäisi selittää kuin alle 5-vuotiaalle (Kajsalle) jolla on ässävika... muuten siitä ei ymmärrä erkkikään

no mutta moi heijdååå

Hei sporttiset mimmit potkikaa, on riemu raikkahin aika

 Yritän varmaan paastota. Ainakin paastosin sen 18 tuntia, kun nukuin aika paljon. Omat fiksut ajatukset ja rakkaat unet seurana. Lohduttaudun sillä, ettei kukaan edes näe jos söisin. Hah. Odotan edelleen asumistukea. Toivottavasti se tulee tässä kuussa takautuvasti, että saa matkapuhelinlaskut maksettua.

Pitäisi pestä hiukset. Jos sinä haistat itsesi, niin muutkin haistaa sinut.

 Olen syönyt vain jogurtin. Keksiä jotain tekemistä, mutta se on vaikeaa kun en halua tehdä mitään. Etten miettisi mitä ruokaa tekisi, kun en edes halua niitä syödä. Saisi köyhiä ritareita paahtoleivästä, tai wokkia massuun sen jogurtin seuraksi. On makaronia ja nuudelia, ja vaikka mitä keittoja. Eilen söin perunaa enimmäkseen.

Ei viittisi edes hakea tupakkia, kun viimeisen vedin just ja se pahentaa vain patteja. Ei vaan nukuta enää. Mietin levätessäni lontoonmatkoja ja vaihtarivuotta ja kaikkea vanhan minän juttuja, tuli mieleen, pitäisi kai keskittyä tulevaan minään.

En silti usko, että mikään auttaa painonpudotukseen. Olen ollut samanpainoinen niin kauan. Varmaan lääkityskin estää laihtumisen.

En tiedä jouduinko väärään ajattelutapaan. Tuon Fastic sovelluksen mukaan pitäisi huomisaamuun paastota. Jos ei saa kaloreita, niin sitä saattaa kärsiä päänsärystä, alavireisyydestä, ärsyyntyä helposti ja niin edelleen. Ruoka kuulostaa kyllä ihan addiktiolta, mutta silti syöminen on ihan normaalia.

2018 kävelin joka päivä keskimäärin 10 000 askelta, enkä silti laihtunut mitään. Joten en tiedä olisiko liikunnasta haittaa vai hyötyä. Nautin kyllä luistelusta, sählystä, sulkapallosta, nyrkkeilystä ja vatsatanssista, mutta siihen ne on jääneet.

Mulla on digitaalinen hyppynaru, kahden kilon käsipainot, viiden kilon painolevy ja vanha Tunturi kuntopyörä kotosalla. Sen lisäksi täällä on ilmainen sali tuolla alakerrassa, tosin en ole käynyt siellä sen jälkeen kun sitä siivottiin. Pilates liikkeiden tai ohjelman vetämisestä läpi saattaisi löytää jotakin kehontuntemusta ja itseluottamusta. Mun lemppari liike on kuitenkin makoileminen. 

Hyötyliikuntaa välillä kotiaskareissa. Tiskit, pyykit, vaihtaa petivaatteita, imuroi tai luuttuaa lattioita, järjestelisi jotakin. En ole nyt askarrellut tai tehnyt kalenterijuttuja, enkä piirtänyt saati maalannut. Annoin akryylimaalit pois. Sen jälkeen kun astuin sinisen päälle ja sitä lensi lattialle toiselle puolelle huonetta joskus... "orjalle sopivaa hommaa" hangata se pois. Kauankohan siitäkin jo on?

Turha sunnuntaina on mitään blogata. Mulla on yksi ihottuma tullut silmälaseista varmaan ja sitä rupea liotan bemetsonilla välillä, tosin tänään en ole vielä. Tiistaina seuraava meno juttelemaan hoitsulle.