Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

keskiviikko 16. helmikuuta 2022

Toisaalta tuotteliaskin

 Ikkunanpesuaineella ja harjalla harjasin sohvaani, joka on jotain pehmeää kangasta. Pesin koneellisen pyykkiä. Keitin perunat pohjaan. Pelasin animal crossing: new horizons peliä ekaa kertaa kolmeen kuukauteen. Sen verran tässä joulusta aikaa jo onkin. Tyhjensin matkalaukun, mitä tuli lainattua. Tuntuu että mulla on vaatteita, kaikenlaista rääsyä, ihan riesaksi asti?

Animal crossingissa on talvi. Multa puuttui vain yksi esine, sänky, laittaa että saisin kaikki kyläläiset käymään. Saarella joka puuta hakattu, ihan kuin joku olisi käynyt hakkaa. Multa on kyllä tosielämässä hävinnyt kämpästä yksi hopeashampoo hoitoaine puteli, ja mietin löydänkö sitä ikinä mistään?! löysinhän mä sen peli cartridgenkin missä tuo peli oli, matkalaukun sisuksista... olin pelannut satoja tunteja ekalla switch käsikonsolilla mutta tallennus tuhoutui. En ole päässyt pelejä läpi ollenkaan varmaan.

Hamsteri kurkisti, annoin sille raddishia. Jostain syystä mun pää ei aina muista jotain sanaa, joten raddish on turnip välillä... siis kun ei voi muistaa samaa sanaa aina eri kielillä. Vaikiaa.

Pitäisi kaiketi suihkutella. Olin ennätyksellisen pitkään kerralla kuntopyörällä, 17 minuuttia. Olin vaan jotenkin ärsyyntynyt asioista. Jokin Chad Lindbergin feikkitili kehotti mua raportoimaan ja estää kaikki Chadin feikkitilit, vaikka itse oli niin feikki kun voi olla. Hän ja kenen hallinto? Ei tuu kesää, ei. Loskaa.

Muoks. Imuroin. Parveke on melko harmaa kaikesta tuhkasta. Polttelen tuoksukynttilää, miksi niitä kutsutaankaan joissa lämpökynttilä lämmittää vettä yläpuolella ja siinä lilluu jokin öljy. Laventeli mun tapauksessa. Joo meikä fonduettaa laventelia<3

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy