ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

keskiviikko 16. helmikuuta 2022

Toisaalta tuotteliaskin

 Ikkunanpesuaineella ja harjalla harjasin sohvaani, joka on jotain pehmeää kangasta. Pesin koneellisen pyykkiä. Keitin perunat pohjaan. Pelasin animal crossing: new horizons peliä ekaa kertaa kolmeen kuukauteen. Sen verran tässä joulusta aikaa jo onkin. Tyhjensin matkalaukun, mitä tuli lainattua. Tuntuu että mulla on vaatteita, kaikenlaista rääsyä, ihan riesaksi asti?

Animal crossingissa on talvi. Multa puuttui vain yksi esine, sänky, laittaa että saisin kaikki kyläläiset käymään. Saarella joka puuta hakattu, ihan kuin joku olisi käynyt hakkaa. Multa on kyllä tosielämässä hävinnyt kämpästä yksi hopeashampoo hoitoaine puteli, ja mietin löydänkö sitä ikinä mistään?! löysinhän mä sen peli cartridgenkin missä tuo peli oli, matkalaukun sisuksista... olin pelannut satoja tunteja ekalla switch käsikonsolilla mutta tallennus tuhoutui. En ole päässyt pelejä läpi ollenkaan varmaan.

Hamsteri kurkisti, annoin sille raddishia. Jostain syystä mun pää ei aina muista jotain sanaa, joten raddish on turnip välillä... siis kun ei voi muistaa samaa sanaa aina eri kielillä. Vaikiaa.

Pitäisi kaiketi suihkutella. Olin ennätyksellisen pitkään kerralla kuntopyörällä, 17 minuuttia. Olin vaan jotenkin ärsyyntynyt asioista. Jokin Chad Lindbergin feikkitili kehotti mua raportoimaan ja estää kaikki Chadin feikkitilit, vaikka itse oli niin feikki kun voi olla. Hän ja kenen hallinto? Ei tuu kesää, ei. Loskaa.

Muoks. Imuroin. Parveke on melko harmaa kaikesta tuhkasta. Polttelen tuoksukynttilää, miksi niitä kutsutaankaan joissa lämpökynttilä lämmittää vettä yläpuolella ja siinä lilluu jokin öljy. Laventeli mun tapauksessa. Joo meikä fonduettaa laventelia<3