Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

perjantai 25. helmikuuta 2022

Päivän hörötiede: kallo suojaa aivoja ettei ne päädy stressileluksi muitten auki hakkaamaksi nuijalla

 Tympeät ihmiset tympiinnyttää. Varsinkin jotka huomauttelee hinnoista ja tullimaksuista, kun jokin tuotehan saisi heidät takaisin töihin helpolla. Minä ainakin investoisin kunnon haavahousuihin ja haavasiteisiin. Menee vähemmän pilalle vaatteita ja saa piloon vaivat, pysymään housuissaan. Mulla rutsahti eilen yksi patti, ja sen jälkeen tarvitsin kyllä ensiapulaukusta paljon sidetarpeita. Joku oli hakenut tähän hoitotukeakin. Kiva kun tuollaisia elämää helpottavia vaatteita edes tehdään jossain päin maailmaa. Ei tarvitse itse puhkoa reikiä vaatteisiin. Olisin varmaan jo tilannut, mutta en ole ihan varma mun koosta. Olisinko se isoin koko, vai pelkkä xl. Mulla ei ole hirveästi lanteita varmaan vieläkään.

Nukuin vähän katkonaisesti. Heräsin katsomaan hamsteria, ja sitten yksi oli twitchissä striimaa Elden ringsiä suomenaikaa aamusta. Illan katsoin Netflixistä Raising Dion ekat jaksot.

Aamupaino oli vähän päälle 124 kiloa. Pesin hampaat, sheivasin mun parrantyngän joka varmaan johtuu liiasta testosteronista.

Shoppailin laukkua amazonista mutta peruutin tilaukseni, enkä ostanut viikkokalenteriakaan. Sellainen olisi kiva, mihin voisi merkata tunneittain mitä on tehnyt, tai sit blogipostaus aiheinen johon merkitä muistiinpanoja tästä tai peräti korvata kokonaan nämä. Alun perin avasin jonkun ennustus sovelluksen, ja päädyin etsii lohikäärmeelle astrologista kalenteria mut niillä ei ollut myydä valmiiksi tulostettua, eikä mun tulostin toimi enää vaikka miten vaihtaisi musteet.

Kaikkea kallista löytyisi kyllä niin juu... ja tuntuu etten edes pysty joskus artikuloimaan jotain asioita, vaan kierrän ne sitten. Ketään jolle puhua. Vitut clubhouseista ja teamseista ja twitter spaceista tai muista liveistä. Mä oon ugh puhunut liikaakin kun möin sateliittikanavia joskus 8 vuotta sit.