ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

torstai 17. helmikuuta 2022

Triggeröidyin taas laihdutuspuheista

 Fatsecret sovellus on kamala, koska ihmiset on törkeitä mulle, aina. Aloin kirjoittaa, sitä haukuttiin potaskaksi ja tuskin edes luettu ajatuksella, koska jaoin ajatuksia shine bright line dieettikirjasta, jota kuuntelin pienen pätkän Audiblesta mutten ostanut. Santtu21:n mukaan aivot muka haluaa laihtua. Ei, se ei todellakaan pidä paikkaansa koska ihmisellä on samat keräilijä-metsästäjän aivot kuin ennenkin, ja kaikki rasvainen ja korkeakalorinen pitää saada. Sen vuoksi karkitkin tehdään värikkäiksi. Ihminen ei pysty tuntea aivojaan, joten mitä ne edes haluaa. Kommenttini liittyi dieettikulttuuriinkin, koska joku kysyi jotain mitä oli nähnyt telkkarin laihdutusohelmassa.

Tietysti aivotyöskentelyä myydään, siten että se toimii paremmin jos liikkuu paljon. Kuole siinä sitten ylikuntoisena juoksupolulle sydäriin.

Läski on ehtottomasti ihmiselle elinehto. Naisille synnytyksessä, suojaamaan sisäelimiä. Läskifoobikot tekee tämän yhteiskunnan sellaiseksi vaikeaksi!

Aivot ei halua laihtua, ne blokkaa sen. Jätä jauhot ja sokeri. -viimeisin lukemani dieettikirjan sanoma. Kyllä huijaus päivä kerran viikossa on shokki keholle että mitäs pitsaa sieltä tulee, jos muuten on tarkkaan riistänyt kaloreita itseltään. Pysyy aineenvaihdunta hurjana. Monet väittää että niiden laihat ystävät syö mitä vaan eikä liho.. laihan aivot varmaan toimii mysteerisesti eri lailla ? Luin joskus Suklaadieetti kirjankin mutta siinä oli ns. perus ravinto-oppia. Eikö muka saa syödä liikaa tai sulla on joku ahmimishäiriö…