mut siis mä luulin että Daredevil on Deadpool tai jotain

Rakas poika, seuraava teksti on vain hyvän mielihyvän puutteen tuotosta. Jatkakaa. Alku:  Olen varma että olen keksinyt itse kaiken enneunis...

torstai 17. helmikuuta 2022

Triggeröidyin taas laihdutuspuheista

 Fatsecret sovellus on kamala, koska ihmiset on törkeitä mulle, aina. Aloin kirjoittaa, sitä haukuttiin potaskaksi ja tuskin edes luettu ajatuksella, koska jaoin ajatuksia shine bright line dieettikirjasta, jota kuuntelin pienen pätkän Audiblesta mutten ostanut. Santtu21:n mukaan aivot muka haluaa laihtua. Ei, se ei todellakaan pidä paikkaansa koska ihmisellä on samat keräilijä-metsästäjän aivot kuin ennenkin, ja kaikki rasvainen ja korkeakalorinen pitää saada. Sen vuoksi karkitkin tehdään värikkäiksi. Ihminen ei pysty tuntea aivojaan, joten mitä ne edes haluaa. Kommenttini liittyi dieettikulttuuriinkin, koska joku kysyi jotain mitä oli nähnyt telkkarin laihdutusohelmassa.

Tietysti aivotyöskentelyä myydään, siten että se toimii paremmin jos liikkuu paljon. Kuole siinä sitten ylikuntoisena juoksupolulle sydäriin.

Läski on ehtottomasti ihmiselle elinehto. Naisille synnytyksessä, suojaamaan sisäelimiä. Läskifoobikot tekee tämän yhteiskunnan sellaiseksi vaikeaksi!

Aivot ei halua laihtua, ne blokkaa sen. Jätä jauhot ja sokeri. -viimeisin lukemani dieettikirjan sanoma. Kyllä huijaus päivä kerran viikossa on shokki keholle että mitäs pitsaa sieltä tulee, jos muuten on tarkkaan riistänyt kaloreita itseltään. Pysyy aineenvaihdunta hurjana. Monet väittää että niiden laihat ystävät syö mitä vaan eikä liho.. laihan aivot varmaan toimii mysteerisesti eri lailla ? Luin joskus Suklaadieetti kirjankin mutta siinä oli ns. perus ravinto-oppia. Eikö muka saa syödä liikaa tai sulla on joku ahmimishäiriö… 


Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY




Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy