Odotuslistani

Hae tästä blogista

And there is myself also!

Tampere Guidebook Chapter 1: Introduction Welcome to Tampere, a vibrant city in Finland that offers a blend of rich history, stunning landsc...

Translate

lauantai 26. helmikuuta 2022

oui demain ce sera dimanche

 Vaihtelua. Syötiin mäkkäriateriat, laskiaispullat ja kahvit. Leikin systerin westien kanssa aika paljon. Sillä oli uusi kämppä alla ja gradun kirjoitukset aluillaan. Tungin niiden takapenkille vielä autoon joululta lainaamani matkalaukun eteisestä tilaa viemästä.

Oon nyt juonut magnesiumpore nesteytysjuomaa eilisestä, ja mun tupakoitsijan keuhkoista on irronnut enemmän kaikenlaista syljen mukana. Täytyy oikeasti pestä hampaita enemmän.

Pelaan pokemon go:ta tässä illan ja sit ehkä switchillä acnh tai jatkan edelleen netflixin katselua (sarjakuvaan perustuvaa sääilmiö antoi supervoimat Norjassa matkustaneille revontulien tutkijoille. Eka se pahis oli niinku siin yhdessä tyypissä mut nyt kakkoskaudella se on ettinyt lapsen majapaikakseen, että siinäpä kiero otus.)

Muutama vitsi taisi mennä tänään ohi itse kultakin. Ihan niin kuin mä katsoisin Angry Birds elokuvaa, tai että koiralta näkyisi kylkiluut jos sillä ei olisi niin paljon karvaa.

Mulla oli punaruskea huppari ja uudehko alennuslaarin kultainen hame päällä, olin meikannut aamulla ennen päiväunia. Hyvä että laitoin sitä all nighter meikkivoidetta, vaikka se kakkuuntuikin mun kuivaan nenällle. Hiuksille nyt ei voinut tehdä mitään, nämä alkaa olla melko pitkät siitä kun kävin hair garagessa, pyytää/ehdottaa, että ne leikkaa veitsellä mun hiukset.

Maanantaina meen teemittiin ja siellä pitäisi olla laskiaispullia myös. Toivottavasti sinne ei ryntää kauhea määrä porukkaa. Yksi väitti että se on rakentanut ne talot, ja toinen siihen, että et yksin, ja sit se verisukulainen siihen että katot melkein kokonaan. Siis minne maanantaina olen menossa. Ne kysyi järjestääkö se, jonka häissä olin. Enpä ole oikein ollut yhteydessä kauheasti siihen. Systerin ikäinen.

Harmi kun on allekirjoittanut sen lapun silloin, etten puhu mitään kenestäkään sukulaisesta netissä, mutta kyl mä varmaan jotain saan mainita... että perheen kanssa vietin kivan päivän.